Kaiku Songs

 
JUREK Topliner & producer  Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -palkinnon Emma Gaalassa vuonna 2018 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua , Jenni Vartiaista ja Sannia , sekä ulkomaisista huippuartisteista esimerkiksi Matomaa .

JUREK
Topliner & producer

Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -palkinnon Emma Gaalassa vuonna 2018 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua, Jenni Vartiaista ja Sannia, sekä ulkomaisista huippuartisteista esimerkiksi Matomaa.

SAMUEL “ZAMEEZY” KOVANKO Producer & Topliner & Sound Designer  Samuel Kovanko aka Zameezy on urbaanin popmusiikin, hip-hopin ja EDM:än kokenut tekijä, joka hallitsee myös äänisuunnittelun. Hänen kädenjälkeään kuullaan mm. Profeettojen , Lukas Leonin , Spektin , Lord Estin , Jari Sillanpään , Jimi Pääkallon , Jeremy Folderolin ja Suvi Teräsniskan teoksissa. Samuel on saanut myös kansainvälistä huomiota EDM-julkaisuillaan ja remikseillään.

SAMUEL “ZAMEEZY” KOVANKO
Producer & Topliner & Sound Designer

Samuel Kovanko aka Zameezy on urbaanin popmusiikin, hip-hopin ja EDM:än kokenut tekijä, joka hallitsee myös äänisuunnittelun. Hänen kädenjälkeään kuullaan mm. Profeettojen, Lukas Leonin, Spektin, Lord Estin, Jari Sillanpään, Jimi Pääkallon, Jeremy Folderolin ja Suvi Teräsniskan teoksissa. Samuel on saanut myös kansainvälistä huomiota EDM-julkaisuillaan ja remikseillään.

RAFAEL Topliner & producer Rafael on urbaania pop-musiikkia tekevä tuottaja-biisinkirjoittaja. Hän on tehnyt biisejä mm. ABREUlle , Aleksanteri Hakaniemelle , Isac Elliotille , Lukas Leonille , Laura Voutilaiselle , Sini Sabotagelle ja Tippa-T:lle . Rafael vastaa myös Kaiku Songs -kustantamon ulkomaanviennistä ja tekijäsuhteista.

RAFAEL
Topliner & producer

Rafael on urbaania pop-musiikkia tekevä tuottaja-biisinkirjoittaja. Hän on tehnyt biisejä mm. ABREUlle, Aleksanteri Hakaniemelle, Isac Elliotille, Lukas Leonille, Laura Voutilaiselle, Sini Sabotagelle ja Tippa-T:lle. Rafael vastaa myös Kaiku Songs -kustantamon ulkomaanviennistä ja tekijäsuhteista.

TIDO Topliner & producer  Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Tidon kädenjälkeä voi ihailla huippuartistien kuten ABREUn , Mikael Gabrielin , TIPAn ja Reino Nordinin tuoreimmilla hiteillä. Kolmasosan vuodestaan Tido kirjoittaa ja tuottaa musiikkia maailmalla. Hänellä on kustannussopimus myös Yhdysvalloissa Pulse Music Groupin kanssa.

TIDO
Topliner & producer

Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Tidon kädenjälkeä voi ihailla huippuartistien kuten ABREUn, Mikael Gabrielin, TIPAn ja Reino Nordinin tuoreimmilla hiteillä. Kolmasosan vuodestaan Tido kirjoittaa ja tuottaa musiikkia maailmalla. Hänellä on kustannussopimus myös Yhdysvalloissa Pulse Music Groupin kanssa.

SUVI VAINIO Lyrics  Suvi Vainion kynästä irtoaa monitasoisia ja tarttuvia tekstejä, joita ovat levyttäneet tähtiartistit, kuten Laura Voutilainen ja Johanna Kurkela . Suvin menestyksiin kuuluvat Tippa-T:n hitti Ei tippa tapa,  Laura Voutilaisen platinaa ja tuplaplatinaa striimanneet singlet Miks ei ja Mä en kestä sekä Jari Sillanpään  Mä elän taas .

SUVI VAINIO
Lyrics

Suvi Vainion kynästä irtoaa monitasoisia ja tarttuvia tekstejä, joita ovat levyttäneet tähtiartistit, kuten Laura Voutilainen ja Johanna Kurkela. Suvin menestyksiin kuuluvat Tippa-T:n hitti Ei tippa tapa, Laura Voutilaisen platinaa ja tuplaplatinaa striimanneet singlet Miks ei ja Mä en kestä sekä Jari Sillanpään Mä elän taas.

VILMA ALINA Topliner & lyrics  Vilma Alina on Juha 88 -sinkullaan salamannopeasti yleisön tietouteen noussut artisti ja biisinkirjoittaja, jonka kultaa striimannut esikoisalbumi Ufoja julkaistiin vuonna 2016. Toinen albumi Tulva julkaistiin maaliskuussa 2019. Lahjakkaan biisinkirjoittajan hittejä ovat mm. Robinin tupla- ja triplaplatina-singlet Me tehtiin tää ja Hula Hula (feat. Nelli Matula ), Lucaksen  101  prosenttia,  ABREUn kulta-single Takaisin kotiin ja Nelli Matulan  Helposti särkyvää.

VILMA ALINA
Topliner & lyrics

Vilma Alina on Juha 88 -sinkullaan salamannopeasti yleisön tietouteen noussut artisti ja biisinkirjoittaja, jonka kultaa striimannut esikoisalbumi Ufoja julkaistiin vuonna 2016. Toinen albumi Tulva julkaistiin maaliskuussa 2019. Lahjakkaan biisinkirjoittajan hittejä ovat mm. Robinin tupla- ja triplaplatina-singlet Me tehtiin tää ja Hula Hula (feat. Nelli Matula), Lucaksen 101 prosenttia, ABREUn kulta-single Takaisin kotiin ja Nelli Matulan Helposti särkyvää.

HENNA SARRIOLA Lyrics, melodies  Henna Sarriola on Kaiku Songsin nousevia nimiä ja on hyvin lyhyessä ajassa noussut Suomen pop-kirjoittajien kärkisarjaan mm. Elastisen , Robinin , Mikael Gabrielin ja Kaija Koon kultaa ja platinaa myyneillä singleillä. Hennan kädenjälkeä voi kuulla myös Johanna Kurkelan   Ingrid -levyllä, Jannan viimeisimmillä julkaisuilla sekä Antti Tuiskun albumilla.

HENNA SARRIOLA
Lyrics, melodies

Henna Sarriola on Kaiku Songsin nousevia nimiä ja on hyvin lyhyessä ajassa noussut Suomen pop-kirjoittajien kärkisarjaan mm. Elastisen, Robinin, Mikael Gabrielin ja Kaija Koon kultaa ja platinaa myyneillä singleillä. Hennan kädenjälkeä voi kuulla myös Johanna Kurkelan Ingrid-levyllä, Jannan viimeisimmillä julkaisuilla sekä Antti Tuiskun albumilla.

ATSO SOIVIO Topliner & producer  Atso Soivio on nouseva tuottaja ja biisinkirjoittaja. Hänen raikasta tuotantosoundiaan voi kuulla esimerkiksi Benjaminin , Sini Yaseminin ja Lord Estin kappaleilla. Lisäksi Atso on ollut kirjoittamassa muun muassa Roope Salminen & Koirat -yhtyeen singlejä Vilmasen Iinan bileet ja Mä joku päivä töitä teen (feat. Pepe Willberg ).

ATSO SOIVIO
Topliner & producer

Atso Soivio on nouseva tuottaja ja biisinkirjoittaja. Hänen raikasta tuotantosoundiaan voi kuulla esimerkiksi Benjaminin, Sini Yaseminin ja Lord Estin kappaleilla. Lisäksi Atso on ollut kirjoittamassa muun muassa Roope Salminen & Koirat -yhtyeen singlejä Vilmasen Iinan bileet ja Mä joku päivä töitä teen (feat. Pepe Willberg).

MINNA KOIVISTO Topliner & producer  Minna Koivisto on urbaanin ja elektonisen popmusiikin hallitseva tuottaja- ja biisinkirjoittaja. Minna on toiminut musical directorina Robinin, Vilma Alinan ja Nelli Matulan yhtyeissä ja muodostaa yhdessä Tidon kanssa KOI -duon. Hän on tuottanut musiikkia muun muassa Kaija Koolle , Maija Vilkkumaalle ja Sini Yaseminille . Tällä hetkellä Minna työstää useita kansainvälisiä projekteja.

MINNA KOIVISTO
Topliner & producer

Minna Koivisto on urbaanin ja elektonisen popmusiikin hallitseva tuottaja- ja biisinkirjoittaja. Minna on toiminut musical directorina Robinin, Vilma Alinan ja Nelli Matulan yhtyeissä ja muodostaa yhdessä Tidon kanssa KOI-duon. Hän on tuottanut musiikkia muun muassa Kaija Koolle, Maija Vilkkumaalle ja Sini Yaseminille. Tällä hetkellä Minna työstää useita kansainvälisiä projekteja.

ERIN  Topliner & lyrics  Erin on julkaissut kolme menestysalbumia, joista ensimmäinen, Hunningolla on useiden radiohittien siivittämänä myynyt jo kolminkertaista platinaa. Lisäksi Erin on ollut kirjoittamassa Kaija Koon  Siniset tikkaat -singleä, joka oli yksi vuoden 2016 suurimmista hiteistä.

ERIN
Topliner & lyrics

Erin on julkaissut kolme menestysalbumia, joista ensimmäinen, Hunningolla on useiden radiohittien siivittämänä myynyt jo kolminkertaista platinaa. Lisäksi Erin on ollut kirjoittamassa Kaija Koon Siniset tikkaat -singleä, joka oli yksi vuoden 2016 suurimmista hiteistä.

PETRI SOMER Topliner & producer  Petri Somer on viime vuosina ollut maamme menestyneimpiä iskelmäpopin säveltäjiä. Peten puhutteleva ja melankolinen kynänjälki on kuulunut sellaisten artistien hiteillä kuin Suvi Teräsniska , Yö , Jari Sillanpää, Laura Voutilainen ja Neljänsuora .

PETRI SOMER
Topliner & producer

Petri Somer on viime vuosina ollut maamme menestyneimpiä iskelmäpopin säveltäjiä. Peten puhutteleva ja melankolinen kynänjälki on kuulunut sellaisten artistien hiteillä kuin Suvi Teräsniska, , Jari Sillanpää, Laura Voutilainen ja Neljänsuora.

REDRAMA Topliner & lyrics  Redrama on yksi suomen kovimmista hiphop-kirjoittajista. Neljä menestynyttä albumia julkaissut Redrama on sanoittanut, säveltänyt ja tuottanut kappaleita oman tuotantonsa lisäksi myös muun muassa Anna Abreulle,  Asalle ja Brädille .

REDRAMA
Topliner & lyrics

Redrama on yksi suomen kovimmista hiphop-kirjoittajista. Neljä menestynyttä albumia julkaissut Redrama on sanoittanut, säveltänyt ja tuottanut kappaleita oman tuotantonsa lisäksi myös muun muassa Anna Abreulle, Asalle ja Brädille.

OLLI ÄKRÄS Producer, lyrics & melodies  Olli Äkräs on asiantunteva pop-kirjoittaja ja tuottaja. Miehen biisintekotaidosta voi nauttia muun muassa Roope Salminen & Koirat -yhtyeen biiseillä Kusipää, ja Nannanaa , Jukka Pojan  Ikivihree -singlellä sekä Jenni Vartiaisen  Keinu -versioinnilla.

OLLI ÄKRÄS
Producer, lyrics & melodies

Olli Äkräs on asiantunteva pop-kirjoittaja ja tuottaja. Miehen biisintekotaidosta voi nauttia muun muassa Roope Salminen & Koirat -yhtyeen biiseillä Kusipää, ja Nannanaa, Jukka Pojan Ikivihree -singlellä sekä Jenni Vartiaisen Keinu -versioinnilla.

ANTTI KOIVULA Lyrics, topliner  Antti Koivula on vahvanääninen artisti, jonka laulut kumpuavat omista elämänkokemuksista. Halu laulaa henkilökohtaisista asioista omalla äidinkielellä sai My First Band-yhtyeen nokkamiehenäkin tunnetun Koivulan lähtemään soolouralle. Artistin debyyttisingle Just Noin julkaistiin marraskuussa 2018.

ANTTI KOIVULA
Lyrics, topliner

Antti Koivula on vahvanääninen artisti, jonka laulut kumpuavat omista elämänkokemuksista. Halu laulaa henkilökohtaisista asioista omalla äidinkielellä sai My First Band-yhtyeen nokkamiehenäkin tunnetun Koivulan lähtemään soolouralle. Artistin debyyttisingle Just Noin julkaistiin marraskuussa 2018.

JUHO RAJA Topliner, producer Kaiku Songsin biisintekijäkaartiin liittynyt Juho Raja ahkeroi biisejä sekä muille artisteille että tulevia soolojulkaisujaan varten. Hänen sieluntyötään on kuultu mm. Ressu Redfordin , Laura Voutilaisen ja Jukka Pojan singleillä. Juhon musiikissa kuuluu pitkä historia underground hip hopin parissa ja amerikkalaiset lauluntekijäperinteet.

JUHO RAJA
Topliner, producer

Kaiku Songsin biisintekijäkaartiin liittynyt Juho Raja ahkeroi biisejä sekä muille artisteille että tulevia soolojulkaisujaan varten. Hänen sieluntyötään on kuultu mm. Ressu Redfordin, Laura Voutilaisen ja Jukka Pojan singleillä.
Juhon musiikissa kuuluu pitkä historia underground hip hopin parissa ja amerikkalaiset lauluntekijäperinteet.

MERI SAVONEN Lyrics  Meri Savonen on tunteellisia tekstejä rakastava sanoittaja ja kirjailija, joka aloitti Kaiku Songsissa kesällä 2018. Tällä hetkellä hän kirjoittaa tekstejä esimerkiksi Titalle .

MERI SAVONEN
Lyrics

Meri Savonen on tunteellisia tekstejä rakastava sanoittaja ja kirjailija, joka aloitti Kaiku Songsissa kesällä 2018. Tällä hetkellä hän kirjoittaa tekstejä esimerkiksi Titalle.

LAURI HALAVAARA Producer & topliner  Lauri Halavaara on tuottaja & biisintekijä, joka liittyi Kaiku Songsin katraaseen kesällä 2018. Lauri on vaikuttanut mm. Kauniit & Uhkarohkeat -yhtyeessä, ja nyt työstää materiaalia monien kotimaisten artistien kanssa.

LAURI HALAVAARA
Producer & topliner

Lauri Halavaara on tuottaja & biisintekijä, joka liittyi Kaiku Songsin katraaseen kesällä 2018. Lauri on vaikuttanut mm. Kauniit & Uhkarohkeat -yhtyeessä, ja nyt työstää materiaalia monien kotimaisten artistien kanssa.

HEIKKI PUHAKAINEN Producer  Heikki Puhkainen on pitkän linjan muusikko ja soittanut koskettimia Jenni Vartiaisen , Elastisen ja Sunrise Avenuen taustayhtyeissä, Kaija Koon ja Palefacen äänitteillä sekä Bumtsibum - ja Idols -ohjelmissa. Heikin biisintekotaitoja päästään kuulemaan pian.

HEIKKI PUHAKAINEN
Producer

Heikki Puhkainen on pitkän linjan muusikko ja soittanut koskettimia Jenni Vartiaisen, Elastisen ja Sunrise Avenuen
taustayhtyeissä, Kaija Koon ja Palefacen äänitteillä sekä Bumtsibum- ja Idols-ohjelmissa. Heikin biisintekotaitoja päästään kuulemaan pian.

SINIKKA SVÄRD Lyrics  Sinikka Svärdin verevät, elämänmakuiset tekstit eturivin taiteilijoiden esittäminä ovat puhutelleet suomalaisia jo pitkään. Sinikan sanoissa on yhä ytyä ja viimeisimpiä isoja hittitekstejä ovatkin olleet mm. Lauri Tähkän  Polte ja Antti Ketosen esittämä vuoden 2018 megahitti Olisitpa sylissäni .

SINIKKA SVÄRD
Lyrics

Sinikka Svärdin verevät, elämänmakuiset tekstit eturivin taiteilijoiden esittäminä ovat puhutelleet suomalaisia jo pitkään. Sinikan sanoissa on yhä ytyä ja viimeisimpiä isoja hittitekstejä ovatkin olleet mm. Lauri Tähkän Polte ja Antti Ketosen esittämä vuoden 2018 megahitti Olisitpa sylissäni.

MIKKO KOIVUNEN Topliner & producer  Mikko Koivunen on Tampereelta kotoisin oleva muusikko ja tuottaja, jonka kädenjälkeä kuullaan muun muassa Idols-voittaja Anniina Timosen kappaleella Syvään päähän .

MIKKO KOIVUNEN
Topliner & producer

Mikko Koivunen on Tampereelta kotoisin oleva muusikko ja tuottaja, jonka kädenjälkeä kuullaan muun muassa Idols-voittaja Anniina Timosen kappaleella Syvään päähän.

OSKARI RUOHONEN Producer, topliner  Oskari Ruohosen tuotantoa ja sävellystä kuullaan artistin omilla soolosingleillä Mitä se sua haittaa näki ja Tähdenlento . Oskari on myös vaikuttanut Yournalist - ja Traffic Island -yhtyeissä. Tällä hetkellä Oskari kirjoittaa biisejä ensisijaisesti omaa soolotuotantoaan varten.

OSKARI RUOHONEN
Producer, topliner

Oskari Ruohosen tuotantoa ja sävellystä kuullaan artistin omilla soolosingleillä Mitä se sua haittaa näki ja Tähdenlento. Oskari on myös vaikuttanut Yournalist- ja Traffic Island -yhtyeissä. Tällä hetkellä Oskari kirjoittaa biisejä ensisijaisesti omaa soolotuotantoaan varten.

KIRO Topliner & producer Klubimusiikin kautta popskeneen ajautunut Kiro on jyväskyläläinen kirjoittaja/tuottaja. Hän on vakiinnuttanut paikkansa pop/rap-tuottajana Suomessa, sekä saanut osakseen maailmanlaajuista huomiota remixeillään. Hän on tehnyt biisejä mm. Nelli Matulalle , Profeetoille , Lukas Leonille , Adi L Haslalle , sekä Mouhoukselle .

KIRO
Topliner & producer

Klubimusiikin kautta popskeneen ajautunut Kiro on jyväskyläläinen kirjoittaja/tuottaja. Hän on vakiinnuttanut paikkansa pop/rap-tuottajana Suomessa, sekä saanut osakseen maailmanlaajuista huomiota remixeillään. Hän on tehnyt biisejä mm. Nelli Matulalle, Profeetoille, Lukas Leonille, Adi L Haslalle, sekä Mouhoukselle.