Juha Tapion single Kuka näkee sut julkaistaan 23.3.2018

Juha_Tapio_Kuka_näkee_sut_singlen_kansi.jpg

Juha Tapio julkaisee perjantaina 23.3.2018 uuden singlen Kuka näkee sut. Julkaisu edeltää huhtikuun 13. ilmestyvää samannimistä albumia.

Uusi laulu on jatkumoa vuodenvaihteessa julkaistulle singlelle Sydän jota rakastan. Juha Tapio vie kuulijan jälleen universaalien peruskysymysten äärelle:

”’Kuka näkee sut’ on monimerkityksinen laulu. Kysymys siitä, kuka näkee ja ottaa kiinni on läsnä jokaisen elämässä – pikkulapsesta lähtien. Jokainen haluaa tulla huomatuksi. Toisaalta laulussa on myös ikuisuuden tuntua ja jäähyväistunnelmaa: kuka muistaa sitten kun siirrymme täältä toiseen ulottuvuuteen?”

Kuka näkee sut on kirjoitettu yhteistyössä Jurekin kanssa. Lopputulos syntyi muutaman hurmioituneen tunnin aikana, ja tekohetkellä saavutettu vahva tunnelma kuuluu myös äänitteen lauluraidalla.

Tuotannosta vastaavat Eppu Kosonen ja Jukka Immonen.

Lataa: waw / tekijätiedot
Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman
petri.ekman@centralline.fi

Rähinä Records ja Kaiku Entertainment ovat yhdistäneet voimansa

KAIKU-Rähinä.jpg

Kaksi merkittävää riippumatonta levy-yhtiötä ovat yhdistäneet voimansa voidakseen palvella paremmin artistejaan ja heidän yleisöään. Rähinä ja Kaiku Entertainment ovat huomanneet olevansa yhdessä enemmän kuin osiensa summa.

Yhteistyön tiivistämiseen ei liity yrityskauppaa. Kyse on uusien levytysten osalta Rähinän toiminnan lisensoimisesta Kaiku Entertainmentille. Rähinä Records Oy säilyy yrityksenä entisillä omistajillaan, mutta kaikki uusi julkaisutoiminta on järjestelyssä siirretty Kaiku Entertainmentin hoidettavaksi. Yhteistyö muodostaa suomen indie-kentälle entisiä isomman ja vahvemman toimijan.

Rähinän perustajajäsen, artisti Elastinen eli Kimmo Laiho kertoo taustaa:

”Pekan kanssa historiamme ulottuu parinkymmenen vuoden taakse, Kapasiteettiyksikön ja Fintelligensin alkuaikoihin. Siitä asti olemme pitäneet yhteyttä ja keskustelleet ajoittain erilaisista yhteistyövaihtoehdoista. Nyt löysimme yhdessä mallin, jossa molempien yhtiöiden artistit ja tuottajat hyötyvät toisistaan. Meininki säilyy taatusti mutta taustalle saadaan lisää tekijöitä ja voimaa.”

Pekka Ruuska luonnehtii mennyttä ja tulevaa:

”Rähinän luotto Kaikuun tuntuu upealta. Olemme ottaneet haasteen vastaan nöyränä, mutta todella innoissamme. Biisintekijämme ja tuottajamme ovat tehneet Rähinä-artistien kanssa töitä tähänkin asti, mutta nyt toiminta saa aivan uuden vaihteen. Rähinä tulee säilymään brändinä ennallaan.”

Rähinä Recordsin artisteja ovat Elastinen, Nelli Matula, Brädi, Uniikki ja Spekti. Kaiku Recordingsin artisteja ovat Juha Tapio, Jukka Poika, Johanna Kurkela, Tuure Boelius, Lord Est ja Laura Voutilainen.

Lisätiedot:

Rähinä Records Oy / Anders Westerholm, anders@rahina.com
Kaiku Entertainment Oy / Pekka Ruuska, pekka@kent.fi

Laura Voutilaiselta uusi single "Laura hoitaa"

Laura Hoitaa -kansi.jpg

Laura Voutilainen julkaisee tänään perjantaina 16. helmikuuta uuden singlen Laura hoitaa.

Single käynnistää vauhdikkaan vuoden, johon tulee kuulumaan uuden musiikin lisäksi Mamma Mia -musikaalin päärooli ja konsertointia. Uudella kappaleella uppoudutaankin kiireisen naisen arkeen:

”Laura hoitaa on naseva kuvaus ihmisestä, joka on taipuvainen suorittamaan. Kiireen ja erilaisten odotusten tuomia paineita käydään läpi pilke silmäkulmassa”, Laura kuvailee. ”Biisin tahdissa kuka tahansa voi jorata vapautuneesti, jos haluaa päästellä höyryjä.”

Uusi single noudattaa Miks ei -albumilta tuttua musiikillista tyyliä, ja singlen on tuottanut Ilkka Wirtanen.

Kuuntele tästä.

Lataa: wawtekijätiedot
Kuvia: promokuvakansikuva
Seuraa: FacebookInstagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman
petri.ekman@centralline.fi

Lord Estiltä hykerryttävä uusi single Bumpperi​​​​​​​ 

lord_est_bumpperi_1500x1500.jpg

Lord Est on julkaissut uuden singlen Bumpperi 19. tammikuuta 2018. 

Reggaerekka- ja Selvä päivä -hiteistä tuttu tamperelaisartisti ammentaa musiikissaan vaikutteita dancehall- ja reggaerytmeistä, ja lyriikoissa kuuluu vapautunut huumori.

Uusi single noudattelee tuttua linjaa ja aiheistoa: tarina sisältää letkeää romantiikkaa ja moottoriajoneuvoja. Kertosäkeessä laulaa Ellinoora Tuuri. Tuotannosta vastaa Jimi Pääkallo.

Artistin viimeisimpiä julkaisuja ovat Isä tulee (2017) ja Dirlandaa (2016).

Seuraa: @lordest_official
Nettisivut: www.lordest.com
Lataa: Promokuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi
040 7248211

Juha Tapiolta vuosien julkaisutauon jälkeen uusi single "Sydän jota rakastan"

Juha_Tapio_Sydan_jota_rakastan.jpg

Juha Tapio julkaisee perjantaina 29.12. uuden kappaleen Sydän jota rakastan. Single katkaisee reilut kaksi vuotta kestäneen julkaisutauon ja avaa artistin 20-vuotisjuhlavuoden levylaulajana.

Uuden laulun näyttämönä on uudenvuodenjuhlat. Kahden juhlijan välinen kupliva juhlahetki laajenee kertosäkeessä kirjaimellisesti avaruuteen asti. Juha Tapio on isojen ja lohdullisten asioiden äärellä:

”Entistä enemmän on tullut pohdiskeltua olemassaolon ihmeellisyyttä ja merkitystä. Omaa osuuttamme äärettömässä maailmankaikkeudessa. On lohdullista huomata olevansa lopulta vain pieni osa tätä kaikkea. Samalla on helpompi hahmottaa ne oikeasti tärkeät asiat.”

Vuodenvaihde kääntää uuden sivun Juha Tapion uralla. Vuosi 2018 tuo mukanaan paitsi juhlavuoden ja uuden musiikin myös mittavat konserttisalikiertueet.

”Sydän jota rakastan on uudenvuodenlahja faneilleni, joille haluan toivoa onnellista vuotta 2018!”

Uuden singlen on tuottanut tuttuun tapaan Eppu Kosonen.

Seuraa somessa: @juhatapioofficial
Kuvat: KansikuvaPromokuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi
0407248211

Kaiun uusin tuottajalupaus lanseeraa tuoreen uransa näyttävästi

Mikko Koivunen.jpg

Mikko Koivunen, 23, kiinnitettiin Kaiku Entertainmentin tuottajaperheeseen syyskuun alussa. Lahjakas muusikko bongattiin Top 20 Future Hitmakers -kurssilta. Kaiku Songsin kustantaja Rafael Elivuo aisti Mikossa omaa näkemystään toteuttavan tuottajalupauksen, joka signattiin mukaan tiimiin.

”Kustantaja etsii ennen muuta visioita, vaikka toteutuksessa olisikin vielä hiottavaa”, Rafael Elivuo kommentoi. ”Toteutuksien kehittämistä voidaan jatkaa yhteistyössä, kunhan pohja on kunnossa.”

Mikon kohdalla pohja rakentuu perinteisen kaavan mukaan, ja musiikkitausta juontaa juurensa kauas: oli muskari, musiikkiopiston rumputunnit ja lukion musiikkilinja. Armeijakin vierähti soittokunnassa.

”Olen ollut intohimoinen rumpali ihan pienestä asti. Musiikin tuottaminen alkoi kuitenkin lukioaikoina kiinnostaa niin paljon, että biisien tekemisen ja tuottamisen harjoittelu alkoi hiljalleen vallata paikkaa elämässäni.”

Harjoittelu on tuottanut tulosta. Kun tilaisuus tosipaikan tullen tarjoutui pian signaamisen jälkeen, Mikon ura sai näyttävän startin. Yhteistyössä Kaiku Songsin biisinkirjoittajien Suvi Vainion ja Henna Sarriolan kanssa Anniina Timoselle tehty Idols-hitti Syvään päähän on Mikon ensimmäinen virallinen julkaisu, joka kohosi nopeasti Spotifyssä Suomen Top 50 -listan sijalle 7.

”Mitä mahtavin aloitus uralle. Siisteintä on se, miten nopeasti Kaiulla työskenteleminen mahdollisti sen, että hommiin pääsi tosissaan kiinni. Co-write -sessioita järjestetään jatkuvasti ja uusimmat liidit saa tietoonsa.”

Jykevän pohjan rakentaminen vie aikaa, ja musiikkikustantamo tarjoaa kehittymiselle hyvän ympäristön. Kustantamossa biisintekijälle on tarjolla verkostojen tuoma apu ja tuki.

”Kaiku on perhe ja siihen kuuluminen siisteintä!” Mikko hehkuttaa.

”Enää ei tarvitse kuin tehdä hittejä!”

Kuuntele Syvään päähän.

Kaiku Entertainmentin artistit ja kirjoittajat vahvasti edustettuina Emma-ehdokkuuksissa

Screenshot 2017-12-11 17.09.21.png

Vuoden 2017 Emma-ehdokkaat on nyt julkistettu. Kaiku Entertainmentin artistit ja kirjoittajat ovat edustettuna useissa kategorioissa.

Laura Voutilainen on ehdokkaana kahdessa kategoriassa albumillaan Miks ei. Ehdokkuudet tulivat kategorioista vuoden naissolisti ja vuoden iskelmä. Lisäksi Kaiku Recordingsin uusiin tähtiartisteihin lukeutuvan Tuure Boeliuksen Eikö sua hävetä -kappaleen musiikkivideo on ehdolla vuoden musiikkivideoksi. 

Kaiku Entertainmentin tuottaja Jurek on ehdolla vuoden tuottajaksi. Jurekin asema suomalaisen pop-tuotannon tähtikentässä on vahvistunut vuonna 2017 entisestään, ja tuotantoa on kuultu mm. Antti Tuiskun Anatude -albumilla, Robinin ja Jenni Vartiaisen Vain elämää -kappaleilla sekä Jannan ja Maija Vilkkumaan äänitteillä. Hän on myös mukana vuoden biisi -ehdokkaan, Antti Tuiskun Rahan takii kappaleen tekijätiimissä.

Kaikkiaan Kaiku Songsin kirjoittajat ovat vahvasti edustettuna useissa ehdolle asetetuissa tuotannoissa.

Kaiku Entertainmentin vuoden 2017 Emma-ehdokkaat:

Vuoden naissolisti
Laura Voutilainen – Miks ei

Vuoden iskelmä
Laura Voutilainen – Miks ei

Vuoden musiikkivideo (yleisöäänestys)
Tuure Boelius – Eikö sua hävetä

Vuoden tuottaja
Jurek

Vuoden biisi
Rahan takii (säv. & san. Aku Rannila, Saara Törmä, Antti Tuisku, Jurek Reunamäki)

Emma Gaala järjestetään 3. helmikuuta 2018. Kaikkiaan palkintoja jaetaan yhdeksässätoista eri ehdokassarjassa, joista seitsemäntoista voittajan päättää alan ammattilaisista koostuva tuomaristo. 

Katso kaikki ehdokkaat täältä.

Espoosta ponnistava poplupaus Erika laulaa Kaskaden joululevyllä

Erika 1.png

Erika Sirola, 19, on Kaiku Recordingsin ”best kept secret”, jo pian viisi vuotta kaikessa hiljaisuudessa kehitelty artistiprojekti, joka on alusta asti tähdännyt suoraan maailman isoille musiikkimarkkinoille.

Erikan lauluntekosessiot Yhdysvalloissa ovat nyt johtaneet siihen, että kesken oman albumin valmistelutyön, USA:n suurimpiin dj-tähtiin kuuluva Kaskade halusi kesällä 2017 lennättää Erikan Los Angelesiin kirjoittamaan tälle musiikkia. Samalla äänitettiin kaksi joululaulua Kaskaden pian julkaistavalle joululevylle.

Ensisingleksi julkaistiin Erikan laulama jouluklassikko Deck The Halls, johon Kaskade on puhaltanut vahvan edm-hengen. Single – ja Erika – noteerattiin heti myös vaikutusvaltaisessa Billboard Magazinessa.

Erikan oman albumin valmistelut jatkuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. 

Lue Billboard Magazinen juttu
Lue YOUREDM-lehden juttu
Kuuntele biisi
 

Oh Boe – Tuure Boeliuksen uusi single ulkona 17.11.

Oh Boe kansi FINAL 2.jpg

Oh Boe, Tuure Boelius! Valloittava Tuure Boelius julkaisee uuden singlensä Oh Boe perjantaina 17.11.

Tuuren artistiura sai komean lähdön elokuussa, kun debyyttisingle Eikö sua hävetä komeili Spotifyn ykkössijalla kokonaisen viikon verran.

Oh Boe jatkaa esikoissinglen tavoin energisen tanssittavaa ja modernia linjaa. Sanomaltaan kappale on tärkeä:

”Biisi kehottaa olemaan oma itsesi, eikä kenenkään saisi antaa masentaa menoa. Biisi on tosi lähellä niitä fiiliksiä, joita käyn päivittäin läpi. Täytyy uskaltaa olla sellainen kuin haluaa olla”, kuvailee Tuure Boelius. ”Biisin biletysfiilis muistuttaa myös siitä, että uskaltaa pitää hauskaa.”

Kappaleen ovat kirjoittaneet Tiina Vainikainen ja Tido Nguyen. Tuotanto on KOI-yhtyeen Tidon ja Minna Koiviston käsialaa.

Seuraa: @tuureboelius
Kuvat: Kansikuva, Promokuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi
040 7248211

Jukka Pojalta hullaannuttavan kaunis single Rakkaus on meissä

Rakkaus on meissä -kansi.jpg

Jukka Poika julkaisee 17.11. hullaannuttavan singlen Rakkaus on meissä. Jukka Pojan menestys on rakennettu isoille rakkauslauluille. Uusin julkaisu jatkaa siitä, mihin Silkkii ja Siideripissis jäivät.

”Laulu on tarina yllättävästä kohtaamisesta ja rakastuneisuuden huumasta, johon lähes jokainen voi samaistua”, Jukka Poika kuvailee.

Kertosäkeen nostattava tunnelma vie lauseen ”Rakkaus on meissä" suorastaan universaaleille tasoille. Kappaleen tuotannosta vastaavat Jukka Poika ja Jurek. Tuotantoa on tuotu tähän päivään, mutta reggaen perinteitä edustavat elävä rumpali sekä saksofonit.

Seuraa somessa: @jukkapoikaofficial
Kuva: Kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi
040 7248211

Juha Tapio on vuoden 2016 soitetuin artisti

c_Ville_Juurikkala-2990.jpg

”Sijoitus tuntuu eri kivalta!”

Juha Tapio on tekijänoikeusjärjestö Gramexin tekemän selvityksen mukaan vuoden 2016 soitetuin artisti. Hänen kappaleitaan on soitettu yksityisissä radioissa vuoden aikaa 23 320 kertaa. Kaikki yksityiset radiot yhteen laskettuna kappaleet ovat soineet keskimäärin 63 kertaa päivässä.

”Aku Ankan veljenpoikia lainatakseni sijoitus tuntuu eri kivalta! Se kun kertoo siitä, että laulut soivat ja elävät keikkojen lisäksi päivittäisessä arjessamme. Ja että niitä soivia lauluja on kertynyt jo jonkin verran. Se tuntuu lauluntekijästä palkitsevalta”, kommentoi Juha Tapio sijoitusta.

Kaikkiaan kotimaisia hittejä oli kahdenkymmenen soitetuimman kappaleen joukossa viisi, ja kahdenkymmenen soitetuimman artistin joukossa kotimaisia oli kahdeksan.

Juha Tapion syksyn 2017 ainoa konsertti kuullaan lauantaina 18.11. Espoon Metro Areenalla.

Gramexin selvitykseen pääsetä tästä.

Oskari Ruohoselta koskettava Tähdenlento-single luopumisen pelosta

Oskari_Ruohonen-Tähdenlento.jpg

Turkulainen laulaja- ja lauluntekijä Oskari Ruohonen julkaisee toisen soolosinglensä Tähdenlento 31. lokakuuta. Yournalist- ja Traffic Island -yhtyeistäkin tutun Oskarin helmikuussa julkaistu debyyttisingle Mitä se sua haittaa keräsi laajaa huomiota sosiaalisessa mediassa. Oskari on hämmästyttänyt muusikontaidoillaan, joita Anssi Kelakin on kommentoinut Facebook-sivullaan:

”Välillä musiikkibisnes ajaa päähän kyynisiä ajatuksia. Sitä miettii, että onko artistina oleminen nykyisin sitä, kuinka paljon seuraajia on sosiaalisessa mediassa? Onko lahjakkuus sitä, että näyttää hyvältä ja osaa laulaa muiden tekemien pohjien päälle? Sitten näkee jotain puhdistavaa. – – Siinä on Oskari Ruohonen”, hehkuttaa Anssi Kela Facebook-julkaisussaan.

Tuleva Tähdenlento-single noudattelee samaa linjaa: lahjakas Oskari on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen itse yhdessä veljensä Santeri Ruohosen kanssa. Oskari kuvailee kappaleen olevan aiheeltaan tietynlainen ”note to self” -huomio, joka kenen tahansa on hyvä palauttaa mieleensä:

"Vaikka biisin tositapahtumiin perustuva tarina on synkkä, on siinä positiivinen ajatus ja opetus; sellainen, mikä täytyy jokaisen meistä muistaa palauttaa mieleen tasaisin väliajoin. Hyviä asioita tapahtuu koko ajan, niitä täytyy vaan uskaltaa etsiä ja haluta nähdä ennen kuin on myöhäistä", kuvailee Oskari.

Seuraa somessa: @oskariruohonen
Kuvat: Kansikuva


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi
0407248211

Stina Girsiltä uusi kujeileva single Mitä Madonna tekis?

Photo 24.10.2017 14.21.22.jpg

Stina Girs julkaisee uuden singlensä Mitä Madonna tekis? 31. lokakuuta. Uusi tanssittava sinkku on täydellinen pikkujoulubiisi:

”Biisissä irtaannutaan arjesta ja aikataulujen orjuudesta. Työputkesta on välillä pakko päästä irrottelemaan”, Stina muistuttaa. Kappaleen tunnelmissa vaihdetaan vapaalle vahvan naishahmon, Madonnan, innoittamana.

”Madonna on tyylikäs ja voimakas hahmo. Kun miettii, että mitähän Madonna tekisi, pääsee hyvin käsiksi siihen tunnelmaan, että tänään mua ei estä mikään.”

Mitä madonna tekis -singlen tekijätiimissä kuullaan Rafael Elivuon ja Tiina Vainikaisen kädenjälkeä. Stina Girsin ensimmäinen albumi Sydän edellä julkaistiin vuonna 2011 ja kakkosalbumi Labyrintti vuonna 2015. Viimeisimpänä artistilta kuultiin 21. kesäkuuta julkaistu, arjen romantiikkaa ylistävä single Kyl sä tiiät.

Seuraa somessa: @Stinagirs
Kuvat: Kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi
040 7248211

 

Kaiku Songs on vuoden musiikkikustantaja

Vuoden musiikkikustantaja.png

Kaiku Songs on voittanut Vuoden musiikkikustantaja -palkinnon vuotuisessa Musiikki & Median Industry Awards 2017 -gaalassa 6. lokakuuta Tampereella. 

”Tämä on hieno palkinto, josta kiitos kuuluu tietenkin loistaville biisintekijöillemme”, kommentoi Kaiku Songsin vetäjä Rafael Elivuo. ”Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja aiomme tulevaisuudessa panostaa kirjoittajiemme ja tuottajiemme menestykseen entistä enemmän.” 

Musiikki & Median Industry Awards -ehdokkaat on valittu alalta kerättyjen ehdotusten joukosta, josta Musiikki & Median hallitus asetti lopulliset voittajat. 

Kaikki voittajat:

Vuoden mediapersoona: Maria Veitola
Vuoden toimittaja: Anne Lainto, Ylex
Vuoden ohjelma- / musiikkipäällikkö: Jussi Mäntysaari, Spotify
Vuoden radio: Radio Helsinki
Vuoden digitaalinen media / palvelu: Spotify
Vuoden kotimainen musiikkimedia: Ylex
Vuoden manageri: Antti Kosonen, PME Records
Vuoden ohjelmamyyjä / agentti: Mikko Varjamo, Hög Agency & Promotion
Vuoden promoottori: Timo Isomäki (Robbie Williams Ratinassa, Himos Juhannus, Tahko Juhannus, Iskelmä Festivaali, Tammerkosken Sillalla, Summer Up, Jysäri, Tammerfest, Wanaja Festival, Suomipop -festivaali, Kuopio Rock Cock, Finnhits Festivaali, Oktober Fest Himos, We love the 90's Festival)
Vuoden tapahtumatuottaja: Annakaisa Anttila (Ruisrock)
Vuoden lippukauppa: Tiketti Oy
Vuoden keikkapaikka: Tavastia
Vuoden ohjelmatoimisto: Hög Agency & Promotion
Vuoden festivaali: Ruisrock
Vuoden konsertti / kiertue: Haloo Helsinki! Saku Arena / Hulluuden Highway -kiertue 2017
Vuoden tuotantopalvelu: Akun Tehdas
Vuoden kuluttajapalvelu: Levykauppa Äx Oy
Vuoden järjestövaikuttaja: Tapio Korjus (Indie Co, Impala, Suomen Musiikkikustantajat ry, Musiikkituottajat IFPI, Music Finland, Musiikkituottajien edistämissäätiö, Gramex)
Vuoden PR-/ markkinointihenkilö: Taija Holm, ProPromotion Oy
Vuoden A&R-henkilö: Andrei Kipahti, PME Records
Vuoden musiikkikustantaja: Kaiku Songs
Vuoden indielevy-yhtiö: PME Records Oy
Vuoden major-levy-yhtiö: Warner Music Finland Oy
Tampere Music Award 2017: Pelle Lidell
Elämäntyöpalkinto: Tiina Vuorinen
Elämäntyöpalkinto: Kim Kuusi
Erikoispalkinto: Suomen Muusikkojen Liitto 100 -vuotta

Kaikki Musiikki & Media Industry Awards -ehdokkaat näet täältä

Tuure Boelius julkaisee debyyttisinglensä Eikö sua hävetä

Energinen, valloittava ja välitön. Sellainen on 16-vuotias Tuure Boelius. Tuuren kanssa ei tarvitse viettää minuuttiakaan, kun on jo selvää, että hän on luontainen esiintyjä ja viihdyttäjä, joka on syntynyt estradille.

Tähän mennessä Tuuren näyttämöt ovat olleet mm. Youtube, jossa hänen kanavallaan on yli 120 000 tilaajaa ja teatteri, jossa hän on esittänyt mm. Tom of Finland -musikaalissa nuorta Touko Laaksosta. Somesuosion lisäksi Tuure on huomioitu laajasti mediassa, kun hän voitti Vuoden homo 2016 -palkinnon QX Gay Gaalassa helmikuussa 2017

Oma musiikkiura on Tuurelle luontevaa jatkoa aiemmalle. Hän on pienestä asti tanssinut ja laulanut – ja käynyt musiikkiluokat.

Häpeilemätöntä, tanssittavaa ja modernia poppia tulkitseva Tuure julkaisee ensimmäisen singlensä "Eikö sua hävetä" perjantaina 11. elokuuta. Kappaleen ovat kirjoittaneet Tuuren kanssa Aku Rannila ja Saara Törmä. Tuotanto on KOI-yhtyeen Tidon ja Minna Koiviston.

KUUNTELE

Seuraa:
@tuureboelius
Kuvat: Kansi I Promokuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Heini Salminen
heini@kent.fi
0407029165


 

Stina Girs julkaisee arjen pientä romantiikkaa ylistävän singlen Kyl sä tiiät

Idols-laulukilpailun viidenneltä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut Stina Girs palaa musiikkikentälle ja julkaisee uuden singlen Kyl sä tiiät 21. kesäkuuta. Artistin ensimmäinen albumi Sydän edellä julkaistiin vuonna 2011 ja kakkosalbumi Labyrintti vuonna 2015.

“Viime vuoden pidin täyden tauon musiikista sekä sen tekemisestä ja aloin yrittäjäksi äitini perustamassa kukkakaupassa. Yrityksen perustaminen antoi sopivan tauon, jonka aikana sain miettiä mitä oikeasti haluan tehdä ja jos musiikin tekeminen jatkuisi, miten sen saralla voisi uudistua”, Stina kertoo.

Loppuvuodesta 2016 Kaiku Entertainmentin kanssa levytyssopimuksen tehneelle artistille tauko teki tehtävänsä: “Sain musiikin kipinän takaisin ja olen taas täynnä energiaa! Aikaisempi musiikkini on toki ollut minulle sopivaa, mutta tällainen energisyys ja pilke silmäkulmasta on puuttunut”, Stina pohtii. Kyl sä tiiät -singlen tekijätiimissä kuullaan hittibiisien tekijäkaksikkoa Rafael Elivuota ja Suvi Vainiota.

“Kiireisenä yrittäjänä parisuhteelle jää välillä tosi vähän aikaa ja kirjaimellisesti moikkaamme mieheni kanssa eteisessä, kun minä tulen kotiin töistä ja hän taas lähtee töihin. Tämä biisi kertoo siis siitä ihanasta pienestä hetkestä ja heittäytymisestä, mikä välillä pitää vain ottaa irti arjesta, kun siihen on mahdollisuus.”

Seuraa somessa: @Stinagirs
Lataa promokuva: Kuva 1

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Heini Salminen
heini@kent.fi
040 7029 165

Laura Voutilaisen Miks ei -albumi on myynyt ennakkoon kultaa

Laura Voutilainen julkaisee 2. kesäkuuta ennakkoon kultaa myyneen albuminsa Miks ei. Albumilta on julkaistu jo singlet Olet mulle enemmän, Miks ei ja Mä en kestä. Miks ei on artistin kolmastoista studioalbumi.

Levy on ehtinyt kulkea pitkän matkan ennen julkaisupäiväänsä. Tavoitteena oli uudistua jo yli kaksikymmentä vuotta kestäneellä uralla ja löytää uutta yleisöä kääntämättä selkää vanhalle. Ennen kuin mitään julkaistiin Laura ja työryhmä tekivät pohjatyötä lähes kaksi vuotta.

Toukokuussa 2016 julkaistun Miks ei -singlen myötä kaikki muuttui. Kappale nousi kaikkien yllätykseksi suoratoistopalvelu Spotifyn suosikkien joukkoon ja samalla myös valtavaksi radiohitiksi. Jatkoa seurasi, ja toinen hitti Mä en kestä teki saman tempun. Näiden menestysten myötä Lauran uusi albumi julkaistaan kultalevytunnelmissa.

Kymmenen kappaleen kokonaisuus sisältää laajan skaalan aikuisen naisen tunnetiloja, joskus herkästi ja haavoittuvasti, joskus jopa teinimäisen leikkisästi. “Tämä levy on kulkenut käsi kädessä oman elämäni murrosvaiheen läpi, niin aikataulullisesti kuin teemojensa kautta. Siinä kuuluu vahvasti aika, jolloin tätä levyä on työstetty.” Laura avaa.

Miks ei -albumin lauluntekijöinä kuullaan Petri Someria ja Ilkka Wirtasta, sekä hittibiisien tekijäkaksikkoa Rafael Elivuota ja Suvi Vainiota. “Halusimme tästä samaan aikaan iholle tulevan, elämänmakuisen, modernin, lämpimän, puhuttelevan, hauskan ja revittelevän”, Laura kuvailee tuoretta albumiaan.
 

Kuuntele

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Heini Salminen
heini@kent.fi
040 702 9165

Keikat:
www.lauravoutilainen.fi

Kuvat: Kansi

Kettukarkkeja ja tahmeita huulia Tommi Kaleniuksen kesäisellä singlellä

Kansi(3).jpg

Lauluntekijä Tommi Kalenius julkaisee 29. toukokuuta kesäisen kujeilevan singlen Kettukarkkeja. Kaleniuksen maanläheinen ja ylimääräisistä krumeluureista riisuttu folk-ilmaisu pääsee oikeuksiinsa kesän kynnyksellä julkaistavalla singlellä: “Kettukarkkeja biisissä on kesäinen, huoleton fiilis ja ripaus nuoruuden nostalgiaa. Mahtuuhan siihen ihastumisen iloa ja onnellisten laineiden laulua”, Kalenius kuvailee.

Kettukarkkeja-single on artistin itsensä säveltämä, sanoittama ja myös tuottama. “Kaikessa kotikutoisuudessaan tämä biisi päätettiin julkaista alkuperäisessä muodossaan, niinkuin sen olin itse tuottanut ja työhuoneella ensi kertaa tallentanut. Fiilis taisi löytyä jonkinlaisesta piha-yhtyeiden, suomi bluegrassin ja laiturifolkin sympaattisuudesta”, Kalenius avaa biisin syntyä.

“Akustiset kitarat, huuliharppu, läskibasso ja sit vaan vedetään!”
 

Kuuntele: Spotify I iTunes

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Heini Salminen
heini@kent.fi
040 7029 165

Laura Voutilaisen Mä en kestä -single striimasi kultaa

Laura Voutilaisen maaliskuussa 2017 julkaistu single Mä en kestä on striimannut kultaa! Julkaisustaan lähtien Spotifyn kärkikymmenikössä loistanut single on Kaiku Songsin Suvi Vainion, Rafaelin ja Petri Somerin käsialaa. Onnea artistille ja tekijöille!

Vain Elämää -ohjelman uudella kaudella ihastuttavan Lauran kolmastoista studioalbumi ilmestyy 2.6.2017.

Kuuntele single: Spotify / iTunes / Youtube
Pressikuvat: www.kaikuentertainment.fi/index/

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Heini Salminen
heini@kent.fi
040 7029 165

Keikat:
www.lauravoutilainen.fi