Kaiku Songs

 
 JUREK Topliner & producer  Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -ehdokkuuden Emma Gaalassa 2015 ja 2016 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua , Lucasta , Jenni Vartiaista ,  Jannaa , Tippa-T :tä ja Johanna Kurkelaa .

JUREK
Topliner & producer

Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -ehdokkuuden Emma Gaalassa 2015 ja 2016 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua, Lucasta, Jenni Vartiaista, Jannaa, Tippa-T:tä ja Johanna Kurkelaa.

 EPPU KOSONEN Topliner & producer   
 
    
 Normal 
 0 
 
 
 21 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Normaali taulukko";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}   Vuoden tuottajana vuonna 2013 palkittu Eppu Kosonen on Suomen tuottaja-lauluntekijöiden terävintä kärkeä. Eppu on tuottanut Juha Tapiota , Pete Parkkosta ja Samuli Putroa sekä tehnyt biisejä Samuli Edelmannille , JVG:lle ja Kaija Koolle .

EPPU KOSONEN
Topliner & producer

Vuoden tuottajana vuonna 2013 palkittu Eppu Kosonen on Suomen tuottaja-lauluntekijöiden terävintä kärkeä. Eppu on tuottanut Juha Tapiota, Pete Parkkosta ja Samuli Putroa sekä tehnyt biisejä Samuli Edelmannille, JVG:lle ja Kaija Koolle.

 RAFAEL  Topliner & producer  Rafael  toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä. Rafaelin työtehtäviin kuuluu tuoreiden kykyjen etsiminen, biisien välittäminen ja tekijäsuhteet. Lisäksi Rafael on kirjoittanut ja tuottanut hittibiisejä mm. Aleksanteri Hakaniemelle , Tippa-T:lle ja Laura Voutilaiselle.

RAFAEL
Topliner & producer

Rafael toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä. Rafaelin työtehtäviin kuuluu tuoreiden kykyjen etsiminen, biisien välittäminen ja tekijäsuhteet. Lisäksi Rafael on kirjoittanut ja tuottanut hittibiisejä mm. Aleksanteri Hakaniemelle, Tippa-T:lle ja Laura Voutilaiselle.

 TIDO  Topliner  & producer  Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Kaiku Recordingsille KOI -dj-tuottajaduossa levyttävän Tidon kädenjälkeä voi ihailla huippuartistien kuten Anna Abreun ,  Mikael Gabrielin , Tippa-T:n ja Reino Nordinin tuoreimmilla hiteillä.

TIDO
Topliner & producer

Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Kaiku Recordingsille KOI-dj-tuottajaduossa levyttävän Tidon kädenjälkeä voi ihailla huippuartistien kuten Anna AbreunMikael Gabrielin, Tippa-T:n ja Reino Nordinin tuoreimmilla hiteillä.

 SUVI VAINIO Lyrics  Suvi Vainion kynästä irtoaa monitasoisia ja tarttuvia tekstejä, joita ovat levyttäneet tähtiartistit, kuten Laura Voutilainen ja Johanna Kurkela . Suvin viimeisimpiin menestyksiin kuuluvat Tippa T:n hitti Ei tippa tapa,   Laura Voutilaisen singlet Miks ei  ja Mä en kestä sekä  Jari Sillanpään  Mä elän taas .

SUVI VAINIO
Lyrics

Suvi Vainion kynästä irtoaa monitasoisia ja tarttuvia tekstejä, joita ovat levyttäneet tähtiartistit, kuten Laura Voutilainen ja Johanna Kurkela. Suvin viimeisimpiin menestyksiin kuuluvat Tippa T:n hitti Ei tippa tapa, Laura Voutilaisen singlet Miks ei ja Mä en kestä sekä Jari Sillanpään Mä elän taas.

 VILMA ALINA Topliner & lyrics  Vilma Alina on Juha 88 -sinkullaan salamannopeasti yleisön tietouteen noussut artisti ja biisinkirjoittaja, jonka kultaa striimannut esikoisalbumi Ufoja julkaistiin vuonna 2016. Lahjakkaan biisinkirjoittajan viimeisimpiä hittejä ovat mm. Robinin  Hula hula ja Me tehtiin tää  sekä  Lucaksen  101  prosenttia.   
 
    
 Normal 
 0 
 
 
 21 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Normaali taulukko";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-ansi-language:EN-US;}

VILMA ALINA
Topliner & lyrics

Vilma Alina on Juha 88 -sinkullaan salamannopeasti yleisön tietouteen noussut artisti ja biisinkirjoittaja, jonka kultaa striimannut esikoisalbumi Ufoja julkaistiin vuonna 2016. Lahjakkaan biisinkirjoittajan viimeisimpiä hittejä ovat mm. Robinin Hula hula ja Me tehtiin tää sekä Lucaksen 101 prosenttia.

 HENNA SARRIOLA Lyrics, melodies  Henna Sarriola on Kaiku Songsin nousevia nimiä ja on hyvin lyhyessä ajassa noussut Suomen pop-kirjoittajien kärkisarjaan mm. Lucaksen, Robinin ja Mikael Gabrielin kultaa ja platinaa myyneillä singleillä. Hennan kädenjälkeä voi kuulla myös Johanna Kurkelan “Ingrid”-levyllä,  Jannan viimeisimmillä julkaisuilla sekä  Antti Tuiskun albumilla.

HENNA SARRIOLA
Lyrics, melodies

Henna Sarriola on Kaiku Songsin nousevia nimiä ja on hyvin lyhyessä ajassa noussut Suomen pop-kirjoittajien kärkisarjaan mm. Lucaksen, Robinin ja Mikael Gabrielin kultaa ja platinaa myyneillä singleillä. Hennan kädenjälkeä voi kuulla myös Johanna Kurkelan “Ingrid”-levyllä, Jannan viimeisimmillä julkaisuilla sekä Antti Tuiskun albumilla.

 ATSO SOIVIO  Topliner  & producer  Atso Soivio on nouseva tuottaja ja biisinkirjoittaja, jonka raikasta tuotantosoundia voi kuulla muun muassa Lord Estin ja Artem x Yonasin viimeisimmillä sinkuilla. Lisäksi Atso on ollut kirjoittamassa myös Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Vilmasen Iinan bileet - singleä.

ATSO SOIVIO
Topliner & producer

Atso Soivio on nouseva tuottaja ja biisinkirjoittaja, jonka raikasta tuotantosoundia voi kuulla muun muassa Lord Estin ja Artem x Yonasin viimeisimmillä sinkuilla. Lisäksi Atso on ollut kirjoittamassa myös Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Vilmasen Iinan bileet -singleä.

 MINNA KOIVISTO  Topliner  & producer  Minna Koivisto on urbaanin ja elektonisen popmusiikin hallitseva tuottaja- ja biisinkirjoittaja. Yhdessä Tidon kanssa Minna muodostaa KOI -nimisen yhtyeen, jonka ensimmäinen single Temppeli (feat. Jurek ) julkaistiin keväällä 2016. Minna on tuttu myös Robinin ja Vilma Alinan yhtyeistä. 

MINNA KOIVISTO
Topliner & producer

Minna Koivisto on urbaanin ja elektonisen popmusiikin hallitseva tuottaja- ja biisinkirjoittaja. Yhdessä Tidon kanssa Minna muodostaa KOI-nimisen yhtyeen, jonka ensimmäinen single Temppeli (feat. Jurek) julkaistiin keväällä 2016. Minna on tuttu myös Robinin ja Vilma Alinan yhtyeistä. 

 ERIN  Topliner & lyrics  Erin  on julkaissut kolme menestysalbumia, joista ensimmäinen, Hunningolla on useiden radiohittien siivittämänä myynyt jo kolminkertaista platinaa. Lisäksi Erin on ollut kirjoittamassa Kaija Koon  Siniset tikkaat -singleä, joka oli yksi vuoden 2016 suurimmista hiteistä. 

ERIN
Topliner & lyrics

Erin on julkaissut kolme menestysalbumia, joista ensimmäinen, Hunningolla on useiden radiohittien siivittämänä myynyt jo kolminkertaista platinaa. Lisäksi Erin on ollut kirjoittamassa Kaija Koon Siniset tikkaat -singleä, joka oli yksi vuoden 2016 suurimmista hiteistä. 

 PETRI SOMER  Topliner & producer   Petri Somer  on viime vuosina ollut maamme menestyneimpiä iskelmäpopin säveltäjiä. Peten puhutteleva ja melankolinen kynänjälki on kuulunut sellaisten artistien hiteillä kuin Suvi Teräsniska , Yö ,  Jari Sillanpää, Laura Voutilainen ja Neljänsuora .

PETRI SOMER
Topliner & producer

Petri Somer on viime vuosina ollut maamme menestyneimpiä iskelmäpopin säveltäjiä. Peten puhutteleva ja melankolinen kynänjälki on kuulunut sellaisten artistien hiteillä kuin Suvi Teräsniska, Jari Sillanpää, Laura Voutilainen ja Neljänsuora.

 REDRAMA  Topliner  & lyrics  Redrama on yksi suomen kovimmista hiphop-kirjoittajista. Neljä menestynyttä albumia julkaissut Redrama on sanoittanut, säveltänyt ja tuottanut kappaleita oman tuotantonsa lisäksi myös muun muassa Anna Abreulle,  Asalle ja Brädille .

REDRAMA
Topliner & lyrics

Redrama on yksi suomen kovimmista hiphop-kirjoittajista. Neljä menestynyttä albumia julkaissut Redrama on sanoittanut, säveltänyt ja tuottanut kappaleita oman tuotantonsa lisäksi myös muun muassa Anna Abreulle, Asalle ja Brädille.

 OLLI ÄKRÄS Producer, lyrics & melodies Kaiku Songsin nouseviin biisinkirjoittajalupauksiin lukeutuva Olli Äkräs soittaa Roope Salminen & Koirat -yhtyeessä ja Scandinavian Music Groupin livekokoonpanossa. Ollin biisintekotaidosta voi nauttia Roope Salminen & Koirat -yhtyeen biiseillä Kusipää,  Biisonit ja Reissumies .  

OLLI ÄKRÄS
Producer, lyrics & melodies

Kaiku Songsin nouseviin biisinkirjoittajalupauksiin lukeutuva Olli Äkräs soittaa Roope Salminen & Koirat -yhtyeessä ja Scandinavian Music Groupin livekokoonpanossa. Ollin biisintekotaidosta voi nauttia Roope Salminen & Koirat -yhtyeen biiseillä Kusipää, Biisonit ja Reissumies.

 

 ANTTI KOIVULA Lyrics, topliner  Antti Koivula tunnetaan parhaiten englanninkielistä pop-musiikkia esittävän My First Bandin biisinkirjoittajana ja solistina. Yhtye on julkaissut kolme levyä, joista viimeisimmältä löytyi bändin ensimmäinen iso kotimainen radiohitti Don’t Break My Corazon  jota seurasi loppuunmyyty kiertue Keski-Euroopassa 2014. Tällä hetkellä Antti kirjoittaa kappaleita ensimmäiselle soolojulkaisulleen.

ANTTI KOIVULA
Lyrics, topliner

Antti Koivula tunnetaan parhaiten englanninkielistä pop-musiikkia esittävän My First Bandin biisinkirjoittajana ja solistina. Yhtye on julkaissut kolme levyä, joista viimeisimmältä löytyi bändin ensimmäinen iso kotimainen radiohitti Don’t Break My Corazon jota seurasi loppuunmyyty kiertue Keski-Euroopassa 2014. Tällä hetkellä Antti kirjoittaa kappaleita ensimmäiselle soolojulkaisulleen.

 JUHO RAJA Lyrics, topliner, producer  Kaiku Songsin biisintekijäkaartiin liittynyt Juho Raja ahkeroi biisejä sekä muille artisteille että tulevia soolojulkaisujaan varten.  Juhon musiikissa kuuluu pitkä historia underground hip hopin parissa ja amerikkalaiset lauluntekijäperinteet.

JUHO RAJA
Lyrics, topliner, producer

Kaiku Songsin biisintekijäkaartiin liittynyt Juho Raja ahkeroi biisejä sekä muille artisteille että tulevia soolojulkaisujaan varten. 
Juhon musiikissa kuuluu pitkä historia underground hip hopin parissa ja amerikkalaiset lauluntekijäperinteet.

 MIIA LIU Topliner & lyrics  Miia Liu  on rohkeasti omaääninen   laulaja-lauluntekijä, jonka e nsimmäinen single  I'd go gay for you  julkaistiin kesällä 2015 ja se oli myös vuoden virallinen Helsinki Pride -kappale. Lisäksi Miia on kirjottanut  Ideaali & Jay Who? :n kesähitin Aerobicvideo.   

MIIA LIU
Topliner & lyrics

Miia Liu on rohkeasti omaääninen laulaja-lauluntekijä, jonka ensimmäinen single I'd go gay for you julkaistiin kesällä 2015 ja se oli myös vuoden virallinen Helsinki Pride -kappale. Lisäksi Miia on kirjottanut Ideaali & Jay Who?:n kesähitin Aerobicvideo.

 

 HEIKKI PUHAKAINEN Producer  H eikki Puhkainen  on pitkän linjan muusikko ja soittanut koskettimia Jenni Vartiaisen ,  Elastisen  ja Sunrise Avenuen  taustayhtyeissä,  Kaija Koon  ja Palefacen äänitteillä sekä  Bumtsibum - ja Idols -ohjelmissa. Heikin biisintekotaitoja päästään kuulemaan pian.

HEIKKI PUHAKAINEN
Producer

Heikki Puhkainen on pitkän linjan muusikko ja soittanut koskettimia Jenni VartiaisenElastisen ja Sunrise Avenuen
 taustayhtyeissä, Kaija Koon ja Palefacen äänitteillä sekä Bumtsibum- ja Idols-ohjelmissa. Heikin biisintekotaitoja päästään kuulemaan pian.

 MIKKO KOIVUNEN Topliner & producer Kaiku Songsin uusin tuottajakiinnitys ja nouseva lupaus Mikko Koivunen on tamperelainen muusikko ja tuottaja, jonka kädenjälkeä kuullaan Idols-voittaja Anniina Timosen  kappaleella Syvään päähän .    

MIKKO KOIVUNEN
Topliner & producer

Kaiku Songsin uusin tuottajakiinnitys ja nouseva lupaus Mikko Koivunen on tamperelainen muusikko ja tuottaja, jonka kädenjälkeä kuullaan Idols-voittaja Anniina Timosen kappaleella Syvään päähän.

 

 

 OSKARI RUOHONEN Producer, topliner  Oskari Ruohosen tuotantoa ja sävellystä kuullaan artistin omilla soolosingleillä  Mitä se sua haittaa  näki ja Tähdenlento . Oskari on myös vaikuttanut Y ournalist - ja  Traffic Island  -yhtyeissä. Tällä hetkellä Oskari kirjoittaa biisejä ensisijaisesti omalle soolotuotannolleen. 

OSKARI RUOHONEN
Producer, topliner

Oskari Ruohosen tuotantoa ja sävellystä kuullaan artistin omilla soolosingleillä Mitä se sua haittaa näki ja Tähdenlento. Oskari on myös vaikuttanut Yournalist- ja Traffic Island -yhtyeissä. Tällä hetkellä Oskari kirjoittaa biisejä ensisijaisesti omalle soolotuotannolleen.