kaiku&rähinä.png

Kaiku Entertainmentin levymerkkejä ovat
Kaiku Recordings ja Rähinä Records

Kaiku Recordings

 
 JUHA TAPIO Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: petri.ekman@centralline.fi Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2  Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes  Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Uusi albumi Kuka näkee sut julkaistaan huhtikuun 13. 2018. Albumia edeltävät singlet Sydän jota rakastan ja Kuka näkee sut ovat saaneet hienon vastaanoton.

JUHA TAPIO
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: petri.ekman@centralline.fi
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Uusi albumi Kuka näkee sut julkaistaan huhtikuun 13. 2018. Albumia edeltävät singlet Sydän jota rakastan ja Kuka näkee sut ovat saaneet hienon vastaanoton.

 JUKKA POIKA Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: teijastormi@gmail.com Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes  Jukka Poika on artisti, jonka nimi liitetään kiinteästi suomireggaeen – musiikkityyliin, jota hän on ollut luomassa etunenässä sen alkupäivistä lähtien. Hitit kuten Silkkii ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen. Jukka Pojan viimeisimmät singlejulkaisut ovat tuplasingle Kurkota Tähtiin ja Sano Se Taas (2018) sekä Ikivihree (2018).

JUKKA POIKA
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: teijastormi@gmail.com
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Jukka Poika on artisti, jonka nimi liitetään kiinteästi suomireggaeen – musiikkityyliin, jota hän on ollut luomassa etunenässä sen alkupäivistä lähtien.
Hitit kuten Silkkii ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen. Jukka Pojan viimeisimmät singlejulkaisut ovat tuplasingle Kurkota Tähtiin ja Sano Se Taas (2018) sekä Ikivihree (2018).

 TUURE BOELIUS Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: kimmo.sundstrom@warnermusic.com Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook / Instagram Kuuntele: Spotify  Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä, joka on syntynyt estradille. Tuure tunnetaan entuudestaan mm. Youtubesta, jossa hänen kanavallaan on yli 120 tuhatta seuraajaa. Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitseva Tuure on julkaissut singlet Eikö sua hävetä (2017), Oh Boe (2017), Lätkäjätkä-Ville (2018) sekä tuplasinglen Naiivi ja AA-paristo (2018).

TUURE BOELIUS
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: kimmo.sundstrom@warnermusic.com
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify

Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä, joka on syntynyt estradille. Tuure tunnetaan entuudestaan mm. Youtubesta, jossa hänen kanavallaan on yli 120 tuhatta seuraajaa. Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitseva Tuure on julkaissut singlet Eikö sua hävetä (2017), Oh Boe (2017), Lätkäjätkä-Ville (2018) sekä tuplasinglen Naiivi ja AA-paristo (2018).

 ERIKA SIROLA  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: - Nettisivut: Instagram Kuuntele: Spotify  Erika Sirola on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille. Joulukuussa 2017 julkaistiin USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluvan Kaskaden joululevy, jonka kappaleilla Deck the Halls ja Holy Night Erika laulaa. Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Erika feattaa saksalaisen huippu DJ:n Robin Schulzin marraskuussa 2018 julkaistulla ja paljon radiossa soineella Speechless -singlellä.

ERIKA SIROLA

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: -
Nettisivut: Instagram
Kuuntele: Spotify

Erika Sirola on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille. Joulukuussa 2017 julkaistiin USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluvan Kaskaden joululevy, jonka kappaleilla Deck the Halls ja Holy Night Erika laulaa. Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Erika feattaa saksalaisen huippu DJ:n Robin Schulzin marraskuussa 2018 julkaistulla ja paljon radiossa soineella Speechless -singlellä.

 LAURA VOUTILAINEN Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: petri.ekman@centralline.fi Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 / Kuva 3 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes  Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran , Miks ei ja En mielestäin sua saa . Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Helmikuussa 2018 julkaistiin single Laura hoitaa ja saman vuoden kesäkuussa Liljankukka.

LAURA VOUTILAINEN
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: petri.ekman@centralline.fi
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 / Kuva 3
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Helmikuussa 2018 julkaistiin single Laura hoitaa ja saman vuoden kesäkuussa Liljankukka.

 KOI Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Dj-tuottajakaksikko KOI on tuoreinta soundia tarjoava lisäys kotimaisen elektronisen tanssimusiikin kentälle. Minnan ja Tidon muodostama yhtye on julkaissut kolme tanssittavaa singleä Temppeli feat. Jurek,  Jummi Jammi feat. Tippa-T ja Fabulous feat. Nelli Matula . Tämän lisäksi yhtye on remiksannut mm. Robinin kappaleita.

KOI
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Dj-tuottajakaksikko KOI on tuoreinta soundia tarjoava lisäys kotimaisen elektronisen tanssimusiikin kentälle. Minnan ja Tidon muodostama yhtye on julkaissut kolme tanssittavaa singleä Temppeli feat. Jurek, Jummi Jammi feat. Tippa-T ja Fabulous feat. Nelli Matula. Tämän lisäksi yhtye on remiksannut mm. Robinin kappaleita.

 TOMMI KALENIUS Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: johanna@ohjelmakristalli.com Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes   Tommi Kaleniuksen sooloura sai lentävän lähdön, kun Ihminen on ihmisiä -albumin Me ollaan ja Vieläkö rakkaus kantaa alkoivat soida radiossa. Vuoden 2015 Liikuta mua -albumia seuraa syksyllä 2016 julkaistava Edu Kettusen tuottama Miten kotiin löydetään? . Tommi on kirjoittanut Kaiku Songsin suojissa kappaleita Jari Sillanpäälle , Katri-Helenalle ja Reckless Lovelle .

TOMMI KALENIUS
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: johanna@ohjelmakristalli.com
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Tommi Kaleniuksen sooloura sai lentävän lähdön, kun Ihminen on ihmisiä -albumin Me ollaan ja Vieläkö rakkaus kantaa alkoivat soida radiossa. Vuoden 2015 Liikuta mua -albumia seuraa syksyllä 2016 julkaistava Edu Kettusen tuottama Miten kotiin löydetään?. Tommi on kirjoittanut Kaiku Songsin suojissa kappaleita Jari Sillanpäälle, Katri-Helenalle ja Reckless Lovelle.

 ANTTI KOIVULA Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: - Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Instagram / Facebook Kuuntele: Spotify  Antti Koivula on vahvanääninen artisti, jonka laulut kumpuavat omista elämänkokemuksista. Halu laulaa henkilökohtaisista asioista omalla äidinkielellä sai My First Band-yhtyeen nokkamiehenäkin tunnetun Koivulan lähtemään soolouralle. Artistin debyyttisingle Just Noin julkaistiin marraskuussa 2018.

ANTTI KOIVULA
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: -
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Instagram / Facebook
Kuuntele: Spotify

Antti Koivula on vahvanääninen artisti, jonka laulut kumpuavat omista elämänkokemuksista. Halu laulaa henkilökohtaisista asioista omalla äidinkielellä sai My First Band-yhtyeen nokkamiehenäkin tunnetun Koivulan lähtemään soolouralle. Artistin debyyttisingle Just Noin julkaistiin marraskuussa 2018.

 OSKARI RUOHONEN Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: – Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Turkulainen laulaja-lauluntekijä Oskari Ruohonen on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolosingle Mitä se sua haittaa näki päivänvalon helmikuussa 2017 ja toinen single Tähdenlento lokakuussa. Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari vaikuttaa myös Yournalist - ja Traffic Island -yhtyeissä.

OSKARI RUOHONEN
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: –
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Turkulainen laulaja-lauluntekijä Oskari Ruohonen on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolosingle Mitä se sua haittaa näki päivänvalon helmikuussa 2017 ja toinen single Tähdenlento lokakuussa. Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari vaikuttaa myös Yournalist- ja Traffic Island -yhtyeissä.

 LORD EST Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: keikkaolli@gmail.com Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Kotisivut / Instagram / Facebook Kuuntele: Spotify  Lord Est ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä. Artistin tutuimpiin hitteihin kuuluvat mm. Reggaerekka , Hellä ori , Sun vieres on lämmin , Vuosi vaihtuu ft. Mikael Gabriel ja Petri Nygårdin kanssa tehty Selvä Päivä. Lyriikoissa kuuluu tyypillisesti hykerryttävän humoristinen tyyli. Viimeisimpiä julkaisuja ovat Isä tulee (2017), Dirlandaa (2016) ja Bumpperi (2018).

LORD EST
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: keikkaolli@gmail.com
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Kotisivut / Instagram / Facebook
Kuuntele: Spotify

Lord Est ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä. Artistin tutuimpiin hitteihin kuuluvat mm. Reggaerekka, Hellä ori, Sun vieres on lämmin, Vuosi vaihtuu ft. Mikael Gabriel ja Petri Nygårdin kanssa tehty Selvä Päivä. Lyriikoissa kuuluu tyypillisesti hykerryttävän humoristinen tyyli. Viimeisimpiä julkaisuja ovat Isä tulee (2017), Dirlandaa (2016) ja Bumpperi (2018).

 ELLA LYMI Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: – Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Ella Lymi on nuori artisti, jonka musiikki versoo lauluntekijöiden ikiaikaisista mullista. Ellan tammikuussa 2016 julkaistu ensisingle Mulle käy kuullaan myös Äkkilähtö-elokuvan soundtrackilla. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Ellan lisäksi Kaiku Songsin kirjoittajiin lukeutuvat Saara Törmä ja Aku Rannila . Ellan toinen single Poikii on julkaistiin elokuussa 2016.

ELLA LYMI
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: –
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Ella Lymi on nuori artisti, jonka musiikki versoo lauluntekijöiden ikiaikaisista mullista. Ellan tammikuussa 2016 julkaistu ensisingle Mulle käy kuullaan myös Äkkilähtö-elokuvan soundtrackilla. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Ellan lisäksi Kaiku Songsin kirjoittajiin lukeutuvat Saara Törmä ja Aku Rannila. Ellan toinen single Poikii on julkaistiin elokuussa 2016.

 STINA GIRS Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: lena.haapala@dexviihde.fi Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Stina Girs on countryhenkisen popmusiikin vahva tulkitsija. Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Girs julkaisi debyyttialbuminsa Sydän vuonna 2011 ja toisen  albuminsa Labyrintti vuonna 2015. Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin julkaisema single Kyl sä tiiät julkaistiin kesäkuussa ja toinen single Mitä madonna tekis? lokakuussa 2017.

STINA GIRS
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: lena.haapala@dexviihde.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Stina Girs on countryhenkisen popmusiikin vahva tulkitsija. Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Girs julkaisi debyyttialbuminsa Sydän vuonna 2011 ja toisen albuminsa Labyrintti vuonna 2015. Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin julkaisema single Kyl sä tiiät julkaistiin kesäkuussa ja toinen single Mitä madonna tekis? lokakuussa 2017.

 MAIJA VILKKUMAA Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: matti.kaunisvesi@warnermusic.com Pressikuvat: - Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Maija Vilkkumaa siirtyi marraskuussa 2018 Kaiku Entertainmentin tähtikaartiin oltuaan lähes kaksikymmentä vuotta Warner Music Finlandin artistina. Vilkkumaan ensimmäinen albumi Pitkä ihana leikki julkaistiin vuonna 1999, jonka jälkeen hän on julkaissut 6 studioalbumia, EP:n, livealbumin ja kokoelman. Artistin suurimmiksi hiteiksi ovat nousseet Ei (2003), kultaa striimannut Totuutta ja tehtävää (2006) sekä tänä vuonna julkaistu Siks ku mä halusin (2018). Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin tallissa julkaistu single Teini on ollut tiiviissä radiosoitossa heti julkaisupäivästään 2. marraskuuta lähtien.

MAIJA VILKKUMAA
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: matti.kaunisvesi@warnermusic.com
Pressikuvat: -
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Maija Vilkkumaa siirtyi marraskuussa 2018 Kaiku Entertainmentin tähtikaartiin oltuaan lähes kaksikymmentä vuotta Warner Music Finlandin artistina. Vilkkumaan ensimmäinen albumi Pitkä ihana leikki julkaistiin vuonna 1999, jonka jälkeen hän on julkaissut 6 studioalbumia, EP:n, livealbumin ja kokoelman. Artistin suurimmiksi hiteiksi ovat nousseet Ei (2003), kultaa striimannut Totuutta ja tehtävää (2006) sekä tänä vuonna julkaistu Siks ku mä halusin (2018). Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin tallissa julkaistu single Teini on ollut tiiviissä radiosoitossa heti julkaisupäivästään 2. marraskuuta lähtien.

Rähinä_Records_lo.png

Rähinä Records

 
 ELASTINEN  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Elastinen (Kimmo Laiho) on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille ja toimi Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana vuoteen 2015. Elastisen viimeisimpiä julkaisuja ovat Elastinen feat. -albumi (2016), Profeettojen julkaisut, Supervoimii (2018) ja Loppuun Asti feat. Johanna Kurkela (2018).

ELASTINEN

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Elastinen (Kimmo Laiho) on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille ja toimi Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana vuoteen 2015. Elastisen viimeisimpiä julkaisuja ovat Elastinen feat. -albumi (2016), Profeettojen julkaisut, Supervoimii (2018) ja Loppuun Asti feat. Johanna Kurkela (2018).

 UNIIKKI  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Uniikki (aka Daniuniikki ) purkitti ensimmäiset riiminsä jo 12-vuotiaana tuolloin käytettävissä olleella studiotekniikalla rahisevalle C-kasetille show-miehen elkein. Sittemmin taitojen ja tekniikan kehityttyä Uniikki nousi musiikkilajissaan Suomen kärkiartistien joukkoon Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä ja omistajasta. Artistin viimeisimpiä singlejulkaisuja ovat Polttarit (2017), Ei Kerrota (2017), Sano R (2017) ja Valitsen Elämän feat. Jannika B (2018).

UNIIKKI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Uniikki (aka Daniuniikki) purkitti ensimmäiset riiminsä jo 12-vuotiaana tuolloin käytettävissä olleella studiotekniikalla rahisevalle C-kasetille show-miehen elkein. Sittemmin taitojen ja tekniikan kehityttyä Uniikki nousi musiikkilajissaan Suomen kärkiartistien joukkoon Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä ja omistajasta. Artistin viimeisimpiä singlejulkaisuja ovat Polttarit (2017), Ei Kerrota (2017), Sano R (2017) ja Valitsen Elämän feat. Jannika B (2018).

 BRÄDI  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: aj@meazymusic.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Brädi (Kari Härkönen) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa 5th Element-kollektiivissa. Artistin singlet Lämpöö feat. Redrama (2012), Kombo feat. Evelina (2016) ja Saturnus feat. Illi (2016) ovat striimanneet Spotifyssa platinaa ja Näis Kengis -albumi kultaa. Artistin viimeisimpiä julkaisuja ovat Joutsenet feat. Irina (2018) ja Faija (2108).

BRÄDI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: aj@meazymusic.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Brädi (Kari Härkönen) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa 5th Element-kollektiivissa. Artistin singlet Lämpöö feat. Redrama (2012), Kombo feat. Evelina (2016) ja Saturnus feat. Illi (2016) ovat striimanneet Spotifyssa platinaa ja Näis Kengis -albumi kultaa. Artistin viimeisimpiä julkaisuja ovat Joutsenet feat. Irina (2018) ja Faija (2108).

 SPEKTI  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Rähinä Recordsin Spekti (Samuli Huhtala) on helsinkiläinen hiphop-artisti, jonka lyriikat eivät jätä kuulijaa kylmäksi. Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksikin MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa Trilogia-kokoonpanossa. Spektin viimeaikaisimpia julkaisuja ovat kesän 2017 striimatuimpiin biiseihin lukeutuva Juna feat. Tasis, kultaa striimannut Hei Me Lennetään feat. Tasis (2018) sekä Forza Italia (2018).

SPEKTI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Rähinä Recordsin Spekti (Samuli Huhtala) on helsinkiläinen hiphop-artisti, jonka lyriikat eivät jätä kuulijaa kylmäksi. Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksikin MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa Trilogia-kokoonpanossa. Spektin viimeaikaisimpia julkaisuja ovat kesän 2017 striimatuimpiin biiseihin lukeutuva Juna feat. Tasis, kultaa striimannut Hei Me Lennetään feat. Tasis (2018) sekä Forza Italia (2018).

 NELLI MATULA  Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Nelli Matulan persoonallinen soundi herätti levy-yhtiön kiinnostuksen, ja levytyssopimus Rähinä Recordsin kanssa allekirjoitettiin keväällä 2016. Artistin singlejä ovat kultaa striimannut Kato Vaan (2016), platinarajan ylittänyt Lemmikki (2016) ja ahkerasti radiossa soinut Mun kaa kahden (2017). Viimeisimmät singlejulkaisut ovat kultaa striimannut Tää ei oo ohi (2017) ja Et Oo Menos Minnekään (2018).

NELLI MATULA

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Nelli Matulan persoonallinen soundi herätti levy-yhtiön kiinnostuksen, ja levytyssopimus Rähinä Recordsin kanssa allekirjoitettiin keväällä 2016.
Artistin singlejä ovat kultaa striimannut Kato Vaan (2016), platinarajan ylittänyt Lemmikki (2016) ja ahkerasti radiossa soinut Mun kaa kahden (2017). Viimeisimmät singlejulkaisut ovat kultaa striimannut Tää ei oo ohi (2017) ja Et Oo Menos Minnekään (2018).