Johanna Kurkelalta Ei panikoida -lyriikkavideo

 
 

Marraskuun loppupuolella julkaistu Johanna Kurkelan Ei panikoida -single saa nyt rinnalleen Kalle Pyyhtisen ja Mikko Suurosen upean lyriikkavideon. Radio Novan nettisivuilla ensiesityksensä saaneessa videossa korostuu kappaleen pulssia alentava sanoma ("sydämeni viisas sä oot, ei panikoida, ei hätiköidä"), joka on kuin luotu välillä kiireiseksikin yltyvää joulunalusaikaa varten. 

Juuri kattavan Joulun lauluja 2014 -kiertueensa päättänyt Johanna valmistelee parhaillaan uutta keväällä 2015 julkaistavaa albumiaan. Edellinen Johanna Kurkelan studioalbumi, Sudenmorsian, julkaistiin vuonna 2012.

Hienosti radiokanavillakin soineen Ei panikoida -kappaleen teksti on Saara Törmän käsialaa ja sävellys lähtöisin Aku Rannilan ja Jurek Reunamäen yhteiskynästä. 
 

Lisätiedot ja haastattelut:
Mikko Toiviainen
mikko@kent.fi    
044 208 5189

Keikat:
Susanna Nykänen
susanna@kent.fi
050 336 3878