Jukka Pojalta hullaannuttavan kaunis single Rakkaus on meissä

Rakkaus on meissä -kansi.jpg

Jukka Poika julkaisee 17.11. hullaannuttavan singlen Rakkaus on meissä. Jukka Pojan menestys on rakennettu isoille rakkauslauluille. Uusin julkaisu jatkaa siitä, mihin Silkkii ja Siideripissis jäivät.

”Laulu on tarina yllättävästä kohtaamisesta ja rakastuneisuuden huumasta, johon lähes jokainen voi samaistua”, Jukka Poika kuvailee.

Kertosäkeen nostattava tunnelma vie lauseen ”Rakkaus on meissä" suorastaan universaaleille tasoille. Kappaleen tuotannosta vastaavat Jukka Poika ja Jurek. Tuotantoa on tuotu tähän päivään, mutta reggaen perinteitä edustavat elävä rumpali sekä saksofonit.

Seuraa somessa: @jukkapoikaofficial
Kuva: Kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi
040 7248211