kaiku&rähinä.png

Kaiku Entertainmentin levymerkkejä ovat
Kaiku Recordings ja Rähinä Records

Kaiku Recordings

 
JUHA TAPIO Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: petri.ekman@centralline.fi Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes  Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla. Uusin Kuka näkee sut -albumi julkaistiin huhtikuussa 2018. Intiimisti äänitetty Pieniä Taikoja -albumi julkaistaan 15.2.2019 ja siltä on lohkaistu single Se tekee hyvää (feat .  Jukka Poika ).

JUHA TAPIO
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: petri.ekman@centralline.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla. Uusin Kuka näkee sut-albumi julkaistiin huhtikuussa 2018. Intiimisti äänitetty Pieniä Taikoja-albumi julkaistaan 15.2.2019 ja siltä on lohkaistu single Se tekee hyvää (feat. Jukka Poika).

JUKKA POIKA Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: teija@jukkapoika.com Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes  Jukka Poika on artisti, jonka nimi liitetään kiinteästi suomireggaeen – musiikkityyliin, jota hän on ollut luomassa etunenässä sen alkupäivistä lähtien. Hitit kuten Silkkii ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen. Jukka Pojan viimeisimmät singlejulkaisut ovat tuplasingle Kurkota Tähtiin ja Sano Se Taas (2018) sekä Ikivihree (2018).

JUKKA POIKA
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: teija@jukkapoika.com
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Jukka Poika on artisti, jonka nimi liitetään kiinteästi suomireggaeen – musiikkityyliin, jota hän on ollut luomassa etunenässä sen alkupäivistä lähtien.
Hitit kuten Silkkii ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen. Jukka Pojan viimeisimmät singlejulkaisut ovat tuplasingle Kurkota Tähtiin ja Sano Se Taas (2018) sekä Ikivihree (2018).

TUURE BOELIUS Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: kimmo.sundstrom@warnermusic.com Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook / Instagram Kuuntele: Spotify  Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä, joka on syntynyt estradille. Tuure tunnetaan entuudestaan mm. Youtubesta, jossa hänen kanavallaan on yli 150 tuhatta seuraajaa. Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitsevan Tuuren hitteihin kuuluvat Eikö sua hävetä (2017), Lätkäjätkä-Ville (2018), Naiivi (2018) sekä uusin single Vihaan rakastaa sua (2019) .

TUURE BOELIUS
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: kimmo.sundstrom@warnermusic.com
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify

Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä, joka on syntynyt estradille. Tuure tunnetaan entuudestaan mm. Youtubesta, jossa hänen kanavallaan on yli 150 tuhatta seuraajaa. Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitsevan Tuuren hitteihin kuuluvat Eikö sua hävetä (2017), Lätkäjätkä-Ville (2018), Naiivi (2018) sekä uusin single Vihaan rakastaa sua (2019).

ERIKA SIROLA  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: - Nettisivut: Instagram Kuuntele: Spotify  Erika Sirola on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille. Joulukuussa 2017 julkaistiin USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluvan Kaskaden joululevy, jonka kappaleilla Deck the Halls ja Holy Night Erika laulaa. Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Erika feattaa saksalaisen huippu-DJ Robin Schulzin marraskuussa 2018 julkaistulla ja paljon radiossa soineella Speechless -singlellä.

ERIKA SIROLA

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: -
Nettisivut: Instagram
Kuuntele: Spotify

Erika Sirola on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille. Joulukuussa 2017 julkaistiin USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluvan Kaskaden joululevy, jonka kappaleilla Deck the Halls ja Holy Night Erika laulaa. Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Erika feattaa saksalaisen huippu-DJ Robin Schulzin marraskuussa 2018 julkaistulla ja paljon radiossa soineella Speechless -singlellä.

LAURA VOUTILAINEN Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: petri.ekman@centralline.fi Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 / Kuva 3 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes  Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Hänet tunnetaan paljon radioissakin soineista kappaleista kuten Kerran , Miks ei ja En mielestäin sua saa . Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Vuonna 2018 julkaistiin singlet Laura hoitaa ja Liljankukka .

LAURA VOUTILAINEN
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: petri.ekman@centralline.fi
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 / Kuva 3
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Hänet tunnetaan paljon radioissakin soineista kappaleista kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Vuonna 2018 julkaistiin singlet Laura hoitaa ja Liljankukka.

KOI Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Dj-tuottajakaksikko KOI on tuoreinta soundia tarjoava lisäys kotimaisen elektronisen tanssimusiikin kentälle. Minnan ja Tidon muodostama yhtye on julkaissut kolme tanssittavaa singleä Temppeli (feat. Jurek),  Jummi Jammi ( feat. Tippa-T) ja Fabulous ( feat. Nelli Matula) . Tämän lisäksi yhtye on remiksannut mm. Robinin kappaleita.

KOI
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Dj-tuottajakaksikko KOI on tuoreinta soundia tarjoava lisäys kotimaisen elektronisen tanssimusiikin kentälle. Minnan ja Tidon muodostama yhtye on julkaissut kolme tanssittavaa singleä Temppeli (feat. Jurek), Jummi Jammi (feat. Tippa-T) ja Fabulous (feat. Nelli Matula). Tämän lisäksi yhtye on remiksannut mm. Robinin kappaleita.

ANTTI KOIVULA Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: - Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Instagram / Facebook Kuuntele: Spotify  Antti Koivula on vahvanääninen artisti, jonka laulut kumpuavat omista elämänkokemuksista. Halu laulaa henkilökohtaisista asioista omalla äidinkielellä sai My First Band-yhtyeen nokkamiehenäkin tunnetun Koivulan lähtemään soolouralle. Artistin debyyttisingle Just Noin julkaistiin marraskuussa 2018.

ANTTI KOIVULA
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: -
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Instagram / Facebook
Kuuntele: Spotify

Antti Koivula on vahvanääninen artisti, jonka laulut kumpuavat omista elämänkokemuksista. Halu laulaa henkilökohtaisista asioista omalla äidinkielellä sai My First Band-yhtyeen nokkamiehenäkin tunnetun Koivulan lähtemään soolouralle. Artistin debyyttisingle Just Noin julkaistiin marraskuussa 2018.

MAIJA VILKKUMAA Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: matti.kaunisvesi@warnermusic.com Pressikuvat: - Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Maija Vilkkumaa siirtyi marraskuussa 2018 Kaiku Entertainmentin tähtikaartiin oltuaan lähes kaksikymmentä vuotta Warner Music Finlandin artistina. Vilkkumaan ensimmäinen albumi Pitkä ihana leikki julkaistiin vuonna 1999, jonka jälkeen hän on julkaissut 6 studioalbumia, EP:n, livealbumin ja kokoelman. Artistin suurimmiksi hiteiksi ovat nousseet Ei (2003), kultaa striimannut Totuutta ja tehtävää (2006) sekä tänä vuonna julkaistu Siks ku mä halusin (2018). Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin tallissa julkaistu single Teini on ollut tiiviissä radiosoitossa heti julkaisupäivästään 2. marraskuuta lähtien.

MAIJA VILKKUMAA
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: matti.kaunisvesi@warnermusic.com
Pressikuvat: -
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Maija Vilkkumaa siirtyi marraskuussa 2018 Kaiku Entertainmentin tähtikaartiin oltuaan lähes kaksikymmentä vuotta Warner Music Finlandin artistina. Vilkkumaan ensimmäinen albumi Pitkä ihana leikki julkaistiin vuonna 1999, jonka jälkeen hän on julkaissut 6 studioalbumia, EP:n, livealbumin ja kokoelman. Artistin suurimmiksi hiteiksi ovat nousseet Ei (2003), kultaa striimannut Totuutta ja tehtävää (2006) sekä tänä vuonna julkaistu Siks ku mä halusin (2018). Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin tallissa julkaistu single Teini on ollut tiiviissä radiosoitossa heti julkaisupäivästään 2. marraskuuta lähtien.

OSKARI RUOHONEN Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: – Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Turkulainen laulaja-lauluntekijä Oskari Ruohonen on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolosingle Mitä se sua haittaa näki päivänvalon helmikuussa 2017 ja toinen single Tähdenlento lokakuussa. Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari vaikuttaa myös Yournalist - ja Traffic Island -yhtyeissä.

OSKARI RUOHONEN
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: –
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Turkulainen laulaja-lauluntekijä Oskari Ruohonen on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolosingle Mitä se sua haittaa näki päivänvalon helmikuussa 2017 ja toinen single Tähdenlento lokakuussa. Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari vaikuttaa myös Yournalist- ja Traffic Island -yhtyeissä.

LORD EST Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: keikkaolli@gmail.com Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Kotisivut / Instagram / Facebook Kuuntele: Spotify  Lord Est ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä. Artistin tutuimpiin hitteihin kuuluvat mm. Reggaerekka , Hellä ori , Sun vieres on lämmin , Vuosi vaihtuu (feat. Mikael Gabriel ) ja Petri Nygårdin kanssa tehty Selvä Päivä. Lyriikoissa kuuluu tyypillisesti hykerryttävän humoristinen tyyli. Viimeisimpiä julkaisuja ovat Dirlandaa (2016), Isä tulee (2017), Bumpperi (2018) ja Ota Shottii Ku Sotilas (feat. Petri Nygård).

LORD EST
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: keikkaolli@gmail.com
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Kotisivut / Instagram / Facebook
Kuuntele: Spotify

Lord Est ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä. Artistin tutuimpiin hitteihin kuuluvat mm. Reggaerekka, Hellä ori, Sun vieres on lämmin, Vuosi vaihtuu (feat. Mikael Gabriel) ja Petri Nygårdin kanssa tehty Selvä Päivä. Lyriikoissa kuuluu tyypillisesti hykerryttävän humoristinen tyyli. Viimeisimpiä julkaisuja ovat Dirlandaa (2016), Isä tulee (2017), Bumpperi (2018) ja Ota Shottii Ku Sotilas (feat. Petri Nygård).

ELLA LYMI Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: – Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Ella Lymi on nuori artisti, jonka musiikki versoo lauluntekijöiden ikiaikaisista mullista. Ellan tammikuussa 2016 julkaistu ensisingle Mulle käy kuullaan myös Äkkilähtö-elokuvan soundtrackilla. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Ellan lisäksi Kaiku Songsin kirjoittajiin lukeutuvat Saara Törmä ja Aku Rannila . Ellan toinen single Poikii on julkaistiin elokuussa 2016.

ELLA LYMI
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: –
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Ella Lymi on nuori artisti, jonka musiikki versoo lauluntekijöiden ikiaikaisista mullista. Ellan tammikuussa 2016 julkaistu ensisingle Mulle käy kuullaan myös Äkkilähtö-elokuvan soundtrackilla. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Ellan lisäksi Kaiku Songsin kirjoittajiin lukeutuvat Saara Törmä ja Aku Rannila. Ellan toinen single Poikii on julkaistiin elokuussa 2016.

STINA GIRS Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: lena.haapala@dexviihde.fi Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Stina Girs on countryhenkisen popmusiikin vahva tulkitsija. Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Girs julkaisi debyyttialbuminsa Sydän vuonna 2011 ja toisen  albuminsa Labyrintti vuonna 2015. Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin julkaisema single Kyl sä tiiät julkaistiin kesäkuussa ja toinen single Mitä Madonna tekis? lokakuussa 2017.

STINA GIRS
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: lena.haapala@dexviihde.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Stina Girs on countryhenkisen popmusiikin vahva tulkitsija. Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Girs julkaisi debyyttialbuminsa Sydän vuonna 2011 ja toisen albuminsa Labyrintti vuonna 2015. Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin julkaisema single Kyl sä tiiät julkaistiin kesäkuussa ja toinen single Mitä Madonna tekis? lokakuussa 2017.

Rähinä_Records_lo.png

Rähinä Records

 
ELASTINEN  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Elastinen on artisti, tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records-levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens -duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Vuosina 2016–2017 Elastinen oli osa Profeetat -kokoonpanoa, joka julkaisi 6 singleä ja albumin. Elastisen viimeisimmät julkaisut ovat Supervoimii (2018) ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela ) (2018), jotka ovat striimanneet platinaa ja kultaa sekä soineet paljon radioissa.

ELASTINEN

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Elastinen on artisti, tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records-levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Vuosina 2016–2017 Elastinen oli osa Profeetat-kokoonpanoa, joka julkaisi 6 singleä ja albumin. Elastisen viimeisimmät julkaisut ovat Supervoimii (2018) ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela) (2018), jotka ovat striimanneet platinaa ja kultaa sekä soineet paljon radioissa.

UNIIKKI  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Uniikki purkitti ensimmäiset riiminsä jo 12-vuotiaana tuolloin käytettävissä olleella studiotekniikalla rahisevalle C-kasetille show-miehen elkein. Sittemmin taitojen ja tekniikan kehityttyä Uniikki nousi musiikkilajissaan Suomen kärkiartistien joukkoon Kapasiteettiyksikkö -yhtyeen jäsenenä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä ja omistajasta. Artistin viimeisimpiä singlejulkaisuja ovat Polttarit (2017), Ei Kerrota (2017), Sano R (2017), Valitsen Elämän (feat. Jannika B ) (2018) ja Eiks nii (feat. Antti Koivula ).

UNIIKKI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Uniikki purkitti ensimmäiset riiminsä jo 12-vuotiaana tuolloin käytettävissä olleella studiotekniikalla rahisevalle C-kasetille show-miehen elkein. Sittemmin taitojen ja tekniikan kehityttyä Uniikki nousi musiikkilajissaan Suomen kärkiartistien joukkoon Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä ja omistajasta. Artistin viimeisimpiä singlejulkaisuja ovat Polttarit (2017), Ei Kerrota (2017), Sano R (2017), Valitsen Elämän (feat. Jannika B) (2018) ja Eiks nii (feat. Antti Koivula).

BRÄDI  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: aj@meazymusic.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Brädi (Kari Härkönen) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa 5th Element -kollektiivissa. Artistin singlet Lämpöö (feat. Redrama ) (2012), Kombo (feat. Evelina ) (2016) ja Saturnus (feat. Illi ) (2016) ovat striimanneet Spotifyssa platinaa ja Näis Kengis -albumi (2012) kultaa. Artistin viimeisimpiä single-julkaisuja ovat Joutsenet (feat. Irina ) (2018) ja Faija (2018).

BRÄDI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: aj@meazymusic.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Brädi (Kari Härkönen) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa 5th Element-kollektiivissa. Artistin singlet Lämpöö (feat. Redrama) (2012), Kombo (feat. Evelina) (2016) ja Saturnus (feat. Illi) (2016) ovat striimanneet Spotifyssa platinaa ja Näis Kengis -albumi (2012) kultaa. Artistin viimeisimpiä single-julkaisuja ovat Joutsenet (feat. Irina) (2018) ja Faija (2018).

LEO LUTHANDO  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Leo Luthando on 17-vuotias räppärilupaus, joka ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen ensimmäisen kerran vuoden 2018 Idolsissa. Jo kilpailun ensimmäisistä hetkistä lähtien tuomarina toiminut Elastinen vakuuttui nuoren artistin karismasta ja ohjelman jälkeen Leo allekirjoitti yhteisen artistisopimuksen Rähinä Recordsin/Kaiku Recordingsin ja Universal Musicin kanssa. Leo Luthandon debyytti-EP Tiloihin julkaistiin 17.4.2019. Ajankohtaisista hip hop -tuotannoista, nokkelista lyriikoista sekä tarttuvista kertosäkeistä muodostuva kokonaisuus nostaa Leon vahvasti kotimaisen urbaanin musiikin uuden artistisukupolven kärkeen.

LEO LUTHANDO

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Leo Luthando on 17-vuotias räppärilupaus, joka ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen ensimmäisen kerran vuoden 2018 Idolsissa. Jo kilpailun ensimmäisistä hetkistä lähtien tuomarina toiminut Elastinen vakuuttui nuoren artistin karismasta ja ohjelman jälkeen Leo allekirjoitti yhteisen artistisopimuksen Rähinä Recordsin/Kaiku Recordingsin ja Universal Musicin kanssa. Leo Luthandon debyytti-EP Tiloihin julkaistiin 17.4.2019. Ajankohtaisista hip hop -tuotannoista, nokkelista lyriikoista sekä tarttuvista kertosäkeistä muodostuva kokonaisuus nostaa Leon vahvasti kotimaisen urbaanin musiikin uuden artistisukupolven kärkeen.

SPEKTI  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Rähinä Recordsin Spekti (Samuli Huhtala) on helsinkiläinen hiphop-artisti, jonka lyriikat eivät jätä kuulijaa kylmäksi. Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksikin MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa Trilogia -kokoonpanossa. Spektin viimeaikaisia julkaisuja ovat kesän 2017 striimatuimpiin biiseihin lukeutuva Juna (feat. Tasis ), kultaa striimannut Hei Me Lennetään (feat. Tasis) (2018), Forza Italia (2018) sekä Rakas Spektistan (2018).

SPEKTI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Rähinä Recordsin Spekti (Samuli Huhtala) on helsinkiläinen hiphop-artisti, jonka lyriikat eivät jätä kuulijaa kylmäksi. Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksikin MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa Trilogia-kokoonpanossa. Spektin viimeaikaisia julkaisuja ovat kesän 2017 striimatuimpiin biiseihin lukeutuva Juna (feat. Tasis), kultaa striimannut Hei Me Lennetään (feat. Tasis) (2018), Forza Italia (2018) sekä Rakas Spektistan (2018).