Kaiku Songs

 
JUREK Topliner & producer Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -ehdokkuuden Emma Gaalassa 2015 ja 2016 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua, Lucasta, Jenni Vartiaista, Jannaa, Tippa-T:tä ja Johanna Kurkelaa.

JUREK
Topliner & producer

Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -ehdokkuuden Emma Gaalassa 2015 ja 2016 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua, Lucasta, Jenni Vartiaista, Jannaa, Tippa-T:tä ja Johanna Kurkelaa.

EPPU KOSONEN Topliner & producer Vuoden tuottajana vuonna 2013 palkittu Eppu Kosonen on Suomen tuottaja-lauluntekijöiden terävintä kärkeä. Eppu on tuottanut Juha Tapiota, Pete Parkkosta ja Samuli Putroa sekä tehnyt biisejä Samuli Edelmannille, JVG:lle ja Kaija Koolle.

EPPU KOSONEN
Topliner & producer

Vuoden tuottajana vuonna 2013 palkittu Eppu Kosonen on Suomen tuottaja-lauluntekijöiden terävintä kärkeä. Eppu on tuottanut Juha Tapiota, Pete Parkkosta ja Samuli Putroa sekä tehnyt biisejä Samuli Edelmannille, JVG:lle ja Kaija Koolle.

RAFAEL Topliner & producer Rafael toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä. Rafaelin työtehtäviin kuuluu tuoreiden kykyjen etsiminen, biisien välittäminen ja tekijäsuhteet. Lisäksi Rafael on kirjoittanut ja tuottanut hittibiisejä mm. Aleksanteri Hakaniemelle, Tippa-T:lle ja Laura Voutilaiselle.

RAFAEL
Topliner & producer

Rafael toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä. Rafaelin työtehtäviin kuuluu tuoreiden kykyjen etsiminen, biisien välittäminen ja tekijäsuhteet. Lisäksi Rafael on kirjoittanut ja tuottanut hittibiisejä mm. Aleksanteri Hakaniemelle, Tippa-T:lle ja Laura Voutilaiselle.

TIDO Topliner & producer Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Kaiku Recordingsille KOI-dj-tuottajaduossa levyttävän Tidon kädenjälkeä voi ihailla huippuartistien kuten Anna Abreun, Mikael Gabrielin, Tippa-T:n ja Reino Nordinin tuoreimmilla hiteillä.

TIDO
Topliner & producer

Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Kaiku Recordingsille KOI-dj-tuottajaduossa levyttävän Tidon kädenjälkeä voi ihailla huippuartistien kuten Anna AbreunMikael Gabrielin, Tippa-T:n ja Reino Nordinin tuoreimmilla hiteillä.

SUVI VAINIO Lyrics Suvi Vainion kynästä irtoaa monitasoisia ja tarttuvia tekstejä, joita ovat levyttäneet tähtiartistit, kuten Laura Voutilainen ja Johanna Kurkela. Suvin viimeisimpiin menestyksiin kuuluvat Tippa T:n hitti Ei tippa tapa, Laura Voutilaisen singlet Miks ei ja Mä en kestä sekä Jari Sillanpään Mä elän taas.

SUVI VAINIO
Lyrics

Suvi Vainion kynästä irtoaa monitasoisia ja tarttuvia tekstejä, joita ovat levyttäneet tähtiartistit, kuten Laura Voutilainen ja Johanna Kurkela. Suvin viimeisimpiin menestyksiin kuuluvat Tippa T:n hitti Ei tippa tapa, Laura Voutilaisen singlet Miks ei ja Mä en kestä sekä Jari Sillanpään Mä elän taas.

VILMA ALINA Topliner & lyrics Vilma Alina on Juha 88 -sinkullaan salamannopeasti yleisön tietouteen noussut artisti ja biisinkirjoittaja, jonka kultaa striimannut esikoisalbumi Ufoja julkaistiin vuonna 2016. Lahjakkaan biisinkirjoittajan viimeisimpiä hittejä ovat mm. Robinin Hula hula ja Me tehtiin tää sekä Lucaksen 101 prosenttia.

VILMA ALINA
Topliner & lyrics

Vilma Alina on Juha 88 -sinkullaan salamannopeasti yleisön tietouteen noussut artisti ja biisinkirjoittaja, jonka kultaa striimannut esikoisalbumi Ufoja julkaistiin vuonna 2016. Lahjakkaan biisinkirjoittajan viimeisimpiä hittejä ovat mm. Robinin Hula hula ja Me tehtiin tää sekä Lucaksen 101 prosenttia.

HENNA SARRIOLA Lyrics, melodies Henna Sarriola on Kaiku Songsin nousevia nimiä ja on hyvin lyhyessä ajassa noussut Suomen pop-kirjoittajien kärkisarjaan mm. Lucaksen, Robinin ja Mikael Gabrielin kultaa ja platinaa myyneillä singleillä. Hennan kädenjälkeä voi kuulla myös Johanna Kurkelan “Ingrid”-levyllä, Jannan viimeisimmillä julkaisuilla sekä Antti Tuiskun albumilla.

HENNA SARRIOLA
Lyrics, melodies

Henna Sarriola on Kaiku Songsin nousevia nimiä ja on hyvin lyhyessä ajassa noussut Suomen pop-kirjoittajien kärkisarjaan mm. Lucaksen, Robinin ja Mikael Gabrielin kultaa ja platinaa myyneillä singleillä. Hennan kädenjälkeä voi kuulla myös Johanna Kurkelan “Ingrid”-levyllä, Jannan viimeisimmillä julkaisuilla sekä Antti Tuiskun albumilla.

SAARA TÖRMÄ Lyrics Saara Törmä on yksi menestyneimpiä kotimaisia sanoittajia. Saaran kyky kirjoittaa koskettavia, älykkäitä ja monitasoisia tekstejä on poikkeuksellinen. Viime vuosien menestyksiin kuuluvat muun muassa Antti Tuiskun ja Johanna Kurkelan levyt.

SAARA TÖRMÄ
Lyrics

Saara Törmä on yksi menestyneimpiä kotimaisia sanoittajia. Saaran kyky kirjoittaa koskettavia, älykkäitä ja monitasoisia tekstejä on poikkeuksellinen. Viime vuosien menestyksiin kuuluvat muun muassa Antti Tuiskun ja Johanna Kurkelan levyt.

AKU RANNILA Topliner & producer Aku Rannila on monipuolinen kirjoittaja ja tuottaja. Akun säveltämiä lauluja ovat levyttäneet useat Suomen eturivin artistit kuten Antti Tuisku, Jesse Kaikuranta, Johanna Kurkela, Laura Närhi, Janna, Jari Sillanpää ja Pauli Hanhiniemi.

AKU RANNILA
Topliner & producer

Aku Rannila on monipuolinen kirjoittaja ja tuottaja. Akun säveltämiä lauluja ovat levyttäneet useat Suomen eturivin artistit kuten Antti TuiskuJesse Kaikuranta, Johanna Kurkela, Laura Närhi, Janna, Jari Sillanpää ja Pauli Hanhiniemi.

ERIN Topliner & lyrics Erin on julkaissut kolme menestysalbumia, joista ensimmäinen, Hunningolla on useiden radiohittien siivittämänä myynyt jo kolminkertaista platinaa. Lisäksi Erin on ollut kirjoittamassa Kaija Koon Siniset tikkaat -singleä, joka oli yksi vuoden 2016 suurimmista hiteistä. 

ERIN
Topliner & lyrics

Erin on julkaissut kolme menestysalbumia, joista ensimmäinen, Hunningolla on useiden radiohittien siivittämänä myynyt jo kolminkertaista platinaa. Lisäksi Erin on ollut kirjoittamassa Kaija Koon Siniset tikkaat -singleä, joka oli yksi vuoden 2016 suurimmista hiteistä. 

MINNA KOIVISTO Topliner & producer Minna Koivisto on urbaanin ja elektonisen popmusiikin hallitseva tuottaja- ja biisinkirjoittaja. Yhdessä Tidon kanssa Minna muodostaa KOI-nimisen yhtyeen, jonka ensimmäinen single Temppeli (feat. Jurek) julkaistiin keväällä 2016. Minna on tuttu myös Robinin ja Vilma Alinan yhtyeistä. 

MINNA KOIVISTO
Topliner & producer

Minna Koivisto on urbaanin ja elektonisen popmusiikin hallitseva tuottaja- ja biisinkirjoittaja. Yhdessä Tidon kanssa Minna muodostaa KOI-nimisen yhtyeen, jonka ensimmäinen single Temppeli (feat. Jurek) julkaistiin keväällä 2016. Minna on tuttu myös Robinin ja Vilma Alinan yhtyeistä. 

PETRI SOMER Topliner & producer Petri Somer on viime vuosina ollut maamme menestyneimpiä iskelmäpopin säveltäjiä. Peten puhutteleva ja melankolinen kynänjälki on kuulunut sellaisten artistien hiteillä kuin Suvi Teräsniska, Yö, Jari Sillanpää, Laura Voutilainen ja Neljänsuora.

PETRI SOMER
Topliner & producer

Petri Somer on viime vuosina ollut maamme menestyneimpiä iskelmäpopin säveltäjiä. Peten puhutteleva ja melankolinen kynänjälki on kuulunut sellaisten artistien hiteillä kuin Suvi Teräsniska, Jari Sillanpää, Laura Voutilainen ja Neljänsuora.

ATSO SOIVIO Topliner & producer Atso Soivio on nouseva tuottaja ja biisinkirjoittaja, jonka raikasta tuotantosoundia voi kuulla muun muassa Lord Estin ja Artem x Yonasin viimeisimmillä sinkuilla. Lisäksi Atso on ollut kirjoittamassa myös Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Vilmasen Iinan bileet -singleä.

ATSO SOIVIO
Topliner & producer

Atso Soivio on nouseva tuottaja ja biisinkirjoittaja, jonka raikasta tuotantosoundia voi kuulla muun muassa Lord Estin ja Artem x Yonasin viimeisimmillä sinkuilla. Lisäksi Atso on ollut kirjoittamassa myös Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Vilmasen Iinan bileet -singleä.

REDRAMA Topliner & lyrics Redrama on yksi suomen kovimmista hiphop-kirjoittajista. Neljä menestynyttä albumia julkaissut Redrama on sanoittanut, säveltänyt ja tuottanut kappaleita oman tuotantonsa lisäksi myös muun muassa Anna Abreulle, Asalle ja Brädille.

REDRAMA
Topliner & lyrics

Redrama on yksi suomen kovimmista hiphop-kirjoittajista. Neljä menestynyttä albumia julkaissut Redrama on sanoittanut, säveltänyt ja tuottanut kappaleita oman tuotantonsa lisäksi myös muun muassa Anna Abreulle, Asalle ja Brädille.

MIKKO KARJALAINEN Lyrics Suomalaisten tekstittäjien eliittiin lukeutuva Mikko Karjalainen on harkitusti huipputekstejä tekevä ammattilainen. Mikko Karjalaisen sanoittamia kappaleita ovat levyttäneet muun muassa Anne Mattila, Neljänsuora, Yölintu, Suvi Teräsniska ja Jari Sillanpää.

MIKKO KARJALAINEN
Lyrics

Suomalaisten tekstittäjien eliittiin lukeutuva Mikko Karjalainen on harkitusti huipputekstejä tekevä ammattilainen. Mikko Karjalaisen sanoittamia kappaleita ovat levyttäneet muun muassa Anne Mattila, Neljänsuora, Yölintu, Suvi Teräsniska ja Jari Sillanpää.

TOMMI KALENIUS Topliner & lyrics Tommi Kalenius on tuottelias lauluntekijä, joka julkaisi syksyllä 2017 neljännen albuminsa, Miten kotiin löydetään. Tommin kirjoittamia kappaleita ovat esittäneet mm. Jari Sillanpää, Katri-Helena ja Reckless Love.

TOMMI KALENIUS
Topliner & lyrics

Tommi Kalenius on tuottelias lauluntekijä, joka julkaisi syksyllä 2017 neljännen albuminsa, Miten kotiin löydetään. Tommin kirjoittamia kappaleita ovat esittäneet mm. Jari Sillanpää, Katri-Helena ja Reckless Love.

OLLI ÄKRÄS Producer, lyrics & melodies Kaiku Songsin nouseviin biisinkirjoittajalupauksiin lukeutuva Olli Äkräs soittaa Roope Salminen & Koirat -yhtyeessä ja Scandinavian Music Groupin livekokoonpanossa. Ollin biisintekotaidosta voi nauttia Roope Salminen & Koirat -yhtyeen biiseillä Kusipää, Biisonit ja Reissumies.

OLLI ÄKRÄS
Producer, lyrics & melodies

Kaiku Songsin nouseviin biisinkirjoittajalupauksiin lukeutuva Olli Äkräs soittaa Roope Salminen & Koirat -yhtyeessä ja Scandinavian Music Groupin livekokoonpanossa. Ollin biisintekotaidosta voi nauttia Roope Salminen & Koirat -yhtyeen biiseillä Kusipää, Biisonit ja Reissumies.

MIIA LIU Topliner & lyrics Miia Liu on rohkeasti omaääninen laulaja-lauluntekijä, jonka ensimmäinen single I'd go gay for you julkaistiin kesällä 2015 ja se oli myös vuoden virallinen Helsinki Pride -kappale. Lisäksi Miia on kirjottanut Ideaali & Jay Who?:n kesähitin Aerobicvideo.

MIIA LIU
Topliner & lyrics

Miia Liu on rohkeasti omaääninen laulaja-lauluntekijä, jonka ensimmäinen single I'd go gay for you julkaistiin kesällä 2015 ja se oli myös vuoden virallinen Helsinki Pride -kappale. Lisäksi Miia on kirjottanut Ideaali & Jay Who?:n kesähitin Aerobicvideo.

MIKKO KOIVUNEN Topliner & producer Kaiku Songsin uusin tuottajakiinnitys ja nouseva lupaus Mikko Koivunen on tamperelainen muusikko ja tuottaja, jonka kädenjälkeä kuullaan Idols-voittaja Anniina Timosen kappaleella Syvään päähän.

MIKKO KOIVUNEN
Topliner & producer

Kaiku Songsin uusin tuottajakiinnitys ja nouseva lupaus Mikko Koivunen on tamperelainen muusikko ja tuottaja, jonka kädenjälkeä kuullaan Idols-voittaja Anniina Timosen kappaleella Syvään päähän.