Rähinä Recordsin uusi artistikiinnitys Leo Luthando julkaisee tänään debyytti-EP:n Tiloihin

IMG_2745.JPG

Leo Luthando on 17-vuotias räppärilupaus, joka ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen ensimmäisen kerran vuoden 2018 Idolsissa. Tänään hän julkaisee omaa soolomateriaaliaan kolmen kappaleen mittaisen Tiloihin-EP:n verran. Tarttuvista kertosäkeistä, nokkelista lyriikoista sekä tiukasti ajan hermoilla olevista hip hop -tuotannoista muodostuva kokonaisuus nostaa Leon vahvasti kotimaisen urbaanin musiikin uuden aallon kärkeen.
 
"Mulla on tällä hetkellä ihan huippufiilikset, onhan tämän eteen tehty hommia jo pitkään. Olen tosi iloinen jokaisesta EP:n biisistä ja siitä, miten ne tuovat musiikillista monipuolisuuttani esiin. Tällä hetkellä odotan eniten sitä, että pääsen tekemään lisää sitä mitä rakastan, eli musiikkia. Tämä on vasta alkua", Leo Luthando kommentoi.

EP:n nimikkosingle Tiloihin edustaa Leo Luthandon energisyyttä parhaimmillaan, mutta kokonaisuus esittelee osuvasti myös Leon herkemmän puolen. EP:n koskettava kappale Äidille on teknisesti lahjakkaan rap-artistin henkilökohtainen suosikki.
 
Idolsia tuomaroinut Elastinen vakuuttui Leon karismasta heti ensikohtaamisesta lähtien. Pian ohjelman jälkeen Leo allekirjoitti levytyssopimuksen yhdessä Rähinä Recordsin, Kaiku Recordingsin ja Universal Musicin kanssa.
 
"Kun kohtasin Leon Idols-kuvauksissa, hänen läsnäolonsa ja eritoten lahjakkuutensa jätti heti lähtemättömän vaikutuksen. Olen onnellinen päästessäni auttamaan häntä heti matkan alusta. Leo on todellinen tulevaisuuden lupaus", Elastinen kehuu.

Leo Luthandon esikoisjulkaisu toimii vahvana avauksena myös legendaarisen Rähinä Recordsin uuden artistisukupolven tulemiselle.


Kuuntele tästä.

Seuraa: Instagram
Lataa: tekijätiedot / kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki / Universal Music
mari.hautamaki@umusic.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi
 

Juha Tapio huipentaa kiireisen vuotensa - ja koko tähänastisen uransa - Hartwall Arenan konserttiin Helsingissä itsenäisyyspäivän jälkeisenä lauantaina 7.12.2019.

unnamed.jpg

Suomen laulaja-lauluntekijöiden ykkösnimi päättää elämänsä pisimmän työrupeaman komeasti yleisönsä ympäröimänä Helsingin Pasilassa kuluvan vuoden lopulla. Siihen mennessä hän on bändeineen ehtinyt kiertää maan jo pariinkin kertaan, keväällä loppuunmyydyllä Pieniä taikoja -kiertueella, sekä kesällä perinteiseen tapaan festivaaleilla torvisektiolla vahvistetun bändinsä kanssa.
 

“Minä nyt vain rakastan yleisölle esiintymistä. Eipä ole urallani montaa hetkeä ollut, että olisin kokenut että nyt riittää tämä ympäri maata reissaaminen. On upeaa saada tehdä lauluja. Ja sitten käydä esittämässä niitä. Niin yksinkertaista se on.”
 

Nyt Juha on kuitenkin julkisesti ilmoittanut jäävänsä keikkailemisesta tauolle vuonna 2020.
 

“Olen aloittanut nämä hommat vuonna 1998. Siitä lähtien vuoteni ovat rytmittyneet laulunteon, levytysten, ja kiertueella olon taukoamattomana jatkumona.
 

Nyt tuntuu, että on aika vetää henkeä ja miettiä rauhassa, mitä vielä haluaa tältä työltä. Ei niin että kaikki olisi jo nähty, vaan pikemminkin niin, että miten voisin tehdä tässä pienessä maassa työni tavalla, joka mahdollistaa lavalle nousemisen vielä kolmenkymmenen vuoden päästä.”
 

Hartwall Areenan konsertista Juha lupaa “Isoa Iltaa”, lauluja koko uran varrelta, herkistelyä ja rokin räimettä - ja tietysti pari yllätystä.
 

Mitä ne mahtavat olla?
 

“Enpäs kerro. Enkä ihan vielä tiedäkään. Onhan tässä melkein koko vuoden keikkamatkat vielä aikaa miettiä. Eiköhän meidän joukkue sinne yhteistuumin jotain vänkää keksi”, veikkaa Juha.
 

Hartwall Areenan konsertissa lippuja myydään lattiatasoon sekä koko nousevaan katsomoon, myös lavan taakse. Lippuja tulee näin myyntiin normaalia enemmän, peräti 13 100 kappaletta.
 

Liput tulevat myyntiin 4. huhtikuuta klo 9.00. Konsertin järjestää Central Line Entertainment.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi

Brädi julkaisi perjantaina uuden kantripop-vaikutteisen singlen T-paita

bradi_t-paita_cover_V2.jpg

Brädiltä julkaistiin perjantaina 29. maaliskuuta uusi single T-paita. Iloinen ja flirttaileva kappale on raikas sekoitus kantripoppia ja rappia. Pirteä banjolla makeutettu melodia on Jimi Pääkallon, Ellinoora Tuurin ja Samuel Kovankon käsialaa. Kertosäkeessä kuullaan Kaiun laulaja-lauluntekijää Frans Harjua.

"T-paita on kevätauringon valaisema kappale, jossa pakenen tarinan sankarittaren kanssa meitä molempia ahdistavista pintabileistä Harley Davidsonilla vapauteen tavoitteena, että neito herää aamulla mun vierestäni, mun bändipaitaani pukeutuneena", kertoo Brädi ja jatkaa: "Pähkinänkuoressa biisi niputtaa ihastumisen ensifiiliksiä, nälvii väkinäisiä pönötysbileitä ja selkääntaputtelugaaloja, sekä rohkaisee karkaamaan kaasu pohjassa sinne, mihin sydän sanoo."

"T-paidan tekstit ovat ensimmäiset lyriikat, jotka kirjoitin mua rajusti riepotelleiden yksityiselämän myrskyjen jälkeen. Moni varmaankin odotti, että kirjoittaisin seuraavaksi jonkin riipaisevan avioerobiisin, mutta elämä on sikäli ihmeellistä, että kevätauringon alkaessa valaista työhuonetta, kynä lähtikin kirjoittamaan tällaista. Ilmeisesti aurinko paistaa siis myös sisäisesti", iloitsee Brädi.

"Tämä onkin ensimmäinen kappale pitkään aikaan ilman hovituottajaani Henkka Lanzia, joten sikälikin biisissä puhaltavat freesit tuulet."

Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
AJ Saarela / M-Eazy Music Live Oy
aj@meazymusic.fi

Stina Girs julkaisi uuden singlen Ihan Sama

Stina_Girs_Ihan_Sama.jpg

Stina Girs julkaisi perjantaina 29. maaliskuuta nyrjähtäneestä rakkaudesta kertovan kappaleen Ihan sama. Puhuttelevaa aihetta on kevennetty nerokkaan ironisella tekstillä sekä rempseällä melodialla. Kappaleen tekijätiimistä löytyvät Topi LatukkaLilli Loiri-Seppä sekä Matias Keskiruokanen.

"Vaikea ja raskas aihe on upealla tavalla puettu ironisen verhon taakse, sekä maustettu lisäksi tarttuvalla ja hauskalla melodialla. Kaikki tämä yhdessä luo tasapainoisen kokonaisuuden joka kolahti heti", iloitsee Stina Girs.

"Kappaleen käsittelemä aihe kosketti syvästi myös sen vuoksi, että olen itse onnistunut menneisyydessäni hurahtamaan niin sanottujen pahojen poikien pauloihin, suhteeseen, josta heti tiesin että tästä ei seuraa mitään hyvää. Aiheesta olisi tärkeää puhua, sillä ei ole itsestäänselvyys lähteä epäterveestä suhteesta, vaan päätös vaatii erittäin paljon voimia."


Kuuntele Ihan sama -single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Lena Haapala / Dex Viihde Oy
lena.haapala@dexviihde.fi

Spekti julkaisee tänään uuden singlen Pitkä perjantai

Spekti_Pitkä_perjani_Kansi_Tekstillä.jpg

Spekti julkaisee tänään perjantaina 22. maaliskuuta uuden singlen Pitkä Perjantai, joka on loistokas yhdistelmä Spektille ominaista ironiaa ja meitä kaikkia koskevien teemojen röyhkeän suorasanaista ruotimista, kevennettynä pirteätempoisella sävellyksellä. “El presidenten” perjantai venyy lauantain puolelle, eikä ylös nousta vielä sunnuntainakaan.

”Koen, että varsinkin näin vaalien alla kun maailma täyttyy ankeasta ja populistisesta ‘rikkaat vaan rikastuu ja köyhät köyhtyy’-tyyppisestä hölynpölystä, on entistä suurempi tarve tämän kaltaisille kevyille ja hyväntuulisille biiseille”, kertoo Spekti.

"Pyrin aina siihen, että mun kappaleiden tuotannoissa olisi jotain omaperäistä ja valtavirrasta poikkeavaa. Tällä kertaa vaikutteita on otettu Itä-Euroopan juutalaisten Klezmer-musiikista."

Kappaleen tekijätiimissä vaikuttavat artistin lisäksi Jimi PääkalloEllinoora Tuuri ja Samuel Kovanko.


Kuuntele Pitkä perjantai -single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi

Juha Tapio uudesta albumistaan: "Muovin keskeltä kurkottaa ihmisen käsi"

Juha_Tapio_pienia_taikoja.jpg

Juha Tapio julkaisee tänään 15. helmikuuta erikoislevyn Pieniä Taikoja. Uusi albumi on erityisellä entisajan tyylillä toteutettu; orkesteri soitti ja lauloi, nauha pyöri, ja levytys oli valmis. Orgaanisella kosketuksella maustettu albumi koostuu ihmisen kokoisista lauluista, jotka ylistävät yhdessä musisoinnin riemua. Albumin on tuottanut Edu Kettunen

”Kuvailisin albumia yhdessä hienon bändini, rakkaiden ystävieni, kanssa tuotetuksi luomuviljelmäksi, jonka ajatus kiteytyy mielikuvaan siitä, kuinka muovin keskeltä kurkottaa ihmisen käsi”, kertoo Juha Tapio.

”Olen tehnyt 15 vuotta hittilevyjä putkeen ja nyt halusin tehdä jotain aivan muuta. Yhtäkään albumin lauluista ei lähtökohtaisesti tehty singleiksi tai radiohiteiksi, vaan tämän albumin ytimenä on musisoida vähin elein, mutta sitäkin suuremmalla tunteella”, fiilistelee Juha Tapio.

Juha Tapio julkaisi Kuka Näkee Sut -albumin 13. huhtikuussa 2018. Albumi kipusi reilun viikon jälkeen julkaisustaan Suomen virallisen listan ensimmäiselle sijalle, sekä albumin nimikkokappale Kuka Näkee Sut nousi kesäkuussa radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. 

Loppuunmyyty Pieniä taikoja -kiertue starttaa helmikuun lopulla 27.2. Iisalmesta.

Kuuntele uusi "Pieniä Taikoja" -albumi tästä.

Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi

Uniikilta tänään uusi single Eiks Nii feat. Antti Koivula

uniikki_eiksnii_cover_FINAL.jpg

Uniikki julkaisee tänään 15. helmikuuta kevättä kohti kurkottavan hilpeän kappaleen Eiks Nii, jolla on feattaamassa Antti Koivula

"Halusin vaihteeksi tehdä kevyemmän ja hauskan biisin, jonka kautta tuoda jengille hyvää fiilistä alkavaan kevääseen", kertoo Uniikki.

"Biisi syntyi ajatuksesta, kun välillä on vaan niitä päiviä kun tulee niin paljon pieniä vastoinkäymisiä, että se on jo lähes naurettavaa", kuvailee Uniikki, ja jatkaa: "Silti otan ne vastaan huumorilla. Olen päättänyt että juuri tänään mikään ei pilaa mun meininkiä, eiks niin."

"Koivula on myös Kaiun artisti ja ajattelin että nyt olisi hyvä mahdollisuus kokeilla yhteistyötä. Pidän todella paljon miehen uniikista äänestä, joka sopii myös tällaiseen urbaanimpaan soundiin erinomaisesti!"

Kappaleen tekijätiimiin lukeutuvat itse artistin lisäksi Jimi PääkalloSamuel KovankoEllinoora Tuuri ja Olli Äkräs.

Kuuntele uusi single tästä.

Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi

Juha Tapion Pieniä Taikoja -studiolive Nelosella tänään 14. helmikuuta

Juha Tapio_Pieniä Taikoja_Studiolive.jpg

Juha Tapio levytti Suomen vanhimmassa studiossa Finnvoxissa viime joulukuussa levyllisen lauluja entisajan malliin; orkesteri istahti studioon, soitti ja lauloi, nauha pyöri, ja levytys oli valmis. Näin tallennettiin ainutlaatuista herkkyyttä, luomutunnelmaa laidasta laitaan, loisteliasta musisointia ja tietenkin Juhan tarkasti piirrettyjä, ihmisenkokoisia lauluja. Levytyksen jälkeen muusikot soittivat samassa paikassa laulut vielä kerran tv-kameroiden edessä. 

Juha Tapion uusi Pieniä Taikoja -albumi julkaistaan 15. helmikuuta ja samanniminen loppuunmyyty 25 konserttipaikkaa käsittävä kiertue starttaa 27. helmikuuta Iisalmesta.

Pieniä Taikoja -studioliven ensiesitys Nelosella 14.2. klo 23.00.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi

Tuure Boeliuksen Vihaan Rakastaa Sua -musiikkivideo julkaistaan tänään

IMG_1964 2.jpg

Tuure Boeliuksen uudelle Vihaan Rakastaa Sua -singlelle julkaistaan tänään musiikkivideo. Näyttävä ja tunteikas video kuvastaa onnistuneesti tarinaa singlen takana. Vakavamielisestä aiheesta huolimatta ei videolta jää uupumaan säihkettä ja kimallusta.

"Mielestäni video onnistuu toimittamaan biisin kertoman tarinan ja sen sisältämä tunnelataus välittyy katsojalle asti. Vaikka teema onkin surumielinen, ei olla kuitenkaan unohdettu säihkettä, jota haluan aina mukaan kaikkeen mitä teen. Glitteriä nähdään siis paljon! Halusimme mukaan myös tanssia, koska se on minulle rakas harrastus ja nautin siitä suuresti", kuvailee Tuure Boelius.

"Kuvauksissa oli super hauskaa, ja todella pitkä päiväkään ei tuntunut missään, sillä meillä oli ihan huippu tiimi", hehkuttaa Tuure Boelius, ja jatkaa: "Erityiskiitokset kuvaaja Toni Karenille, joka loi tämän upean videon!"

Upean musiikkivideon ohjauksesta, käsikirjoituksesta, kuvauksesta ja leikkauksesta vastaa Toni Karén. Videon koreografina toimii Reija Wäre ja tuotannosta vastaa Oona Tuukkanen. Näyttävä meikki on Aarni Mikkolan käsialaa.

Tuure Boeliuksen 1. helmikuuta julkaistu Vihaan Rakastaa Sua -single debytoi suoraan Spotifyn TOP 50 -listan kolmannelle sijalle. Artistin singlejulkaisut Naiivi  ja Lätkäjätkä-Ville nousivat Spotifyn Suomen TOP 50 -listalla upeasti neljännelle sijalle ja ovat molemmat olleet radiosoitossa. Lätkäjätkä-Ville ja Eikö Sua Hävetä -singlet ovat ylittäneet Spotifyssa kultaan oikeuttavan 2 miljoonan striimin rajan.

Katso musiikkivideo tästä.
Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com
 

Tuure Boelius julkaisee tänään uuden tunteikkaan singlen Vihaan Rakastaa Sua

vihaanrakastaasuakansi


Tuure Boelius julkaisee tänään perjantaina 1. helmikuuta uuden vahvoja tunteita käsittelevän singlen Vihaan Rakastaa Sua. Kappaleen tekijätiimiin lukeutuvat itse artistin lisäksi Olli Äkräs ja Vilma Lähteenmäki.

"Vaikka olenkin ollut osana myös edeltävien biisieni tekoprosesseja, niin tällä kappaleella pääsin vihdoin itse oikeasti kirjoittamaan sanoituksia. Kirjoittajana kehittyminen on mulle todella tärkeää ja koen nyt päästessäni syvemmälle osaksi kappaleen luomista sen tekevän tästä mulle vielä entistäkin tärkeämmän ja henkilökohtaisemman biisin", kertoo Tuure Boelius.

"Vihaan Rakastaa Sua on tanssittava itkuvirsi - Rakkauslaulu siitä, miten parisuhteen jälkeen toinen jää vielä rakastamaan toista ja vihaa sitä tunnetta."

Artistin täysi-ikäistyttyä myös tuotannossa siirrytään askel kohti suuremmalle yleisölle suunnattua musiikkia.

"Tämä biisi on melko erilainen verrattuna aikaisempaan tuotantooni ja tällä siirrytäänkin lähemmäksi laajempaa yleisöä. Vaikka biisi voitaisiinkin luokitella valtavirtamusiikiksi ei siitä silti jää uupumaan Tuuremaista twistiä. En halua tehdä kappaleita jotka ovat kuin lämmintä lehmänmaitoa."

Tuure Boeliuksen edellinen singlejulkaisu Naiivi nousi Spotifyn Suomen TOP 50 -listalla upeasti neljännelle sijalle ja on ollut aktiivisessa radiosoitossa. Myös Lätkäjätkä-Ville nousi heti julkaisupäivänä Spotifyn Suomen Top 50 -listan sijalle 4 ja on striimannut kultaa. Single Eikö Sua Hävetä on ylittänyt Spotifyssa kultaan oikeuttavan 2 miljoonan striimin rajan.
 
Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa Tuurea: Facebook / Instagram


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Juha Tapio julkaisee tänään uuden singlen tulevalta albumiltaan

setekeehyvaa.jpg

Juha Tapion helmikuussa julkaistavalta Pieniä Taikoja -albumilta julkaistaan tänään 31. tammikuuta single Se tekee hyvää, jolla mukana feattaamassa Jukka Poika. Elämän pieniä ihmeitä ja ystävyyden riemuja tarjoileva laulu toimii erinomaisena johdantona tulevalle albumille. 
 
"Vaikka kappale on itsessään täysin omanlaisensa kokonaisuus albumin muuhun musiikilliseen linjaan verrattuna, kuvastaa se silti erittäin hyvin levyn henkeä ja koko tekoprosessia, joka pohjautuu musisoinnin riemuun ystävien kesken", kertoo Juha Tapio.

"Edellisillä singleilläni käsitellään isoja teemoja, ja halusinkin tässä laulussa keskittyä niihin elämän pieniin arkisiin häivähdyksiin, joista nämä isot asiat koostuvat", avaa artisti kappaleen sisällöstä ja jatkaa: "Oli järjettömän hauskaa päästä laulamaan tätä yhdessä Jukan kanssa ja uskon että se veljeys ja ilo myös välittyy kappaleella. Meille tämä ainakin teki hyvää!”
 
Juha Tapio julkaisi Kuka Näkee Sut -albumin 13. huhtikuussa 2018. Albumi kipusi reilun viikon jälkeen julkaisustaan Suomen virallisen listan ensimmäiselle sijalle, sekä albumin nimikkokappale Kuka Näkee Sut nousi kesäkuussa radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Uusi Pieniä Taikoja -albumi julkaistaan 15. helmikuuta ja samanniminen kiertue starttaa helmikuun lopulla 27.2. Iisalmesta.

Kuuntele Se tekee hyvää (feat. Jukka Poika) tästä!

Seuraa Juha Tapiota: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi

Sanoma ostaa osuuden Kaiku Entertainmentistä

Sanoma Media Finland ostaa osuuden musiikkiyhtiö Kaiku Entertainmentistä. Kaiku Entertainment liittyy osaksi Nelonen Mediaa, mutta säilyy omana itsenäisenä yhtiönään. Kauppa toteuttaa Sanoman kasvustrategiaa.  

”Vahvuuksiimme pohjaavat ja nykyiseen liiketoimintaamme kiinteästi kytkeytyvät yritysostot ovat tärkeä osa kasvustrategiaamme. Musiikki on meille luonteva alue laajentua entisestään: haluamme tarjota suomalaisille suurempia ja merkityksellisempiä viihdeilmiöitä”, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.

Musiikkiyhtiö Kaiku Entertainment koostuu Kaiku Recordings - ja Rähinä Records -levymerkeistä sekä Kaiku Songs -kustantamosta. Kaiku Entertainmentin liikevaihto oli viime vuonna noin miljoona euroa. Pekka Ruuska jatkaa yhtiön toimitusjohtajana, ja hänen lisäkseen myös muut nykyiset osakkaat yhtiön omistajina. 

Kaiku Entertainmentin artisteja ovat mm. Maija VilkkumaaJuha TapioElastinenLaura Voutilainen ja Tuure Boelius. Kaiun nuori Erika Sirola on mukana feattaamassa DJ Robin Schultzin tuoreella Speechless-hitillä, joka on noussut soitetuimpien listalle ympäri maailman. Tunnettuja Kaiun tuottaja-kirjoittajia ovat Jurek, Tido, Rafael ja Minna Koivisto.

”Olemme Kaiussa todella innoissamme ennen kaikkea artistiemme, nykyisten ja tulevien, puolesta. Tiedämme jo aiempien vuosien yhteistyöstä, että Sanomalla on töissä erittäin innostuneita ja musiikille omistautuneita ihmisiä. Se, että mediayhtiö ja musiikkiyhtiö ovat nyt samaa perhettä, luo ainutlaatuisen pohjan artistitarinoiden rakentamiselle ja tuo suomalaiselle musiikin rakastajalle vielä monta hienoa hetkeä”, kommentoi Pekka Ruuska. 

Kaiku Entertainmentistä tulee itsenäinen yksikkö Nelonen Median sisälle. Kaupan myötä Nelonen Media vahvistaa entisestään asemaansa Suomen suurimpana monikanavaisena viihdetalona. Kehittyvä ja monipuolinen viihdekattaus tarkoittaa jatkuvasti kiinnostavampia mahdollisuuksia koko toimialalle. 

”On hienoa, että Kaiku on nyt osa Nelonen Mediaa. Artistimme pääsevät varmasti aivan uudella tavalla hyötymään yhteistyöstä median ja tapahtumaliiketoiminnan kanssa. On kuitenkin tärkeää sanoa, että tämä kauppa ei mitenkään muuta suhtautumistamme muita levy-yhtiöitä kohtaan. Haluamme jatkossakin tehdä monipuolisesti yhteistyötä kaikkien kanssa, ja meille on entistä tärkeämpää saada aikaan kasvua koko Suomen musiikkiteollisuudelle”, kommentoi Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Kaiku Entertainment etsii digiviestinnän harjoittelijaa!

Oletko tubettaja, videoiden kuvaaja tai muuten vaan sosiaalisessa mediassa kuin kotonasi? Etsimme tuoretta ja railakasta otetta viestintäämme ja markkinointiimme. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, kunhan olet palavan innostunut siitä mitä teet. Mekin Kaiussa olemme.  Lähetä CV ja hakemuksesi 14.9. mennessä. Hakemukset ja tiedustelut Suvi Vainio ( suvi@kent.fi ) 

Oletko tubettaja, videoiden kuvaaja tai muuten vaan sosiaalisessa mediassa kuin kotonasi? Etsimme tuoretta ja railakasta otetta viestintäämme ja markkinointiimme.

Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, kunhan olet palavan innostunut siitä mitä teet. Mekin Kaiussa olemme. 

Lähetä CV ja hakemuksesi 14.9. mennessä.

Hakemukset ja tiedustelut Suvi Vainio (suvi@kent.fi

Laura Voutilainen julkaisi laulun kesähäihin

Laura_Voutilainen_Liljankukka.jpg

Laura Voutilainen julkaisi 21. kesäkuuta uuden singlen Liljankukka. Uusi laulu on oivallinen kappalevalinta esimerkiksi kesähäihin: laulun tarinassa muistellaan sydänystävien välisiä kokemuksia ja iloitaan onnen löytymisestä.
 
”On tosi kiva että kesän keikoille on tarjolla uutta musiikkia. Tämän biisin osoitan tulevilla keikoilla kaikille kesämorsiamille”, artisti pohtii ja jatkaa: ”Ja kaikille tärkeille ystäville ja ystävyksille: Liljankukkaa laulaessa tulee aina omat sydänystävät mieleen. Ilman heitä en jaksaisi! Kesällä lomaohjelmistoon täytyy varata aikaa ystäville. ”

Uuden singlen on tuottanut Juho Raja.
 
Voutilaisella on takanaan vauhdikas kevät Mamma Mia -musikaalin pääroolissa, ja samanaikaisesti on edistetty myös omaa artistiuraa. Helmikuussa julkaistiin artistin viimeisin single Laura hoitaa. Kesällä Voutilainen keikkailee ahkerasti, ja syksylle on luvassa uran tähän asti mittavin konserttisalikiertue.

Kuuntele single tästä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman
petri.ekman@centralline.fi

Spekti julkaisee jatko-osan viime kesän Juna-hitille

spekti_heimelennetaan_cover.jpg


Spekti julkaisee huikeaa suosiota saaneen Juna-hitin jälkeen uuden singlen Hei Me Lennetään feat. Tasis perjantaina 1.6.
 
Hei Me Lennetään on hyvän mielen bilebiisi, jossa hauskanpidon metaforana toimii tällä kertaa lentäminen”, Spekti kertoo ja jatkaa: ”Singlen nimi on viittaus takavuosien menestyskomediaan, joka on yksi omista lapsuuden suosikkileffoistani.”
 
Singlen ovat säveltäneet Jimi PääkalloSamuel Kovanko ja Dan Lindholm, ja sanoituksista vastaa artistin lisäksi Markku Wettenranta.
 
Singlestä julkaistaan ensi maanantaina 4.6. musiikkivideo, jolla tullaan tuttuun tapaan näkemään useita suomalaisia julkisuuden henkilöitä.
 
”Biisi ja video on alusta lähtien tehty jatkoksi viimekesän ykköshitille, Junalle. Mä rakastan rakentaa isoja kokonaisuuksia, jollaiseen biisi ja musiikkivideo liittyvät. Toivon, että mahdollisimman moni nauttii siitä ainutlaatuisesta maailmasta, minkä olemme näiden tuotantojen ympärille luoneet.”
 
Kuuntele tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram
Lataa: wav / tekijätiedot / promokuva / kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi
Loviisa Pihlakoski / Kaiku Entertainment
loviisa@kent.fi 

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi
 

Nelli Matulalta energinen rakkauslaulu "Et Oo Menos Minnekään"

nelli_etoomenos_cover_final_preview.jpeg

Nelli Matula julkaisi uuden singlen ”Et Oo Menos Minnekään” 30. toukokuuta. Biisi kuvaa rakastumisen ensihuumaa artistille omaleimaisella leikkimielisellä tavalla. 

"Tarina kertoo mulle ominaiseen humoristisen itseironiseen tyyliin siitä, millaista on, kun on oikein täysillä ihastunut toiseen”, kertoo Matula kappaleesta: ”Halusin leikitellä parisuhteen alkuvaiheen fiiliksillä. Sillä, kun ei oikein millään meinaisi saada toisen läsnäolosta tarpeekseen. Tekisi vain mieli linnoittautua yhteiseen piilopaikkaan kuhertelemaan, eikä päästää toista lähtemään töihin tai edes kauppaan. Kappale on samalla hauska ajatusleikki kaikesta, mitä oman ihastuksensa kanssa haluaisi tehdä. Vaikkei koko parisuhdetta olisi edes olemassa muutoin kuin omissa suloisissa päiväunelmissa. Kuten usein muissakin lauluissani ja teksteissäni, kertoja ei tässäkään ole passiivinen kohde, vaan on itse aktiivisesti ohjaksissa.” 

Kappale on tehty yhdessä huipputuottajien Minna Koiviston ja Tidon sekä laulaja-lauluntekijäVilma Alinan kanssa.

Artistin vuonna 2016 julkaistu “Lemmikki”-single on ylittänyt platinaan oikeuttavan 4 miljoonaa striimiä Spotifyssä. "Lemmikki"-musiikkivideo on saavuttanut huikeat 3,8 miljoonaa katselua Youtubessa.  Debyyttisingle “Kato Vaan” (2016), “Tyynysotaa” (2017) sekä artistin viimeisin singlejulkaisu “Tää Ei Oo Ohi” (2017) ovat kaikki striimanneet Spotifyssä kultaa.

Tällä hetkellä Nelli odottaa innolla kesän keikkoja ja valmistelee tulevaa albumiaan.

Kuuntele uusi single "Et Oo Menos Minnekään" täältä

Seuraa:

Nelli Matula Facebook
Nelli Matula Instagram
Nelli Matula Snapchat: Nellimatula

Lataa: wav / promokuva / kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi

Uniikki julkaisi tunteikkaan singlen Valitsen elämän (feat. Jannika B)

Uniikki_Valitsen_elämän_cover_preview.jpeg

Uniikki julkaisi koskettavan singlen Valitsen elämän (feat. Jannika B) keskiviikkona 30.5. Artistille erittäin henkilökohtaisella singlellä kuvaillaan masennusta ja taistelua mielenterveyshäiriöitä vastaan.

Mulla on diagnosoitu aikanaan sekä paniikkihäiriö että lievä masennus. Mun mielestä näitä asioita ei pidä hävetä vaan niistä pitäisi pystyä puhumaan avoimesti", Uniikki kertoo ja jatkaa: "Halusinkin tehdä biisin kaikille, jotka ovat näistä tiloista kärsineet ja osoittaa, että demoneista voi päästä yli, vaikka juuri tällä hetkellä tuntuisikin todella vaikealta."

Singlellä vierailee Jannika B, joka on myös rohkeasti puhunut vaikeista ajoistaan.

Halusin feattiin jonkun, joka pystyy tuntemaan asian omakseen ja tulkita sanoman sitä kautta”, Uniikki kuvailee.

Singlen on tuottanut Atso Soivio ja kirjoittamassa mukana on ollut artistin lisäksi Vilma Lähteenmäki.

Jos tämä biisi saisi jonkun toimimaan itsensä tai toisen hyväksi vastaavanlaisessa tilanteessa, on se täyttänyt tarkoituksensa.”

Kuuntele tästä!

Lataa: waw + tekijätiedot + kansikuva 

Seuraa: @daniuniikki

Lisätiedot ja haastattelut:
jaana@kent.fi

Keikat:
mika@fullsteam.fi

Jukka Poika julkaisi kesäisen tuplasinglen "Kurkota tähtiin"

JP-Kansi.jpg


Jukka Poika julkaisi perjantaina 25.5. tuplasinglen Kurkota tähtiin. Julkaisu sisältää singlet Kurkota tähtiin ja Sano se taas

"On hienoa saada julkaista kaksi uutta, aihepiiriltään toisiaan täydentävää kappaletta näin kesän kynnyksellä", iloitsee Jukka Poika julkaisusta, jonka voi nähdä olevan jatkoa Älä tyri nyt -kappaleelle.

Reggaen perinteitä edustaa elävä bändi, ja musiikki pursuaa soittamisen ja laulamisen iloa. Tuplasinglen sävellykset ja sanoitukset on tehnyt Jukka Poika ja tuotannosta vastaa Tommi Tikkanen
 

Seuraa: @jukkapoikaofficial / Facebook / Instagram
Lataa: waw / kansikuva / tekijätiedot
 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
loviisa@kent.fi

Keikat:
teija@jukkapoika.com
keikkaolli@gmail.com

Kaiku Entertainment Oy:n tietosuojaseloste

KAIKU_1200px_W1-1.jpg


Kaiku Entertainment Oy:n tietosuojaseloste

Asiakkaiden yksityisyys ja tietosuoja ovat Kaiku Entertainment Oy:lle erittäin tärkeässä asemassa ja sitoudumme suojaamaan henkilötietojen yksityisyyttä. Teemme säännöllistä työtä sekä tietosuojan että tietoturvan osalta ja tarvittaessa kehitämme toimintaamme parantamaan näitä osa-alueita.

Tietosuojasta sekä henkilötietojen käsittelystä kerromme internetsivuillamme sekä tarvittaessa toimitamme tiedot pyynnöstä rekisteröidylle. Henkilötietojen käsittely on määritelty ja dokumentoitu perusteellisesti. Tietosuojadokumentaatiota päivitämme tarvittaessa ja muutoksista ilmoitamme internetsivuillamme. Muutospäivämäärä on aina mainittu.

Henkilötietoja kerätään erilaisiin tarkoituksiin ja erityyppisiä tietosisältöjä käsitellään erilaisten käyttötarkoitusten mukaisesti. Tässä selosteessa kuvaamme tarkemmin Kaiku Entertainment Oy:n asiakasrekisterin tiedot sekä käyttötarkoitukset.

1. Rekisterin pitäjä

Kaiku Entertainment Oy

Y-tunnus: 21469019
Pohjoisranta 20 C 65, 00170 Helsinki
Puh. 0400 463791
Tietosuoja-asioissa yhteydenotot osoitteeseen suvi@kent.fi – Suvi Vainio

2. Rekisterin nimi

Kaiku Entertainment Oy:n sidosyhmärekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn määrittelyt

Olemme analysoineet, mitä henkilötietojen käsittely tarkoittaa sidosyhmärekisterimme osalta. Olemme muun muassa määritelleet, millaisia tietoja kerätään ja tallennetaan ja miten kauan tietoja säilytetään. Henkilötietoja ei käsitellä tai säilytetä tarpeettomasti ja kaikki tarpeettomat tiedot poistetaan. Henkilötietojen säilytysaikoja määriteltäessä on huomioitu muu lainsäädäntö ja sellaiset tekijät, jotka vaikuttavat henkilötietojen säilytysvelvollisuuteen.

Henkilötietojen käsittelijät on rajattu toimenkuvien mukaisesti ja tietoja käsittelee ainoastaan sellaiset henkilöt henkilökunnastamme, joiden työnkuva vaatii tietojen käsittelyä. Henkilötietojen käsittelyä järjestelmissä on rajattu erilaisten roolien avulla, jolloin käytössä on ainoastaan kulloinkin tarvittava henkilötieto.

Henkilötietojen käsittely tapahtuu laadittujen periaatteiden mukaisesti, joita ovat lainmukaisuus, kohtuullisuus ja läpinäkyvyys, käyttötarkoitussidonnaisuus, tietojen minimointi ja täsmällisyys sekä luottamuksellisuus. Periaatteet huomioidaan käytännön tasolla toiminnassamme ja olemme kouluttaneet henkilökuntamme toimimaan periaatteiden mukaisesti.

Manuaalisten, henkilötietoja sisältävien, asiakirjojen käsittelystä on annettu ohjeet henkilökunnalle ja henkilötietojen käsittely on pääsääntöisesti digitaalista.

Rekisterissä olevien tietojen käsittely ja säilytys perustuu joko sopimussuhteeseen yrityksemme kanssa, henkilöltä saatuun suostumukseen tai yrityksemme oikeutettuun etuun kerätä tietoa liiketoimintamme edellytyksen kannalta. 

Asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään oikeutetun edun perusteella. Uutiskirjeiden lähettämisen yhteydessä tapahtuvat henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, joka on annettu uutiskirjeen tilauksen yhteydessä

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Sidosyhmärekisterin henkilötietoja käsitellään vain tarpeeseen ja käyttö on ennalta määriteltyä. Rekisterin tietoja käytetään:

 • asiakas- tai tekijäsuhteen ylläpitoon

 • laskutukseen

 • rekisteröidyn oikeuksien toteuttamiseen

 • asiakaspalveluun ja viestintään

 • tapahtumien järjestämiseen

 • Kaiku Entertainment Oy:n palvelujen markkinointiin

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Mitä tietoja keräämme?

Keräämme seuraavia henkilötietoja:

 • Nimi

 • Sähköpostiosoite

 • Puhelinnumero

 • Osoite

 • Markkinointilupa- tai kielto

 • Tilaus- ja laskutustiedot

 • IP-osoite

 • Järjestelmien kirjautumistietoja, kuten tunnus ja salasana

 • Edellisten, yksilöityjen tietojen muutos- ja lokitiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta tarjouspyynnön lähettämisen tai tilauksen yhteydessä, sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Lokitietoja kertyy järjestelmistä tietojen päivitysten yhteydessä.

7. Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötietoja käsitellään Kaiku Entertainment Oy:n ulkopuolella vain sopimussuhteessa olevien yhteistyötahojen tai asiakkaiden toimesta. Sopimuksissa on erikseen huomioitu tietosuoja ja henkilötietojen käsittely.

Tietosuoja, tietoturva ja henkilötietojen käsittely huomioidaan alihankkijoiden, yhteistyötahojen sekä sopimuskumppaneidemme kanssa ja velvoitamme heidät kaikki täyttämään laatuvaatimuksemme.

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin muutoin, kuin lain vaatimusten mukaisesti, tai sellaisissa tilanteissa, joissa tietojen luovuttaminen on pakollista työnantaja-asiakkaan etujen ja oikeuksien toteuttamista varten.

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei siirtämiseen ole välitöntä tarvetta, esimerkiksi palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi. Tällöin rekisterinpitäjä huolehtii tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla ja varmistaa korkean tietosuojatason myös sopimuksin.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet ja tietoturva

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla sekä paperisena lukituissa kaapeissa. Laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Virustorjunta on käytössä ja poikkeamiin reagoidaan. Myös palomuurin havaitsemiin poikkeamiin reagoidaan.

Verkkosivustomme on rakennettu tietoturvalliseksi. Käytämme suojattua SSL-yhteyttä, palomuureja ja sivustoon kirjautuminen on salasanojen ja käyttäjätunnusten takana. Sivustolle suoritetaan säännölliset päivitykset, mikä vahvistaa sivuston tietoturvaa.

9. Henkilökunnan tietosuojaosaaminen

Henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti tietosuojan ja henkilötietojen käsittelyn osalta. Seuraamme aktiivisesti alan tietosuojakäytänteitä ja huolehdimme henkilökunnan tietosuojaosaamisen tasosta. Osaamisessa huomioidaan kunkin henkilön rooli ja mikäli toimenkuvaan kuuluu merkittävissä määrin henkilötietojen käsittely, osaamisen on oltava korkealla tasolla.

10. Asiakkaan oikeudet

Rekisteröity voi käyttää kaikkia tietosuoja-asetuksen mukaisia oikeuksiaan lähettämällä allekirjoitetun, kirjallisen pyynnön tai sähköpostin kohdassa 1 mainittuihin yhteystietoihin. Tietopyyntöihin reagoimme mahdollisimman pikaisesti ja jos jostain syystä emme pysty toteuttamaan pyyntöä kuukauden sisällä, ilmoitamme siitä välittömästi asianosaiselle.

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisia rekisteröidyn oikeuksia ovat:

 • Oikeus tietoihin

 • Oikeus tietojen oikaisemiseen

 • Oikeus tietojen poistamiseen

 • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

 • Käsittelyn vastustamisoikeus

 • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisessa huomioidaan Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset määritykset, velvoitteet ja rajoitukset.

11. Evästeet

Sivustoillamme ei ole evästeitä.

"Lätkäjätkä-Ville pussas mua" – Tuure Boeliukselta uusi single Lätkäjätkä-Ville

Tuure_Boelius_Latkajatka-Ville.jpg

Tuure Boelius julkaisi singlen Lätkäjätkä-Ville keskiviikkona 2.5.2018. Julkaisu edeltää jääkiekon MM-kisoja, ja samalla tarina on erittäin ajankohtainen. Lätkäjätkä-Villenostaa esille moniarvoisuuden kysymykset:

”Pintatasolla biisi kertoo kahden pojan välisestä rakkaudesta, jossa toisen ei ulkoisten paineiden alla ole helppo myöntää sitä mitä on. Syvällisemmällä tasolla biisillä rikotaan homosensuurin asettamia tabuja”, artisti avaa ja jatkaa: "Aiheen esille nostaminen on tärkeää ja tarpeellista yhä edelleen vuonna 2018, ja tää on mun tapa viedä asioita eteenpäin. Toivon että biisi edistää moniarvoisuuden hyväksymistä ja tarjoaa vertaistukea – ja saa hyvälle tuulelle ja tanssimaan."

Lätkäjätkä-Ville on artistin kolmas julkaisu ja jatkaa edellisten tavoin energisen tanssittavaa ja modernia linjaa. Artistin viimeisin single Oh boe julkaistiin viime marraskuussa ja esikoissingle Eikö sua hävetä kesäkuussa. Debyyttisinglen myötä artistin ura sai lentävän lähdön, kun Eikö sua hävetä komeili Spotifyn ykkössijalla jopa viikon verran. 

Kuuntele Lätkäjätkä-Ville tästä!

Seuraa: @tuureboelius
Lataa: waw / kuvat

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi

Keikat:
Kimmo Sundström
kimmo.sundstrom@warnermusic.com