Jukka Pojalta julkaistiin 26. heinäkuuta aurinkoinen single Papaija

Jukka_Poika_Papaija_Kansi.jpg

Jukka Poika julkaisi 26. heinäkuuta aurinkoisen singlen Papaija. Kesäistä romantiikkaa hehkuva kappale vie ajatukset laguunin turkoosiin veteen ja rantalomakohteessa nautittuun huurteiseen mojito-lasilliseen. ”Papaija kertoo kemiasta, keimailusta, flirtistä, hetkessä elämisestä ja tempautumisesta trooppisen lämmön vietäväksi”, selostaa Jukka Poika.

Papaija-kappaleen takaa löytyy sama tekijätiimi kuin varmasti lukemattomissa juhannusjuhlissa tänä kesänä soineen Souda Kesämies (feat. Elastinen) -singlenkin. Olli Äkrään kupliva tuotanto on häpeilemättömän pop, mutta asenteessa on yhä reggaen vastustamatonta letkeyttä. Yhdistelmästä syntyy kattaus, joka on yhtä aikaa tulinen ja makea kuin tuoreesta papaijasta valmistettu som tam -salaatti. Äkrään ja Jukka Pojan lisäksi kappaletta on ollut taikomassa eloon Juho Raja.

Kuuntele uusi single tästä.

Lataa: tekijätiedot
Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs 
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Teija Stormi
teija@jukkapoika.com

Brädi julkaisee yhdessä Redraman kanssa uuden singlen Pakomatka

Brädi - Pakomatka ft. Redrama.jpg

Brädiltä julkaistaan tänään perjantaina 19. heinäkuuta uusi single Pakomatka (feat. Redrama). Kyseessä on kaksikon ensimmäinen yhteiskappale sitten vuoden 2012 megahitin Lämpöö. ”Redrama on minulle yksi niistä ystävistä ja kollegoista, joiden kanssa haluan tehdä biisejä maailman tappiin asti. Oli mahtavaa, mutta myös äärimmäisen luontevaa palata Lassen kanssa studioon. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei vatsanpohjassa olisi jälleen onnistumisen tunne”, kertoo Brädi yhteistyöstä.

Lyriikoiltaan Pakomatka on Kombo- ja Joutsenet-hittien hengessä tehty henkilökohtainen rakkauslaulu, joiden tulkitsijana Brädi on omimmillaan. Mukana on myös Brädille tunnusomaista maanläheistä kantritematiikkaa. Kappaleella ei karata mielitietyn kanssa pelkästään muilta ihmisiltä vaan myös teknologian kahleista. ”Kaikki tekniikka ja informaatiotulva, minkä parissa pläräämme päivät pitkät, tuntuu etäännyttävän ihmisiä toisistaan. Olen viime aikoina ollut huolissani oikean ihmiskontaktin vähenemisestä tässä some-ajassa”, pohtii Brädi.

Kappaletta ovat olleet tekemässä artistien itsensä lisäksi Jimi PääkalloSamuel Kovanko ja Jaakko Kiuru.

Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa:
Facebook / Instagram / Twitter

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
AJ Saarela / M-Eazy Music Live Oy
aj@meazymusic.fi

Spekti julkaisi uuden romanttisen singlen Ennen Ku Mä Delaan

spekti_ennenkumadelaan_cover.jpg

Spekti julkaisee perjantaina 12. heinäkuuta uuden singlensä Ennen Ku Mä Delaan, joka on hänen soolouransa ensimmäinen tyylipuhdas rakkauslaulu. Niin kuin biisin nimestä voi päätellä, ovat sen teemoja kuolevaisuus ja toisaalta hetkessä eläminen, joita käsitellään tutun spektimäisin sanankääntein. ”Kappale on vakavasta aiheestaan huolimatta hyväntuulinen ja kannustava oodi elämälle. Teksti on tehty muistutukseksi meille kaikille siitä, että elämää kannattaa elää nyt, eikä odottaa tulevia eläkepäiviä”, Spekti pohtii.
Tarttuvalla kertosäkeellä varustettu kappale yhdistelee slaavilaista melankoliaa ja pientä pilkettä silmäkulmassa tavalla, josta Leevi and the Leavingskin olisi ollut ylpeä. Musiikillisesti kappale jatkaa platinarajoja kolkuttelevan Forza Italian tiellä. Tuotannossa on vivahteita 80-luvulta ja italo discosta, jonka lisäksi Spekti laulaa kertosäkeen jälleen itse.

Kuuntele Ennen Ku Mä Delaan -single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi

Laura Voutilainen julkaisee uuden energisen singlen Koska mä voin

Laura Voutilainen Koska Mä Voin COVER.jpg

Laura Voutilaisen uusi single Koska mä voin jatkaa luontevasti Lauran vuonna 2016 alkanutta nousujohteista uravaihetta. Osoituksena uudelleen löytyneestä nosteesta Laura teki viime vuoden lopulla hyvin menestyneen parinkymmenen konserttisalin kiertueen.

Koska mä voin tuo esiin Lauran tunnetut laulajankyvyt ja osoittaa samalla että jo yli kaksikymmenvuotisen uran tehnyt artisti kykenee notkeasti uudistumaan ja pysymään ajan pulssilla. Kappale jatkaa aiemmissa lauluissakin esillä ollutta naisen itsellisyyden teemaa. Moderni nainen ei elä pelkästään muita varten vaan on oman elämänsä kuskinpukilla ja päättää omat tekemisensä.

Uuden laulun ovat kirjoittaneet Lauran luottotiimi Petri Somer, Suvi Vainio ja Rafael Elivuo. Viimemainittu on myös tuottanut kappaleen.

Laura Voutilaisen täysimittainen albumi ilmestyy keväällä 2020.

Kuuntele single tästä.

Lataa: tekijätiedot
Kuvia: promokuvia / kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman
petri.ekman@centralline.fi

Elastinen julkaisee kesäisen singlen Sua Seuraa Aurinko

suaseuraaaurinko_cover_V2.jpg

Elastinen julkaisee tänään keskiviikkona 29.5. uuden singlen Sua Seuraa Aurinko. Kappale jatkaa Elastisen vaikuttavaa kehityskaarta artistina ja räpin vastaparina kuullaankin hänen kenties komein laulusuorituksensa.

”Luultavasti kaikki ovat kohdanneet joskus ihmisen, jota ympäröi valtava positiivinen fiilis. Tuntuu kuin häntä seuraisi aurinko. Biisi kertoo tuon ihmisen voimasta valaista myös muiden päivä. Samalla se on oodi Suomen kesälle”, kertoo Elastinen valoisan singlen sanoituksesta.

Viime kesän jättihitin Supervoimii tavoin uusi kappale on rohkea askel. "Tuotannossa yhdistyy räp-estetiikka ja klassinen kotimainen musiikki. Samaan aikaan haikea ja iloinen tunnelma syntyi hetken inspiraatiosta kesää odotellessa", fiilistelee Elastinen. Elastisen kesä kuluu festarikeikoilla ja syksyllä hän lähtee kattavalle konserttisalikiertueelle.

Kuuntele single tästä.

SeuraaInstagram / Facebook / Twitter
Lataakansikuvatekijätiedot / promokuvia

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi

Maija Vilkkumaalta julkaistiin uusi single Pikku Heidi

maija_pikku_heidi.jpg

Maija Vilkkumaa palaa rock-juurilleen tänään keskiviikkona 22.5. julkaistulla singlellään Pikku Heidi. Säkeistöjen kitara-riffittely ja upean nostattava kertosäe ovat juuri sitä taattua Maijaa, jota fanit rakastavat. Terävät sanoitukset todistavat Vilkkumaan olevan lyyrikkona omaa luokkaansa.

”Pikku Heidi on biisi kaikille hitaasti lämpiäville ja introverteille: niille, joille ajatus lähestyvistä illan juhlista aiheuttaa jännitystä, ahdistusta, leukaperien jäykkyyttä ja yhtäkkisen peruutuksen toivetta, mutta jotka alkuun päästyään eivät halua mennä enää koskaan nukkumaan”, fiilistelee Maija Vilkkumaa.

Maija Vilkkumaan säveltämän ja sanoittaman kappaleen on tuottanut Jyrki Tuovinen, jonka tuotantoa on kuultu muun muassa Apulannan ja Von Hertzen Brothersin levyillä.

Kuuntele uusi single tästä.

Kuvia: kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Tuure Boeliukselta julkaistiin uusi single Ihan Sama Mä Elän

Tuure_Boelius_Ihan_Sama_Mä_Elän_Cover_UUSI.jpg

Tuure Boeliuksen 17. toukokuuta julkaistu rohkea ja energinen Ihan Sama Mä Elän -single henkii uudelleensyntymisen ilosanomaa. Kappale on syntynyt yhdessä Olli Äkrään ja Kyösti Salokorven kanssa. 

"Studiolla vallitsi hyvä fiilis ja oli hauska duunata iloista ja mukaansatempaavaa biisiä. Halusin tehdä hauskan, vapautta edustavan kesäbiisin, jota on kiva kuunnella hitaasti pimenevissä kesäilloissa. Heitin idean ilmoille ja aloimme yhdessä huippujen Olli Äkrään ja Kyösti Salokorven kanssa työstämään kappaletta", fiilistelee Tuure Boelius.

"Biisi tuli mun elämästä ja haluan sen avulla viestiä uskoa ja rakkautta elämään. Kappale on mulle jonkinlainen jatkumo edellisestä Vihaan rakastaa sua -singlestä, sillä kevät oli mulle raskasta aikaa, mutta nyt - ihan sama mä elän!"

Tuure Boeliuksen 1. helmikuuta julkaistu Vihaan Rakastaa Sua -single debytoi suoraan Spotifyn TOP 50 -listan kolmannelle sijalle ja on striimannut reilut 1,5 miljoonaa kertaa. Artistin singlejulkaisut Naiivi  ja Lätkäjätkä-Ville nousivat Spotifyn Suomen TOP 50 -listalla upeasti neljännelle sijalle ja ovat molemmat olleet radiosoitossa. Lätkäjätkä-Ville ja Eikö Sua Hävetä -singlet ovat ylittäneet Spotifyssa kultaan oikeuttavan 2 miljoonan striimin rajan.

Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram
Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com
 

Juha Tapion Pieniä taikoja -albumilta lohkaistiin single Päiväni ilman sinua (Radio Edit)

Juha_tapio_Paivani_ilman_sinua.jpg

Suurta yleisön suosiota Pieniä taikoja -kiertueella saavuttaneesta Päiväni ilman sinua -kappaleesta julkaistiin 15. toukokuuta radio edit. Herkkä ja tunnelmallinen laulu uudistaa vannotut rakkauden valat ja saa kuulijan pysähtymään äärelleen.

Kuuntele Päiväni ilman sinua -single tästä.

Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi

Lord Estiltä julkaistiin uusi pikkutuhma single Kaverin Äiti

LORDEST_kaverinaiti_FIN.png

Sopivasti äitienpäivän kynnyksellä, 10. toukokuuta, saatiin Lord Estiltä pomminvarma pikkutuhma single Kaverin Äiti. Kappale on erinomainen esimerkki siitä, missä kotimaisen dancehall-musiikin kuningas on parhaimmillaan. 

”Tämä kappale on rakkauden manifesti ja kunnianosoitus kaikille äideille", kuvailee Lord Est ja jatkaa: "Haluan kappaleella korostaa, että jokainen nainen on upea sellaisena kuin on, ja se on hienoa!” 

Kappaleen on tuottanut Lord Estin luottotiimi Millionaire Men. Itse artisti vastaa kappaleen sanoituksesta sekä sävellyksestä yhdessä Ossi Riitan ja Juha-Matti Penttisen kanssa.

Kuuntele uusi single Tästä.

Seuraa: Instagram / Facebook
Nettisivut: www.lordest.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi
050 3751801

Keikkamyynti:
DT Events / Warner Music Live
Krista Tammi
kristatammi@dtevents.fi

Uniikilta julkaistiin uusi kesäinen single SuomiLove (feat. Diandra)

uniikki_suomilove_cover.jpg

Uniikki julkaisi uuden kappaleen SuomiLove 10. toukokuuta. Uusi single julistaa rakkauden ilosanomaa kesäisen melodian tahdissa. Mukana feattaamassa ihastuttava Diandra.

”Biisi syntyi siitä, kun mietin millaisia ne omat ja muiden rakkaustarinat Suomessa voisivatkaan olla. Mahdutin lyriikoihin paljon legendaarisia suomalaisia lauluja, jotka ovat varmasti olleet isona osana monia suomalaisia romansseja", kuvailee Uniikki ja jatkaa: "Näkisin myös, että tämä kappale voisi toimia täydellisenä soundtrackina ajellessa esimerkiksi kesämökille tai kesän festivaaleille."

"Fanit ovat paljon diggailleet mun ja Diandran yhteisistä biiseistä ja uutta yhteiskappaletta on myös paljon toivottu. Diandra on mielestäni yksi parhaista laulajista mitä tästä maasta löytyy, ja hänen äänensä sopii tälle kappaleelle täydellisesti", Uniikki iloitsee.

Kappaleen sävellyksessä ja sanoituksessa ovat mukana artistin lisäksi Jimi PääkalloSamuel Kovanko ja Jaakko Kiuru. Kappaleen ovat tuottaneet Samuel ”Zameezy" Kovanko ja Jimi Pääkallo.

Kuuntele uusi single tästä.

Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi

Jukka Pojalta julkaistaan uusi kesäinen single tänään 3. toukokuuta

Jukka_Poika_Souda_Kesämies_Cover.jpg

Jukka Poika julkaisee 3. toukokuuta hilpeän kesäisen kappaleen Souda Kesämies, joka tsemppaa arjen ahertajia jaksamaan kohti horisontissa siintävää kesälomaa. Iloiselle kappaleelle lähti mukaan feattaamaan Elastinen

"Souda Kesämies on toivekas kappale, joka kertoo kesäloman kaipuusta yhdistäen arjen realiteetit toiveisiin ja odotuksiin täydellisestä kesästä. Kappaleella on pyrkimyksenä tarjota tsemppiapua heille, joiden sielu on jo edeltä matkannut kesämökille, mutta ruumis vielä tempoilee työelämän limbossa", fiilistelee Jukka Poika.

"Oli mahtavaa saada Elastinen kappaleelle mukaan”, iloitsee Jukka Poika. ”Haluttiin kappaleelle oikein aurinkoenerginen räppääjä, joten hän oli luonnollinen valinta."


Kappaletta on ollut säveltämässä itse artistin lisäksi Olli Äkräs ja Juho Raja. Sanoittamassa heidän lisäkseen myös Kimmo Laiho. Tuottajana kappaleella on Olli Äkräs.

Kuuntele uusi single tästä.


Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Teija Stormi
teija@jukkapoika.com

Yleisön pyynnöstä, kerran vielä: Juha Tapio tuo Pieniä Taikoja -konserttinsa Helsingin jäähalliin

jt_pieniatekoa_1080x1092px_some.jpg

Vain kuukausi sitten Juha Tapio kertoi tekevänsä joulukuun Hartwall Arenan keikan ennen jäämistään tauolle vetämään henkeä parikymmenvuotisen paahtamisen jälkeen. Liput vietiin käsistä.
 

Niinpä syntyi idea vielä toisesta suuresta konsertista. Mutta eri paikassa ja eri tunnelmissa. Alkuvuoden Juha on kiertänyt loppuunmyydyille saleille Pieniä taikoja -kiertueensa kanssa. Haltioituneen vastaanoton saaneen intiimin konsertin ovat nähneet jo yli 16000 suomalaista. Moni jäi näistäkin konserteista kuitenkin osattomaksi.
 

Juha onkin nyt päättänyt tuoda taikansa vielä kerran yleisön eteen. Pieniä taikoja Suuressa Hallissa tapahtuu Helsingin jäähallissa marraskuun 1. päivänä kello 19.00.Tämän tilaisuuden jälkeen esitys siirtyy lopullisesti historiaan.

 

Eikö ole ristiriitaista viedä herkkävireinen konsertti jättiyleisön eteen Juha Tapio?

 

”Siinäpä piileekin meidän ihana haasteemme: Pieniä taikoja suuressa hallissa. Haluamme näyttää ettei intiimi ja tiheä tunnelma ole tilan koosta kiinni. Pieniä taikoja -konserteissa haluamme häivyttää estradin ja yleisön välisen rajan, istua yhdessä kuvitteelliseen olohuoneeseen ja esittää laulut yksinkertaisesti ja riisutusti. Ja pitää hauskaa, nauraa - ja vähän vaikka tirauttaakin yhdessä. Siitä syntyy taikoja. Eikä aina niin pieniäkään. Tämä kevään kiertue on ollut upea meille soittajillekin.”
 

Myös konserttiyleisöltä on tullut vuolaita kehuja:

 

”Paras ikinä näkemäni konsertti”, ”Juha hauskempana kuin koskaan”, ”Mieshän on stand up koomikko!” ”Tutut laulut olivat syntyneet uudestaan. Itkin salaa salin pimeydessä.”

 

Myös viimeiselle Pieniä Taikoja keikalleen Juha lupaa pari yllätystä: ”Pitäähän sen nyt jossain näkyä että ollaan vähän isommassa olohuoneessa musisoimassa.”

 

PE 01.11.2019

Helsingin Jäähalli

Ovet klo 17:30. Konsertti klo 19:00
Kesto n. 2t 30min sis. väliaika n 30 min
Ikärajaton. Istuva permanto

Liput myy: Ticketmaster


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment Oy
jaana@kent.fi

Konsertin järjestäjä:
Central Line Entertainment
www.centralline.fi

Rähinä Recordsin uusi artistikiinnitys Leo Luthando julkaisee tänään debyytti-EP:n Tiloihin

IMG_2745.JPG

Leo Luthando on 17-vuotias räppärilupaus, joka ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen ensimmäisen kerran vuoden 2018 Idolsissa. Tänään hän julkaisee omaa soolomateriaaliaan kolmen kappaleen mittaisen Tiloihin-EP:n verran. Tarttuvista kertosäkeistä, nokkelista lyriikoista sekä tiukasti ajan hermoilla olevista hip hop -tuotannoista muodostuva kokonaisuus nostaa Leon vahvasti kotimaisen urbaanin musiikin uuden aallon kärkeen.
 
"Mulla on tällä hetkellä ihan huippufiilikset, onhan tämän eteen tehty hommia jo pitkään. Olen tosi iloinen jokaisesta EP:n biisistä ja siitä, miten ne tuovat musiikillista monipuolisuuttani esiin. Tällä hetkellä odotan eniten sitä, että pääsen tekemään lisää sitä mitä rakastan, eli musiikkia. Tämä on vasta alkua", Leo Luthando kommentoi.

EP:n nimikkosingle Tiloihin edustaa Leo Luthandon energisyyttä parhaimmillaan, mutta kokonaisuus esittelee osuvasti myös Leon herkemmän puolen. EP:n koskettava kappale Äidille on teknisesti lahjakkaan rap-artistin henkilökohtainen suosikki.
 
Idolsia tuomaroinut Elastinen vakuuttui Leon karismasta heti ensikohtaamisesta lähtien. Pian ohjelman jälkeen Leo allekirjoitti levytyssopimuksen yhdessä Rähinä Recordsin, Kaiku Recordingsin ja Universal Musicin kanssa.
 
"Kun kohtasin Leon Idols-kuvauksissa, hänen läsnäolonsa ja eritoten lahjakkuutensa jätti heti lähtemättömän vaikutuksen. Olen onnellinen päästessäni auttamaan häntä heti matkan alusta. Leo on todellinen tulevaisuuden lupaus", Elastinen kehuu.

Leo Luthandon esikoisjulkaisu toimii vahvana avauksena myös legendaarisen Rähinä Recordsin uuden artistisukupolven tulemiselle.


Kuuntele tästä.

Seuraa: Instagram
Lataa: tekijätiedot / kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki / Universal Music
mari.hautamaki@umusic.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi
 

Juha Tapio huipentaa kiireisen vuotensa - ja koko tähänastisen uransa - Hartwall Arenan konserttiin Helsingissä itsenäisyyspäivän jälkeisenä lauantaina 7.12.2019.

unnamed.jpg

Suomen laulaja-lauluntekijöiden ykkösnimi päättää elämänsä pisimmän työrupeaman komeasti yleisönsä ympäröimänä Helsingin Pasilassa kuluvan vuoden lopulla. Siihen mennessä hän on bändeineen ehtinyt kiertää maan jo pariinkin kertaan, keväällä loppuunmyydyllä Pieniä taikoja -kiertueella, sekä kesällä perinteiseen tapaan festivaaleilla torvisektiolla vahvistetun bändinsä kanssa.
 

“Minä nyt vain rakastan yleisölle esiintymistä. Eipä ole urallani montaa hetkeä ollut, että olisin kokenut että nyt riittää tämä ympäri maata reissaaminen. On upeaa saada tehdä lauluja. Ja sitten käydä esittämässä niitä. Niin yksinkertaista se on.”
 

Nyt Juha on kuitenkin julkisesti ilmoittanut jäävänsä keikkailemisesta tauolle vuonna 2020.
 

“Olen aloittanut nämä hommat vuonna 1998. Siitä lähtien vuoteni ovat rytmittyneet laulunteon, levytysten, ja kiertueella olon taukoamattomana jatkumona.
 

Nyt tuntuu, että on aika vetää henkeä ja miettiä rauhassa, mitä vielä haluaa tältä työltä. Ei niin että kaikki olisi jo nähty, vaan pikemminkin niin, että miten voisin tehdä tässä pienessä maassa työni tavalla, joka mahdollistaa lavalle nousemisen vielä kolmenkymmenen vuoden päästä.”
 

Hartwall Areenan konsertista Juha lupaa “Isoa Iltaa”, lauluja koko uran varrelta, herkistelyä ja rokin räimettä - ja tietysti pari yllätystä.
 

Mitä ne mahtavat olla?
 

“Enpäs kerro. Enkä ihan vielä tiedäkään. Onhan tässä melkein koko vuoden keikkamatkat vielä aikaa miettiä. Eiköhän meidän joukkue sinne yhteistuumin jotain vänkää keksi”, veikkaa Juha.
 

Hartwall Areenan konsertissa lippuja myydään lattiatasoon sekä koko nousevaan katsomoon, myös lavan taakse. Lippuja tulee näin myyntiin normaalia enemmän, peräti 13 100 kappaletta.
 

Liput tulevat myyntiin 4. huhtikuuta klo 9.00. Konsertin järjestää Central Line Entertainment.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi

Brädi julkaisi perjantaina uuden kantripop-vaikutteisen singlen T-paita

bradi_t-paita_cover_V2.jpg

Brädiltä julkaistiin perjantaina 29. maaliskuuta uusi single T-paita. Iloinen ja flirttaileva kappale on raikas sekoitus kantripoppia ja rappia. Pirteä banjolla makeutettu melodia on Jimi Pääkallon, Ellinoora Tuurin ja Samuel Kovankon käsialaa. Kertosäkeessä kuullaan Kaiun laulaja-lauluntekijää Frans Harjua.

"T-paita on kevätauringon valaisema kappale, jossa pakenen tarinan sankarittaren kanssa meitä molempia ahdistavista pintabileistä Harley Davidsonilla vapauteen tavoitteena, että neito herää aamulla mun vierestäni, mun bändipaitaani pukeutuneena", kertoo Brädi ja jatkaa: "Pähkinänkuoressa biisi niputtaa ihastumisen ensifiiliksiä, nälvii väkinäisiä pönötysbileitä ja selkääntaputtelugaaloja, sekä rohkaisee karkaamaan kaasu pohjassa sinne, mihin sydän sanoo."

"T-paidan tekstit ovat ensimmäiset lyriikat, jotka kirjoitin mua rajusti riepotelleiden yksityiselämän myrskyjen jälkeen. Moni varmaankin odotti, että kirjoittaisin seuraavaksi jonkin riipaisevan avioerobiisin, mutta elämä on sikäli ihmeellistä, että kevätauringon alkaessa valaista työhuonetta, kynä lähtikin kirjoittamaan tällaista. Ilmeisesti aurinko paistaa siis myös sisäisesti", iloitsee Brädi.

"Tämä onkin ensimmäinen kappale pitkään aikaan ilman hovituottajaani Henkka Lanzia, joten sikälikin biisissä puhaltavat freesit tuulet."

Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
AJ Saarela / M-Eazy Music Live Oy
aj@meazymusic.fi

Stina Girs julkaisi uuden singlen Ihan Sama

Stina_Girs_Ihan_Sama.jpg

Stina Girs julkaisi perjantaina 29. maaliskuuta nyrjähtäneestä rakkaudesta kertovan kappaleen Ihan sama. Puhuttelevaa aihetta on kevennetty nerokkaan ironisella tekstillä sekä rempseällä melodialla. Kappaleen tekijätiimistä löytyvät Topi LatukkaLilli Loiri-Seppä sekä Matias Keskiruokanen.

"Vaikea ja raskas aihe on upealla tavalla puettu ironisen verhon taakse, sekä maustettu lisäksi tarttuvalla ja hauskalla melodialla. Kaikki tämä yhdessä luo tasapainoisen kokonaisuuden joka kolahti heti", iloitsee Stina Girs.

"Kappaleen käsittelemä aihe kosketti syvästi myös sen vuoksi, että olen itse onnistunut menneisyydessäni hurahtamaan niin sanottujen pahojen poikien pauloihin, suhteeseen, josta heti tiesin että tästä ei seuraa mitään hyvää. Aiheesta olisi tärkeää puhua, sillä ei ole itsestäänselvyys lähteä epäterveestä suhteesta, vaan päätös vaatii erittäin paljon voimia."


Kuuntele Ihan sama -single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Lena Haapala / Dex Viihde Oy
lena.haapala@dexviihde.fi

Spekti julkaisee tänään uuden singlen Pitkä perjantai

Spekti_Pitkä_perjani_Kansi_Tekstillä.jpg

Spekti julkaisee tänään perjantaina 22. maaliskuuta uuden singlen Pitkä Perjantai, joka on loistokas yhdistelmä Spektille ominaista ironiaa ja meitä kaikkia koskevien teemojen röyhkeän suorasanaista ruotimista, kevennettynä pirteätempoisella sävellyksellä. “El presidenten” perjantai venyy lauantain puolelle, eikä ylös nousta vielä sunnuntainakaan.

”Koen, että varsinkin näin vaalien alla kun maailma täyttyy ankeasta ja populistisesta ‘rikkaat vaan rikastuu ja köyhät köyhtyy’-tyyppisestä hölynpölystä, on entistä suurempi tarve tämän kaltaisille kevyille ja hyväntuulisille biiseille”, kertoo Spekti.

"Pyrin aina siihen, että mun kappaleiden tuotannoissa olisi jotain omaperäistä ja valtavirrasta poikkeavaa. Tällä kertaa vaikutteita on otettu Itä-Euroopan juutalaisten Klezmer-musiikista."

Kappaleen tekijätiimissä vaikuttavat artistin lisäksi Jimi PääkalloEllinoora Tuuri ja Samuel Kovanko.


Kuuntele Pitkä perjantai -single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi

Juha Tapio uudesta albumistaan: "Muovin keskeltä kurkottaa ihmisen käsi"

Juha_Tapio_pienia_taikoja.jpg

Juha Tapio julkaisee tänään 15. helmikuuta erikoislevyn Pieniä Taikoja. Uusi albumi on erityisellä entisajan tyylillä toteutettu; orkesteri soitti ja lauloi, nauha pyöri, ja levytys oli valmis. Orgaanisella kosketuksella maustettu albumi koostuu ihmisen kokoisista lauluista, jotka ylistävät yhdessä musisoinnin riemua. Albumin on tuottanut Edu Kettunen

”Kuvailisin albumia yhdessä hienon bändini, rakkaiden ystävieni, kanssa tuotetuksi luomuviljelmäksi, jonka ajatus kiteytyy mielikuvaan siitä, kuinka muovin keskeltä kurkottaa ihmisen käsi”, kertoo Juha Tapio.

”Olen tehnyt 15 vuotta hittilevyjä putkeen ja nyt halusin tehdä jotain aivan muuta. Yhtäkään albumin lauluista ei lähtökohtaisesti tehty singleiksi tai radiohiteiksi, vaan tämän albumin ytimenä on musisoida vähin elein, mutta sitäkin suuremmalla tunteella”, fiilistelee Juha Tapio.

Juha Tapio julkaisi Kuka Näkee Sut -albumin 13. huhtikuussa 2018. Albumi kipusi reilun viikon jälkeen julkaisustaan Suomen virallisen listan ensimmäiselle sijalle, sekä albumin nimikkokappale Kuka Näkee Sut nousi kesäkuussa radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. 

Loppuunmyyty Pieniä taikoja -kiertue starttaa helmikuun lopulla 27.2. Iisalmesta.

Kuuntele uusi "Pieniä Taikoja" -albumi tästä.

Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi

Uniikilta tänään uusi single Eiks Nii feat. Antti Koivula

uniikki_eiksnii_cover_FINAL.jpg

Uniikki julkaisee tänään 15. helmikuuta kevättä kohti kurkottavan hilpeän kappaleen Eiks Nii, jolla on feattaamassa Antti Koivula

"Halusin vaihteeksi tehdä kevyemmän ja hauskan biisin, jonka kautta tuoda jengille hyvää fiilistä alkavaan kevääseen", kertoo Uniikki.

"Biisi syntyi ajatuksesta, kun välillä on vaan niitä päiviä kun tulee niin paljon pieniä vastoinkäymisiä, että se on jo lähes naurettavaa", kuvailee Uniikki, ja jatkaa: "Silti otan ne vastaan huumorilla. Olen päättänyt että juuri tänään mikään ei pilaa mun meininkiä, eiks niin."

"Koivula on myös Kaiun artisti ja ajattelin että nyt olisi hyvä mahdollisuus kokeilla yhteistyötä. Pidän todella paljon miehen uniikista äänestä, joka sopii myös tällaiseen urbaanimpaan soundiin erinomaisesti!"

Kappaleen tekijätiimiin lukeutuvat itse artistin lisäksi Jimi PääkalloSamuel KovankoEllinoora Tuuri ja Olli Äkräs.

Kuuntele uusi single tästä.

Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi

Juha Tapion Pieniä Taikoja -studiolive Nelosella tänään 14. helmikuuta

Juha Tapio_Pieniä Taikoja_Studiolive.jpg

Juha Tapio levytti Suomen vanhimmassa studiossa Finnvoxissa viime joulukuussa levyllisen lauluja entisajan malliin; orkesteri istahti studioon, soitti ja lauloi, nauha pyöri, ja levytys oli valmis. Näin tallennettiin ainutlaatuista herkkyyttä, luomutunnelmaa laidasta laitaan, loisteliasta musisointia ja tietenkin Juhan tarkasti piirrettyjä, ihmisenkokoisia lauluja. Levytyksen jälkeen muusikot soittivat samassa paikassa laulut vielä kerran tv-kameroiden edessä. 

Juha Tapion uusi Pieniä Taikoja -albumi julkaistaan 15. helmikuuta ja samanniminen loppuunmyyty 25 konserttipaikkaa käsittävä kiertue starttaa 27. helmikuuta Iisalmesta.

Pieniä Taikoja -studioliven ensiesitys Nelosella 14.2. klo 23.00.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi