Jukka Poika siirtyy Kaiku Recordingsille

 
Kuva:  Miro Palokallio

Kuva: Miro Palokallio

 

Suomalaisen reggae-musiikin lähettiläs ja monien hittien mies Jukka Poika (Jukka Rousu) on solminut eilen levytyssopimuksen Pekka Ruuskan luotsaaman Kaiku Recordings -levymerkin kanssa. Uuden yhteistyön hedelmiä on lupa odottaa singlen muodossa loppusyksystä ja albumia ensi vuoden aikana.

"On inspiroivaa päästä sparraamaan tätä komeaa uraa uuteen vaiheeseen. Kyseessä on kiinnostava lauluntekijä, joka on luonut täysin oman tunnistettavan tyylinsä", kertoo Pekka Ruuska uudesta kiinnityksestä.

Kaiku Recordingsille levyttävät muun muassa Juha TapioJohanna KurkelaLaura Voutilainen ja Reckless Love.


Pressikuvatwww.kaikuentertainment.fi/levymerkki
Keikat: markku@tarnanen.fi / teijastormi@gmail.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mikko Toiviainen
mikko@kent.fi
040 6791 301