kaiku&rähinä.png

Kaiku Entertainmentin levymerkkejä ovat
Kaiku Recordings ja Rähinä Records

Kaiku Recordings

 
 JUHA TAPIO Haastattelut: jaana @kent.fi Keikat:  petri.ekman@centralline.fi Pressikuvat: Kuva 1  /  Kuva 2  Nettisivut: Facebook / Instagram /  Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes   Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Uusi albumi Kuka näkee sut julkaistaan huhtikuun 13. 2018. Albumia edeltävät singlet Sydän jota rakastan ja Kuka näkee sut ovat saaneet hienon vastaanoton.

JUHA TAPIO
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: petri.ekman@centralline.fi
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / InstagramKotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes


Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Uusi albumi Kuka näkee sut julkaistaan huhtikuun 13. 2018. Albumia edeltävät singlet Sydän jota rakastan ja Kuka näkee sut ovat saaneet hienon vastaanoton.

 JUKKA POIKA  Haastattelut: j  aana@kent.fi  Keikat: teijastormi@gmail.com Pressikuvat:  Kuva 1  / Kuva 2 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes   Jukka Poika on artisti, jonka nimi liitetään kiinteästi suomireggaeen – musiikkityyliin, jota hän on ollut luomassa etunenässä sen alkupäivistä lähtien.  Hitit kuten Silkkii  ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen. Jukka Poika julkaisi singlen Elä vähän heinäkuussa ja Rakkaus on meissä  marraskuussa 2017.  

JUKKA POIKA
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: teijastormi@gmail.com
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes


Jukka Poika on artisti, jonka nimi liitetään kiinteästi suomireggaeen – musiikkityyliin, jota hän on ollut luomassa etunenässä sen alkupäivistä lähtien. 
Hitit kuten Silkkii ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen. Jukka Poika julkaisi singlen Elä vähän heinäkuussa ja Rakkaus on meissä marraskuussa 2017.

 

 TUURE BOELIUS  Haastattelut : jaana@kent.fi Keikat: kimmo.sundstrom@warnermusic.com Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut:   Facebook  / Instagram Kuuntele:  Spotify  Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä, joka on syntynyt estradille. Tuure tunnetaan entuudestaan mm. Youtubesta, jossa hänen kanavallaan on yli 120 tuhatta seuraajaa. Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitseva Tuure on julkaissut singlet Eikö sua hävetä ja Oh Boe.    

TUURE BOELIUS
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: kimmo.sundstrom@warnermusic.com
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify

Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä, joka on syntynyt estradille. Tuure tunnetaan entuudestaan mm. Youtubesta, jossa hänen kanavallaan on yli 120 tuhatta seuraajaa. Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitseva Tuure on julkaissut singlet Eikö sua hävetä ja Oh Boe. 

 

 ERIKA SIROLA  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: - Nettisivut:  Instagram Kuuntele:  Spotify  Erika Sirola on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille. Joulukuussa 2017 julkaistiin USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluvan Kaskaden  joululevy, jonka kappaleilla Deck the Halls ja Holy Night Erika laulaa. Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa.   

ERIKA SIROLA

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: -
Nettisivut: Instagram
Kuuntele: Spotify

Erika Sirola on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille. Joulukuussa 2017 julkaistiin USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluvan Kaskaden joululevy, jonka kappaleilla Deck the Halls ja Holy Night Erika laulaa. Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. 

 

 LAURA VOUTILAINEN  Haastattelut: j  aana@kent.fi  Keikat:  petri.ekman@centralline.fi  Pressikuvat:  Kuva 1 / Kuva 2  / Kuva 3  Nettisivut:  Facebook / Instagram /  Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes   Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran , Miks ei ja En mielestäin sua saa . Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Helmikuussa 2018 julkaistiin tuorein single Laura hoitaa.

LAURA VOUTILAINEN
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: petri.ekman@centralline.fi
Pressikuvat:  Kuva 1 / Kuva 2 / Kuva 3
Nettisivut: Facebook / InstagramKotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes


Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Helmikuussa 2018 julkaistiin tuorein single Laura hoitaa.

 KOI Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut:  Facebook   /  Instagram Kuuntele:  Spotify /  iTunes  Dj-tuottajakaksikko KOI on tuoreinta soundia tarjoava lisäys kotimaisen elektronisen tanssimusiikin kentälle. Minnan ja Tidon muodostama yhtye on julkaissut kolme tanssittavaa singleä Temppeli feat. Jurek,  Jummi Jammi feat. Tippa-T ja Fabulous feat. Nelli Matula . Tämän lisäksi yhtye on remiksannut mm. Robinin kappaleita.

KOI
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook Instagram
Kuuntele: SpotifyiTunes

Dj-tuottajakaksikko KOI on tuoreinta soundia tarjoava lisäys kotimaisen elektronisen tanssimusiikin kentälle. Minnan ja Tidon muodostama yhtye on julkaissut kolme tanssittavaa singleä Temppeli feat. Jurek, Jummi Jammi feat. Tippa-T ja Fabulous feat. Nelli Matula. Tämän lisäksi yhtye on remiksannut mm. Robinin kappaleita.

 TOMMI KALENIUS  Haastattelut: jaana@kent.fi  Keikat: johanna@ohjelmakristalli.com Pressikuvat: Kuva 1  Nettisivut:  Facebook  / Instagram /  Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes   Tommi Kaleniuksen  sooloura sai lentävän lähdön, kun Ihminen on ihmisiä -albumin  Me ollaan  ja  Vieläkö rakkaus kantaa  alkoivat soida radiossa . Vuoden 2015  Liikuta mua -albumia seuraa syksyllä 2016 julkaistava Edu Kettusen tuottama Miten kotiin löydetään? . Tommi on kirjoittanut Kaiku Songsin suojissa kappaleita  Jari Sillanpäälle ,   Katri-Helenalle  ja  Reckless Lovelle .     

TOMMI KALENIUS
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: johanna@ohjelmakristalli.com
Pressikuvat: Kuva 1

Nettisivut: Facebook / InstagramKotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes


Tommi Kaleniuksen sooloura sai lentävän lähdön, kun Ihminen on ihmisiä -albumin Me ollaan ja Vieläkö rakkaus kantaa alkoivat soida radiossa. Vuoden 2015 Liikuta mua -albumia seuraa syksyllä 2016 julkaistava Edu Kettusen tuottama Miten kotiin löydetään?. Tommi on kirjoittanut Kaiku Songsin suojissa kappaleita Jari Sillanpäälle, Katri-Helenalle ja Reckless Lovelle.

 

 

 ANTTI KOIVULA Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: - Nettisivut: Instagram    Antti Koivula tunnetaan parhaiten englanninkielistä pop-musiikkia esittävän My First Bandin biisinkirjoittajana ja solistina. Yhtye on julkaissut kolme levyä, joista viimeisimmältä löytyi bändin ensimmäinen iso kotimainen radiohitti Don’t Break My Corazon  jota seurasi loppuunmyyty kiertue Keski-Euroopassa 2014. Tällä hetkellä Antti kirjoittaa kappaleita ensimmäiselle soolojulkaisulleen.

ANTTI KOIVULA
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: -
Nettisivut: Instagram 

Antti Koivula tunnetaan parhaiten englanninkielistä pop-musiikkia esittävän My First Bandin biisinkirjoittajana ja solistina. Yhtye on julkaissut kolme levyä, joista viimeisimmältä löytyi bändin ensimmäinen iso kotimainen radiohitti Don’t Break My Corazon jota seurasi loppuunmyyty kiertue Keski-Euroopassa 2014. Tällä hetkellä Antti kirjoittaa kappaleita ensimmäiselle soolojulkaisulleen.

 OSKARI RUOHONEN  Haastattelut: jaana@kent.fi  Keikat: – Pressikuvat: Kuva 1  Nettisivut: Instagram  Kuuntele: Spotify / iTunes  Turkulainen laulaja-lauluntekijä Oskari Ruohonen on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolosingle Mitä se sua haittaa näki päivänvalon helmikuussa 2017 ja toinen single Tähdenlento lokakuussa. Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari vaikuttaa myös Y ournalist - ja Traffic Island -yhtyeissä.    

OSKARI RUOHONEN
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: –
Pressikuvat: Kuva 1

Nettisivut: Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Turkulainen laulaja-lauluntekijä Oskari Ruohonen on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolosingle Mitä se sua haittaa näki päivänvalon helmikuussa 2017 ja toinen single Tähdenlento lokakuussa. Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari vaikuttaa myös Yournalist- ja Traffic Island -yhtyeissä.

 

 

 LORD EST Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat:  keikkaolli@gmail.com Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Kotisivut  / Instagram  / Facebook Kuuntele: Spotify  Lord Est  ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä. Artistin tutuimpiin hitteihin kuuluvat mm.  Reggaerekka , Hellä ori , Sun vieres on lämmin , Vuosi vaihtuu ft. Mikael Gabriel ja Petri Nygårdin kanssa tehty Selvä Päivä.  Lyriikoissa kuuluu tyypillisesti hykerryttävän humoristinen tyyli. Viimeisimpiä julkaisuja ovat  Isä tulee (2017),  Dirlandaa (2016) ja Bumpperi (2018).

LORD EST
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: keikkaolli@gmail.com
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Kotisivut / Instagram / Facebook
Kuuntele: Spotify

Lord Est ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä. Artistin tutuimpiin hitteihin kuuluvat mm. Reggaerekka, Hellä ori, Sun vieres on lämmin, Vuosi vaihtuu ft. Mikael Gabriel ja Petri Nygårdin kanssa tehty Selvä Päivä. Lyriikoissa kuuluu tyypillisesti hykerryttävän humoristinen tyyli. Viimeisimpiä julkaisuja ovat Isä tulee (2017), Dirlandaa (2016) ja Bumpperi (2018).

 ELLA LYMI  Haastattelut: jaana@kent.fi  Keikat: – Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2  Nettisivut:  Facebook   /  Instagram Kuuntele:  Spotify /  iTunes   Ella Lymi on nuori artisti, jonka musiikki versoo lauluntekijöiden ikiaikaisista mullista. Ellan tammikuussa 2016 julkaistu ensisingle Mulle käy kuullaan myös Äkkilähtö-elokuvan soundtrackilla. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Ellan lisäksi Kaiku Songsin kirjoittajiin lukeutuvat Saara Törmä ja Aku Rannila . Ellan toinen single Poikii on julkaistiin elokuussa 2016.   

ELLA LYMI
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: –
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2

Nettisivut: Facebook Instagram
Kuuntele: SpotifyiTunes


Ella Lymi on nuori artisti, jonka musiikki versoo lauluntekijöiden ikiaikaisista mullista. Ellan tammikuussa 2016 julkaistu ensisingle Mulle käy kuullaan myös Äkkilähtö-elokuvan soundtrackilla. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Ellan lisäksi Kaiku Songsin kirjoittajiin lukeutuvat Saara Törmä ja Aku Rannila. Ellan toinen single Poikii on julkaistiin elokuussa 2016.

 

 STINA GIRS  Haastattelut: jaana@kent.fi  Keikat:  lena.haapala@dexviihde.fi  Pressikuvat: Kuva 1  Nettisivut:  Facebook   /  Instagram Kuuntele:  Spotify /  iTunes   Stina Girs on countryhenkisen popmusiikin vahva tulkitsija. Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Girs julkaisi debyyttialbuminsa Sydän vuonna 2011 ja toisen  albuminsa Labyrintti vuonna 2015. Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin julkaisema single Kyl sä tiiät julkaistiin kesäkuussa ja toinen single Mitä madonna tekis?  lokakuussa 2017.

STINA GIRS
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: lena.haapala@dexviihde.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook Instagram
Kuuntele: SpotifyiTunes

Stina Girs on countryhenkisen popmusiikin vahva tulkitsija. Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Girs julkaisi debyyttialbuminsa Sydän vuonna 2011 ja toisen albuminsa Labyrintti vuonna 2015. Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin julkaisema single Kyl sä tiiät julkaistiin kesäkuussa ja toinen single Mitä madonna tekis? lokakuussa 2017.

Rähinä_Records_lo.png

Rähinä Records

 
 ELASTINEN  Haastattelut: jaana @kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Elastinen (Kimmo Laiho) on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille ja toimi Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana vuoteen 2015. Elastisen viimeisimpiä julkaisuja ovat Elastinen feat.  -albumi (2016) ja Profeettojen julkaisut.  

ELASTINEN

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Elastinen (Kimmo Laiho) on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille ja toimi Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana vuoteen 2015.
Elastisen viimeisimpiä julkaisuja ovat Elastinen feat. -albumi (2016) ja Profeettojen julkaisut.

 

 UNIIKKI  Haastattelut: jaana @kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Uniikki (aka Daniuniikki ) purkitti ensimmäiset riiminsä jo 12-vuotiaana tuolloin käytettävissä olleella studiotekniikalla rahisevalle C-kasetille show-miehen elkein. Sittemmin taitojen ja tekniikan kehityttyä Uniikki nousi musiikkilajissaan Suomen kärkiartistien joukkoon Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä ja omistajasta. Artistin viimeisimpiä singlejulkaisuja ovat Polttarit (2017), Ei Kerrota (2017) ja Sano R (2017).

UNIIKKI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Uniikki (aka Daniuniikki) purkitti ensimmäiset riiminsä jo 12-vuotiaana tuolloin käytettävissä olleella studiotekniikalla rahisevalle C-kasetille show-miehen elkein. Sittemmin taitojen ja tekniikan kehityttyä Uniikki nousi musiikkilajissaan Suomen kärkiartistien joukkoon Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä ja omistajasta. Artistin viimeisimpiä singlejulkaisuja ovat Polttarit (2017), Ei Kerrota (2017) ja Sano R (2017).

 BRÄDI  Haastattelut: jaana @kent.fi Keikat: aj@meazymusic.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Brädi (Kari Härkönen) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa 5th Element-kollektiivissa. Artistin singlet Lämpöö feat. Redrama (2012), Kombo feat. Evelina (2016) ja Saturnus feat. Illi (2016) ovat striimanneet Spotifyssa platinaa ja  Näis Kengis -albumi kultaa.

BRÄDI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: aj@meazymusic.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Brädi (Kari Härkönen) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa 5th Element-kollektiivissa. Artistin singlet Lämpöö feat. Redrama (2012), Kombo feat. Evelina (2016) ja Saturnus feat. Illi (2016) ovat striimanneet Spotifyssa platinaa ja Näis Kengis -albumi kultaa.

 SPEKTI  Haastattelut: jaana @kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Rähinä Recordsin Spekti (Samuli Huhtala) on helsinkiläinen hiphop-artisti, jonka lyriikat eivät jätä kuulijaa kylmäksi. Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksikin MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa Trilogia-kokoonpanossa. Spektin viimeaikaisimpia julkaisuja ovat Himmee Bossi feat. Vilma Alina (2016), Huomisen Huolia feat. Tasis (2016), Vaikka Väkisin feat. Niila (2017) ja kesän 2017 striimatuimpiin biiseihin lukeutuva Juna feat. Tasis.

SPEKTI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Rähinä Recordsin Spekti (Samuli Huhtala) on helsinkiläinen hiphop-artisti, jonka lyriikat eivät jätä kuulijaa kylmäksi. Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksikin MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa Trilogia-kokoonpanossa.
Spektin viimeaikaisimpia julkaisuja ovat Himmee Bossi feat. Vilma Alina (2016), Huomisen Huolia feat. Tasis (2016), Vaikka Väkisin feat. Niila (2017) ja kesän 2017 striimatuimpiin biiseihin lukeutuva Juna feat. Tasis.

 NELLI MATULA  Haastattelut: jaana @kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Nelli Matulan  persoonallinen soundi herätti levy-yhtiön kiinnostuksen, ja levytyssopimus Rähinä Recordsin kanssa allekirjoitettiin keväällä 2016. Artistin singlejä ovat kultaa striimannut Kato Vaan (2016), platinarajan ylittänyt Lemmikki (2016) ja ahkerasti radiossa soinut Mun kaa kahden (2017). Viimeisin julkaisu Tää ei oo ohi julkaistiin loppuvuodesta 2017. 

NELLI MATULA

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Nelli Matulan persoonallinen soundi herätti levy-yhtiön kiinnostuksen, ja levytyssopimus Rähinä Recordsin kanssa allekirjoitettiin keväällä 2016.
Artistin singlejä ovat kultaa striimannut Kato Vaan (2016), platinarajan ylittänyt Lemmikki (2016) ja ahkerasti radiossa soinut Mun kaa kahden (2017). Viimeisin julkaisu Tää ei oo ohi julkaistiin loppuvuodesta 2017.