Juha Tapiolta ja Anna Puulta Planeetat, enkelit ja kuu -duetto

LEHDISTÖTIEDOTE 25.09.2014
Julkaisuvapaa heti

"Ensimmäinen kerta kun joku lauluistani kuulosti sellaiselta, että se pitäisi laulaa duettona", sanoo Juha Tapio ja iloitsee, että Anna Puu lähti mukaan laulamaan kun kysyttiin.

Uusi single ennakoi lokakuun 24. päivä julkaistavaa kokoelmaa Sitkeä sydän - suurimmat hitit. Kahdeksantoista kappaleen tiivis hittipakkaus sisältää Juha Tapion keskeiset laulut koko uran ajalta sekä kaksi uutta syksyllä 2014 äänitettyä kappaletta. 

Sitkeä sydän - suurimmat hitit -kokoelmalla vanhemmat kappaleet kuten Kaksi puuta, Ohikiitävää ja Mitä silmät ei nää kuullaan verevinä päättyneen kesän keikoilla äänitettyinä versioina. Kuulija voi aistia miten laulut ovat kasvaneet Juhan ja yleisön vuorovaikutuksessa kuluneen kymmenen vuoden aikana. Aikanaan levytetyt versiot on äänittänyt eri mies, kuin 2014 vuoden suursuosikki.

Planeetat, enkelit ja kuu julkaistaan digitaalisesti 10.10.2014.

Sitkeä sydän -suurimmat hitit julkaistaan 24.10.2014.


Lisätiedot ja haastattelut:
Nora Norrlin, Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com 
040 846 0116

Keikat:
Petri Ekman, Koetinkivi Oy
petri.ekman@koetinkivi.fi
0400 866 413