Kaiku Recordings

 
JUHA TAPIO Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: petri.ekman@centralline.fi Pressikuvat: Kuva 1 /Kuva 2 / Kuva 3 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Viime vuonna julkaistu kokoelma Sitkeä sydän - suurimmat hitit ja Laulukirja-nuottikirja saivat lokakuussa jatkoa 10. albumista, Sinun vuorosi loistaa.  

JUHA TAPIO
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: petri.ekman@centralline.fi
Pressikuvat: Kuva 1 /Kuva 2 / Kuva 3
Nettisivut: Facebook / InstagramKotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes


Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Viime vuonna julkaistu kokoelma Sitkeä sydän - suurimmat hitit ja Laulukirja-nuottikirja saivat lokakuussa jatkoa 10. albumista, Sinun vuorosi loistaa.  

JOHANNA KURKELA Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: susanna.nykanen@centralline.fi Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes Johanna Kurkela on raivannut tiensä ihmisten sydämiin ilman kompromisseja ja hänet muistetaan varsinkin suurista ja eeppisistä lauluistaan kuten Rakkauslaulu ja Sun särkyä anna mä en. Albumit ovat tuoneet artistille kultalevyjä ja vieneet hänet konserttisaleihin ympäri Suomen. Syksyllä 2015 ilmestyi odotettu seitsemäs albumi Ingrid, jolta irrotettu Kuolevainen on soinut ahkeraan radioissa. 

JOHANNA KURKELA
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: susanna.nykanen@centralline.fi
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Johanna Kurkela on raivannut tiensä ihmisten sydämiin ilman kompromisseja ja hänet muistetaan varsinkin suurista ja eeppisistä lauluistaan kuten Rakkauslaulu ja Sun särkyä anna mä en. Albumit ovat tuoneet artistille kultalevyjä ja vieneet hänet konserttisaleihin ympäri Suomen. Syksyllä 2015 ilmestyi odotettu seitsemäs albumi Ingrid, jolta irrotettu Kuolevainen on soinut ahkeraan radioissa. 

LAURA VOUTILAINEN Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: petri.ekman@centralline.fi Pressikuvat:  Kuva 1 / Kuva 2 / Kuva 3 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa.

LAURA VOUTILAINEN
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: petri.ekman@centralline.fi
Pressikuvat:  Kuva 1 / Kuva 2 / Kuva 3
Nettisivut: Facebook / InstagramKotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes


Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa.

TUURE BOELIUS Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: kimmo.sundstrom@warnermusic.com Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook / Instagram Kuuntele: Spotify Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä, joka on syntynyt estradille. Tuure tunnetaan entuudestaan mm. Youtubesta, jossa hänen kanavallaan on yli 120 tuhatta seuraajaa. Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitseva Tuure on julkaissut singlet Eikö sua hävetä ja Oh Boe. 

TUURE BOELIUS
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: kimmo.sundstrom@warnermusic.com
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify

Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä, joka on syntynyt estradille. Tuure tunnetaan entuudestaan mm. Youtubesta, jossa hänen kanavallaan on yli 120 tuhatta seuraajaa. Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitseva Tuure on julkaissut singlet Eikö sua hävetä ja Oh Boe. 

ERIKA SIROLA Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: - Nettisivut: Instagram Kuuntele: Spotify Erika Sirola on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille. Joulukuussa 2017 julkaistiin USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluvan Kaskaden joululevy, jonka kappaleilla Deck the Halls ja Holy Night Erika laulaa. Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa.   

ERIKA SIROLA

Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: -
Nettisivut: Instagram
Kuuntele: Spotify

Erika Sirola on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille. Joulukuussa 2017 julkaistiin USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluvan Kaskaden joululevy, jonka kappaleilla Deck the Halls ja Holy Night Erika laulaa. Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. 

 

KOI Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes Dj-tuottajakaksikko KOI on tuoreinta soundia tarjoava lisäys kotimaisen elektronisen tanssimusiikin kentälle. Minnan ja Tidon muodostama yhtye on julkaissut kolme tanssittavaa singleä Temppeli feat. Jurek, Jummi Jammi feat. Tippa-T ja Fabulous feat. Nelli Matula. Tämän lisäksi yhtye on remiksannut mm. Robinin kappaleita.

KOI
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook Instagram
Kuuntele: SpotifyiTunes

Dj-tuottajakaksikko KOI on tuoreinta soundia tarjoava lisäys kotimaisen elektronisen tanssimusiikin kentälle. Minnan ja Tidon muodostama yhtye on julkaissut kolme tanssittavaa singleä Temppeli feat. Jurek, Jummi Jammi feat. Tippa-T ja Fabulous feat. Nelli Matula. Tämän lisäksi yhtye on remiksannut mm. Robinin kappaleita.

JUKKA POIKA Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: teijastormi@gmail.com Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes Jukka Poika on artisti, jonka nimi liitetään kiinteästi suomireggaeen – musiikkityyliin, jota hän on ollut luomassa etunenässä sen alkupäivistä lähtien.  Hitit kuten Silkkii ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen. Jukka Poika julkaisi singlen Elä vähän heinäkuussa ja Rakkaus on meissä marraskuussa 2017.

JUKKA POIKA
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: teijastormi@gmail.com
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes


Jukka Poika on artisti, jonka nimi liitetään kiinteästi suomireggaeen – musiikkityyliin, jota hän on ollut luomassa etunenässä sen alkupäivistä lähtien. 
Hitit kuten Silkkii ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen. Jukka Poika julkaisi singlen Elä vähän heinäkuussa ja Rakkaus on meissä marraskuussa 2017.

TOMMI KALENIUS Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: johanna@ohjelmakristalli.com Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes Tommi Kaleniuksen sooloura sai lentävän lähdön, kun Ihminen on ihmisiä -albumin Me ollaan ja Vieläkö rakkaus kantaa alkoivat soida radiossa. Vuoden 2015 Liikuta mua -albumia seuraa syksyllä 2016 julkaistava Edu Kettusen tuottama Miten kotiin löydetään?. Tommi on kirjoittanut Kaiku Songsin suojissa kappaleita Jari Sillanpäälle, Katri-Helenalle ja Reckless Lovelle.

TOMMI KALENIUS
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: johanna@ohjelmakristalli.com
Pressikuvat: Kuva 1

Nettisivut: Facebook / InstagramKotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes


Tommi Kaleniuksen sooloura sai lentävän lähdön, kun Ihminen on ihmisiä -albumin Me ollaan ja Vieläkö rakkaus kantaa alkoivat soida radiossa. Vuoden 2015 Liikuta mua -albumia seuraa syksyllä 2016 julkaistava Edu Kettusen tuottama Miten kotiin löydetään?. Tommi on kirjoittanut Kaiku Songsin suojissa kappaleita Jari Sillanpäälle, Katri-Helenalle ja Reckless Lovelle.

OSKARI RUOHONEN Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: – Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes Turkulainen laulaja-lauluntekijä Oskari Ruohonen on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolosingle Mitä se sua haittaa näki päivänvalon helmikuussa 2017. Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari vaikuttaa myös Yournalist- ja Traffic Island -yhtyeissä.  

OSKARI RUOHONEN
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: –
Pressikuvat: Kuva 1

Nettisivut: Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Turkulainen laulaja-lauluntekijä Oskari Ruohonen on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolosingle Mitä se sua haittaa näki päivänvalon helmikuussa 2017. Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari vaikuttaa myös Yournalist- ja Traffic Island -yhtyeissä.

 

LORD EST Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: keikkaolli@gmail.com Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Kotisivut / Instagram / Facebook Kuuntele: Spotify Lord Est ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä. Artistin tutuimpiin hitteihin kuuluvat mm. Reggaerekka, Hellä ori, Sun vieres on lämmin, Vuosi vaihtuu ft. Mikael Gabriel ja Petri Nygårdin kanssa tehty Selvä Päivä. Lyriikoissa kuuluu tyypillisesti hykerryttävän humoristinen tyyli. Viimeisimpiä julkaisuja ovat Isä tulee (2017) ja Dirlandaa (2016).

LORD EST
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: keikkaolli@gmail.com
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Kotisivut / Instagram / Facebook
Kuuntele: Spotify

Lord Est ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä. Artistin tutuimpiin hitteihin kuuluvat mm. Reggaerekka, Hellä ori, Sun vieres on lämmin, Vuosi vaihtuu ft. Mikael Gabriel ja Petri Nygårdin kanssa tehty Selvä Päivä. Lyriikoissa kuuluu tyypillisesti hykerryttävän humoristinen tyyli. Viimeisimpiä julkaisuja ovat Isä tulee (2017) ja Dirlandaa (2016).

ELLA LYMI Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: – Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes Ella Lymi on nuori artisti, jonka musiikki versoo lauluntekijöiden ikiaikaisista mullista. Ellan tammikuussa 2016 julkaistu ensisingle Mulle käy kuullaan myös Äkkilähtö-elokuvan soundtrackilla. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Ellan lisäksi Kaiku Songsin kirjoittajiin lukeutuvat Saara Törmä ja Aku Rannila. Ellan toinen single Poikii on julkaistiin elokuussa 2016.

ELLA LYMI
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: –
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2

Nettisivut: Facebook Instagram
Kuuntele: SpotifyiTunes


Ella Lymi on nuori artisti, jonka musiikki versoo lauluntekijöiden ikiaikaisista mullista. Ellan tammikuussa 2016 julkaistu ensisingle Mulle käy kuullaan myös Äkkilähtö-elokuvan soundtrackilla. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Ellan lisäksi Kaiku Songsin kirjoittajiin lukeutuvat Saara Törmä ja Aku Rannila. Ellan toinen single Poikii on julkaistiin elokuussa 2016.

STINA GIRS Haastattelut: loviisa@kent.fi Keikat: lena.haapala@dexviihde.fi Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes Stina Girs on countryhenkisen popmusiikin vahva tulkitsija. Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Girs julkaisi debyyttialbuminsa Sydän vuonna 2011 ja toisen albuminsa Labyrintti vuonna 2015. Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin julkaisema single Kyl sä tiiät julkaistiin kesäkuussa 2017.

STINA GIRS
Haastattelut: loviisa@kent.fi
Keikat: lena.haapala@dexviihde.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook Instagram
Kuuntele: SpotifyiTunes

Stina Girs on countryhenkisen popmusiikin vahva tulkitsija. Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Girs julkaisi debyyttialbuminsa Sydän vuonna 2011 ja toisen albuminsa Labyrintti vuonna 2015. Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin julkaisema single Kyl sä tiiät julkaistiin kesäkuussa 2017.