kaiku&rähinä.png

Kaiku Entertainmentin levymerkkejä ovat
Kaiku Recordings ja Rähinä Records

Kaiku Recordings

 
JUHA TAPIO Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: petri.ekman@centralline.fi Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes  Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla. Kuka näkee sut -albumi julkaistiin huhtikuussa 2018. Intiimisti äänitetty Pieniä Taikoja -albumi julkaistiin 15.2.2019 Nelosella esitetyn studioliven siivittämänä. Siltä on lohkaistu singlet Se tekee hyvää (feat. Jukka Poika ) ja Päiväni ilman sinua .

JUHA TAPIO
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: petri.ekman@centralline.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla. Kuka näkee sut-albumi julkaistiin huhtikuussa 2018. Intiimisti äänitetty Pieniä Taikoja-albumi julkaistiin 15.2.2019 Nelosella esitetyn studioliven siivittämänä. Siltä on lohkaistu singlet Se tekee hyvää (feat. Jukka Poika) ja Päiväni ilman sinua.

JUKKA POIKA Haastattelut: eetu@kent.fi Keikat: teija@jukkapoika.com Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes  Jukka Poika on artisti, jonka nimi liitetään kiinteästi suomireggaeen – musiikkityyliin, jota hän on ollut luomassa etunenässä sen alkupäivistä lähtien. Hitit kuten Silkkii ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen. Jukka Pojan viimeisimmät singlejulkaisut Ikivihree (2018) ja Souda Kesämies (feat. Elastinen ) (2019) ja Temptation Island Suomi -ohjelman 6. kauden teemabiisi Papaija (2019) ovat myös saavuttaneet suosiota.

JUKKA POIKA
Haastattelut: eetu@kent.fi
Keikat: teija@jukkapoika.com
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Jukka Poika on artisti, jonka nimi liitetään kiinteästi suomireggaeen – musiikkityyliin, jota hän on ollut luomassa etunenässä sen alkupäivistä lähtien.
Hitit kuten Silkkii ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen. Jukka Pojan viimeisimmät singlejulkaisut Ikivihree (2018) ja Souda Kesämies (feat. Elastinen) (2019) ja Temptation Island Suomi -ohjelman 6. kauden teemabiisi Papaija (2019) ovat myös saavuttaneet suosiota.

TUURE BOELIUS Haastattelut: jaana@kent.fi Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook / Instagram Kuuntele: Spotify  Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä, joka on syntynyt estradille. Tuure tunnetaan entuudestaan mm. Youtubesta, jossa hänen kanavallaan on yli 150 tuhatta seuraajaa. Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitsevan Tuuren hitteihin kuuluvat Eikö Sua Hävetä (2017), Lätkäjätkä-Ville (2018), Naiivi (2018), Vihaan Rakastaa Sua (2019) sekä uusin single TYTÖT TYKKÄÄ (feat. Teflon Brothers ) (2019).

TUURE BOELIUS
Haastattelut: jaana@kent.fi
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify

Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä, joka on syntynyt estradille. Tuure tunnetaan entuudestaan mm. Youtubesta, jossa hänen kanavallaan on yli 150 tuhatta seuraajaa. Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitsevan Tuuren hitteihin kuuluvat Eikö Sua Hävetä (2017), Lätkäjätkä-Ville (2018), Naiivi (2018), Vihaan Rakastaa Sua (2019) sekä uusin single TYTÖT TYKKÄÄ (feat. Teflon Brothers) (2019).

MAIJA VILKKUMAA Haastattelut: titta@kent.fi Keikat: matti.kaunisvesi@warnermusic.com Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Maija Vilkkumaa siirtyi marraskuussa 2018 Kaiku Entertainmentin tähtikaartiin oltuaan lähes kaksikymmentä vuotta Warner Music Finlandin artistina. Vilkkumaan ensimmäinen albumi Pitkä ihana leikki julkaistiin vuonna 1999, jonka jälkeen hän on julkaissut 6 studioalbumia, EP:n, livealbumin ja kokoelman. Artistin suurimmiksi hiteiksi ovat nousseet Ei (2003), kultaa striimannut Totuutta ja tehtävää (2006) sekä tänä vuonna julkaistu Siks ku mä halusin (2018). Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin tallissa julkaistu single Teini oli tiiviissä radiosoitossa. Uusin single Pikku Heidi julkaistiin toukokuussa 2019.

MAIJA VILKKUMAA
Haastattelut: titta@kent.fi
Keikat: matti.kaunisvesi@warnermusic.com
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Maija Vilkkumaa siirtyi marraskuussa 2018 Kaiku Entertainmentin tähtikaartiin oltuaan lähes kaksikymmentä vuotta Warner Music Finlandin artistina. Vilkkumaan ensimmäinen albumi Pitkä ihana leikki julkaistiin vuonna 1999, jonka jälkeen hän on julkaissut 6 studioalbumia, EP:n, livealbumin ja kokoelman. Artistin suurimmiksi hiteiksi ovat nousseet Ei (2003), kultaa striimannut Totuutta ja tehtävää (2006) sekä tänä vuonna julkaistu Siks ku mä halusin (2018). Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin tallissa julkaistu single Teini oli tiiviissä radiosoitossa. Uusin single Pikku Heidi julkaistiin toukokuussa 2019.

LAURA VOUTILAINEN Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: petri.ekman@centralline.fi Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 / Kuva 3 Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut Kuuntele: Spotify / iTunes  Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Hänet tunnetaan paljon radioissakin soineista kappaleista kuten Kerran , Miks ei ja En mielestäin sua saa . Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Uusin single Koska mä voin julkaistiin keväällä 2019.

LAURA VOUTILAINEN
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: petri.ekman@centralline.fi
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 / Kuva 3
Nettisivut: Facebook / Instagram / Kotisivut
Kuuntele: Spotify / iTunes

Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Hänet tunnetaan paljon radioissakin soineista kappaleista kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Uusin single Koska mä voin julkaistiin keväällä 2019.

ERIKA SIROLA Haastattelut: titta@kent.fi Keikat: - Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Instagram Kuuntele: Spotify  Erika Sirola on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille. Joulukuussa 2017 julkaistiin USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluvan Kaskaden joululevy, jonka kappaleilla Deck the Halls ja Holy Nigh t Erika laulaa. Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Erika feattaa saksalaisen huippu-DJ Robin Schulzin marraskuussa 2018 julkaistulla ja ympäri maailmaa listoille nousseella Speechless -singlellä.

ERIKA SIROLA

Haastattelut: titta@kent.fi
Keikat: -
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Instagram
Kuuntele: Spotify

Erika Sirola on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille. Joulukuussa 2017 julkaistiin USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluvan Kaskaden joululevy, jonka kappaleilla Deck the Halls ja Holy Night Erika laulaa. Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Erika feattaa saksalaisen huippu-DJ Robin Schulzin marraskuussa 2018 julkaistulla ja ympäri maailmaa listoille nousseella Speechless -singlellä.

PROFFA Haastattelut: jaana@kent.fi Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Instagram / Facebook Kuuntele: Spotify  Proffalla on kunnia olla ensimmäinen Kaiku Recordingsille sainattu rap-artisti. Värikkäällä ja visuaalisella tyylillään huomiota herättänyt räppäri julkaisi ensimmäisen singlensä Pablo omakustanteena alkuvuodesta 2019. Kaiku-debyytti nähtiin jo syksyllä 2019 Stackman -singlen muodossa. Kummastakin kappaleesta on julkaistu näyttävät musiikkivideot, jotka huokuvat Proffan häpeilemätöntä asennetta.

PROFFA
Haastattelut: jaana@kent.fi
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Instagram / Facebook
Kuuntele: Spotify

Proffalla on kunnia olla ensimmäinen Kaiku Recordingsille sainattu rap-artisti. Värikkäällä ja visuaalisella tyylillään huomiota herättänyt räppäri julkaisi ensimmäisen singlensä Pablo omakustanteena alkuvuodesta 2019. Kaiku-debyytti nähtiin jo syksyllä 2019 Stackman -singlen muodossa. Kummastakin kappaleesta on julkaistu näyttävät musiikkivideot, jotka huokuvat Proffan häpeilemätöntä asennetta.

OSKARI RUOHONEN Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: – Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Turkulainen laulaja-lauluntekijä Oskari Ruohonen on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolosingle Mitä se sua haittaa näki päivänvalon helmikuussa 2017 ja toinen single Tähdenlento lokakuussa. Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari vaikuttaa myös Yournalist - ja Traffic Island -yhtyeissä.

OSKARI RUOHONEN
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: –
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Turkulainen laulaja-lauluntekijä Oskari Ruohonen on karismaattinen ja vahvaääninen artisti, jonka ensimmäinen soolosingle Mitä se sua haittaa näki päivänvalon helmikuussa 2017 ja toinen single Tähdenlento lokakuussa. Itseään DIY-henkiseksi artistiksi kuvaileva Oskari vaikuttaa myös Yournalist- ja Traffic Island -yhtyeissä.

LORD EST Haastattelut: eetu@kent.fi Keikat: krista.tammi@dtevents.fi Pressikuvat: Kuva 1 / Nettisivut: Kotisivut / Instagram / Facebook Kuuntele: Spotify  Lord Est ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä. Artistin tutuimpiin hitteihin kuuluvat mm. Reggaerekka , Hellä ori (feat. Mariska ), Vuosi vaihtuu (feat. Mikael Gabrie l) ja Petri Nygårdin kanssa tehty Selvä Päivä . Lyriikoissa kuuluu tyypillisesti hykerryttävän humoristinen tyyli. Viimeisimpiin julkaisuihin lukeutuvat ovat kultaa striimannut Dirlandaa (2016), Isä tulee (2017), Ota Shottii Ku Sotilas (feat. Petri Nygård ) (2018) ja Tuuttaat Varattuu (feat. Raappana ) (2019).

LORD EST
Haastattelut: eetu@kent.fi
Keikat: krista.tammi@dtevents.fi
Pressikuvat: Kuva 1 /
Nettisivut: Kotisivut / Instagram / Facebook
Kuuntele: Spotify

Lord Est ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä. Artistin tutuimpiin hitteihin kuuluvat mm. Reggaerekka, Hellä ori (feat. Mariska), Vuosi vaihtuu (feat. Mikael Gabriel) ja Petri Nygårdin kanssa tehty Selvä Päivä. Lyriikoissa kuuluu tyypillisesti hykerryttävän humoristinen tyyli. Viimeisimpiin julkaisuihin lukeutuvat ovat kultaa striimannut Dirlandaa (2016), Isä tulee (2017), Ota Shottii Ku Sotilas (feat. Petri Nygård) (2018) ja Tuuttaat Varattuu (feat. Raappana) (2019).

STINA GIRS Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: lena.haapala@dexviihde.fi Pressikuvat: Kuva 1 Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Stina Girs on countryhenkisen popmusiikin vahva tulkitsija. Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Girs julkaisi debyyttialbuminsa Sydän vuonna 2011 ja toisen albuminsa Labyrintti vuonna 2015. Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin julkaisema single Kyl sä tiiät julkaistiin kesäkuussa ja toinen single Mitä Madonna tekis? lokakuussa 2017. Stina Girsin uusin single, energisen räiskyvä Ihan sama julkaistiin keväällä 2019.

STINA GIRS
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: lena.haapala@dexviihde.fi
Pressikuvat: Kuva 1
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Stina Girs on countryhenkisen popmusiikin vahva tulkitsija. Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tutuksi tullut Girs julkaisi debyyttialbuminsa Sydän vuonna 2011 ja toisen albuminsa Labyrintti vuonna 2015. Ensimmäinen Kaiku Entertainmentin julkaisema single Kyl sä tiiät julkaistiin kesäkuussa ja toinen single Mitä Madonna tekis? lokakuussa 2017. Stina Girsin uusin single, energisen räiskyvä Ihan sama julkaistiin keväällä 2019.

ANTTI KOIVULA Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: - Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Instagram / Facebook Kuuntele: Spotify  Antti Koivula on vahvaääninen artisti, jonka laulut kumpuavat hänen omista elämänkokemuksistaan. Halu laulaa henkilökohtaisista asioista omalla äidinkielellä sai My First Band -yhtyeen nokkamiehenäkin tunnetun Antti Koivulan lähtemään soolouralle. Artistin debyyttisingle Just Noin julkaistiin marraskuussa 2018.

ANTTI KOIVULA
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: -
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Instagram / Facebook
Kuuntele: Spotify

Antti Koivula on vahvaääninen artisti, jonka laulut kumpuavat hänen omista elämänkokemuksistaan. Halu laulaa henkilökohtaisista asioista omalla äidinkielellä sai My First Band-yhtyeen nokkamiehenäkin tunnetun Antti Koivulan lähtemään soolouralle. Artistin debyyttisingle Just Noin julkaistiin marraskuussa 2018.

ELLA LYMI Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: – Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2 Nettisivut: Facebook  / Instagram Kuuntele: Spotify / iTunes  Ella Lymi on nuori artisti, jonka musiikki versoo lauluntekijöiden ikiaikaisista mullista. Ellan tammikuussa 2016 julkaistu ensisingle Mulle käy kuullaan myös Äkkilähtö -elokuvan soundtrackilla. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Ellan lisäksi Kaiku Songsin kirjoittajiin lukeutuvat Saara Törmä ja Aku Rannila. Ellan toinen single Poikii on julkaistiin elokuussa 2016.

ELLA LYMI
Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: –
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Facebook / Instagram
Kuuntele: Spotify / iTunes

Ella Lymi on nuori artisti, jonka musiikki versoo lauluntekijöiden ikiaikaisista mullista. Ellan tammikuussa 2016 julkaistu ensisingle Mulle käy kuullaan myös Äkkilähtö-elokuvan soundtrackilla. Kappaletta ovat olleet kirjoittamassa Ellan lisäksi Kaiku Songsin kirjoittajiin lukeutuvat Saara Törmä ja Aku Rannila. Ellan toinen single Poikii on julkaistiin elokuussa 2016.

Rähinä_Records_lo.png

Rähinä Records

 
ELASTINEN Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Kuva 1  /  Kuva 2 Nettisivut: Rähinä  Elastinen on artisti, tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records-levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens -duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Vuosina 2016–2017 Elastinen oli Cheekin kanssa osa Profeetat -kokoonpanoa, joka julkaisi 6 singleä ja albumin. Elastisen vuonna 2018 julkaistut singlet Supervoimii ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela ) ovat striimanneet tuplaplatinaa ja platinaa sekä soineet paljon radioissa. Viimeisin single Sua Seuraa Aurinko julkaistiin keväällä 2019.

ELASTINEN

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Kuva 1 / Kuva 2
Nettisivut: Rähinä

Elastinen on artisti, tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records-levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Vuosina 2016–2017 Elastinen oli Cheekin kanssa osa Profeetat-kokoonpanoa, joka julkaisi 6 singleä ja albumin. Elastisen vuonna 2018 julkaistut singlet Supervoimii ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela) ovat striimanneet tuplaplatinaa ja platinaa sekä soineet paljon radioissa. Viimeisin single Sua Seuraa Aurinko julkaistiin keväällä 2019.

UNIIKKI Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Uniikki purkitti ensimmäiset riiminsä jo 12-vuotiaana tuolloin käytettävissä olleella studiotekniikalla rahisevalle C-kasetille show-miehen elkein. Sittemmin taitojen ja tekniikan kehityttyä Uniikki nousi musiikkilajissaan Suomen kärkiartistien joukkoon Kapasiteettiyksikkö -yhtyeen jäsenenä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä ja omistajasta. Artistin viimeisimpiä singlejulkaisuja ovat kultaa striimannut Valitsen Elämän (feat. Jannika B ) (2018), Eiks nii (feat. Antti Koivula ) (2019) ja SuomiLove (feat. Diandra ) (2019).

UNIIKKI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Uniikki purkitti ensimmäiset riiminsä jo 12-vuotiaana tuolloin käytettävissä olleella studiotekniikalla rahisevalle C-kasetille show-miehen elkein. Sittemmin taitojen ja tekniikan kehityttyä Uniikki nousi musiikkilajissaan Suomen kärkiartistien joukkoon Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä ja omistajasta. Artistin viimeisimpiä singlejulkaisuja ovat kultaa striimannut Valitsen Elämän (feat. Jannika B) (2018), Eiks nii (feat. Antti Koivula) (2019) ja SuomiLove (feat. Diandra) (2019).

BRÄDI Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: aj@meazymusic.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Brädi ( Kari Härkönen ) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa 5th Element -kollektiivissa. Artistin singlet Lämpöö (feat. Redrama ) (2012), Kombo (feat. Evelina ) (2016) ja Saturnus (feat. Illi ) (2016) ovat striimanneet Spotifyssa platinaa ja albumit Näis Kengis (2012) ja III (2014) kultaa. Artistin viimeisimpiä single-julkaisuja ovat kultaa striimannut Joutsenet (feat. Irina ) (2018), Faija (2018) ja T-paita (feat. Frans Harju ) (2019) ja Pakomatka (feat. Redrama ) (2019).

BRÄDI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: aj@meazymusic.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Brädi (Kari Härkönen) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa 5th Element-kollektiivissa. Artistin singlet Lämpöö (feat. Redrama) (2012), Kombo (feat. Evelina) (2016) ja Saturnus (feat. Illi) (2016) ovat striimanneet Spotifyssa platinaa ja albumit Näis Kengis (2012) ja III (2014) kultaa. Artistin viimeisimpiä single-julkaisuja ovat kultaa striimannut Joutsenet (feat. Irina) (2018), Faija (2018) ja T-paita (feat. Frans Harju) (2019) ja Pakomatka (feat. Redrama) (2019).

LEO LUTHANDO Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Leo Luthando on 17-vuotias räppärilupaus, joka ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen ensimmäisen kerran vuoden 2018 Idolsissa. Jo kilpailun ensimmäisistä hetkistä lähtien tuomarina toiminut Elastinen vakuuttui nuoren artistin karismasta ja ohjelman jälkeen Leo allekirjoitti yhteisen artistisopimuksen Rähinä Recordsin/Kaiku Recordingsin ja Universal Musicin kanssa. Leo Luthandon debyytti-EP Tiloihin julkaistiin 17.4.2019. Ajankohtaisista hip hop -tuotannoista, nokkelista lyriikoista sekä tarttuvista kertosäkeistä muodostuva kokonaisuus nostaa Leon vahvasti kotimaisen urbaanin musiikin uuden artistisukupolven kärkeen.

LEO LUTHANDO

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Leo Luthando on 17-vuotias räppärilupaus, joka ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen ensimmäisen kerran vuoden 2018 Idolsissa. Jo kilpailun ensimmäisistä hetkistä lähtien tuomarina toiminut Elastinen vakuuttui nuoren artistin karismasta ja ohjelman jälkeen Leo allekirjoitti yhteisen artistisopimuksen Rähinä Recordsin/Kaiku Recordingsin ja Universal Musicin kanssa. Leo Luthandon debyytti-EP Tiloihin julkaistiin 17.4.2019. Ajankohtaisista hip hop -tuotannoista, nokkelista lyriikoista sekä tarttuvista kertosäkeistä muodostuva kokonaisuus nostaa Leon vahvasti kotimaisen urbaanin musiikin uuden artistisukupolven kärkeen.

SPEKTI Haastattelut: jaana@kent.fi Keikat: mika@fullsteam.fi Pressikuvat: Promokuva Nettisivut: Rähinä  Rähinä Recordsin Spekti ( Samuli Huhtala ) on helsinkiläinen hiphop-artisti, jonka lyriikat eivät jätä kuulijaa kylmäksi. Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksikin MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa Trilogia -kokoonpanossa. Spektin viimeaikaisia hittejä ovat tuplaplatina-hitti Juna (feat. Tasis ) (2017), platinaa striimannut Forza Italia (2018) ja viimeisin single Ennen Ku Mä Delaan (2019).

SPEKTI

Haastattelut: jaana@kent.fi
Keikat: mika@fullsteam.fi
Pressikuvat: Promokuva
Nettisivut: Rähinä

Rähinä Recordsin Spekti (Samuli Huhtala) on helsinkiläinen hiphop-artisti, jonka lyriikat eivät jätä kuulijaa kylmäksi. Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksikin MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa Trilogia-kokoonpanossa. Spektin viimeaikaisia hittejä ovat tuplaplatina-hitti Juna (feat. Tasis) (2017), platinaa striimannut Forza Italia (2018) ja viimeisin single Ennen Ku Mä Delaan (2019).

ARES Haastattelut: jaana@kent.fi Pressikuvat: Promokuvat Nettisivut: Rähinä  Ares on Rähinä Recordsin tuorein kasvo, joka julkaisi ensimmäisen singlensä Bisnes lokakuussa 2019. Ares on tullut tunnetuksi Lukas Leonin tuplaajana ja hänen feattejaan on kuultu kummallakin Lukaksen albumeista. Räiskyvällä tyylillään huomiota herättävä 19-vuotias edustaa Suomen perinteikkäimmän rap-levy-yhtiön tulevaisuutta, Rähinä 2.0:aa.

ARES

Haastattelut: jaana@kent.fi
Pressikuvat: Promokuvat
Nettisivut: Rähinä

Ares on Rähinä Recordsin tuorein kasvo, joka julkaisi ensimmäisen singlensä Bisnes lokakuussa 2019. Ares on tullut tunnetuksi Lukas Leonin tuplaajana ja hänen feattejaan on kuultu kummallakin Lukaksen albumeista. Räiskyvällä tyylillään huomiota herättävä 19-vuotias edustaa Suomen perinteikkäimmän rap-levy-yhtiön tulevaisuutta, Rähinä 2.0:aa.