Kettukarkkeja ja tahmeita huulia Tommi Kaleniuksen kesäisellä singlellä

Kansi(3).jpg

Lauluntekijä Tommi Kalenius julkaisee 29. toukokuuta kesäisen kujeilevan singlen Kettukarkkeja. Kaleniuksen maanläheinen ja ylimääräisistä krumeluureista riisuttu folk-ilmaisu pääsee oikeuksiinsa kesän kynnyksellä julkaistavalla singlellä: “Kettukarkkeja biisissä on kesäinen, huoleton fiilis ja ripaus nuoruuden nostalgiaa. Mahtuuhan siihen ihastumisen iloa ja onnellisten laineiden laulua”, Kalenius kuvailee.

Kettukarkkeja-single on artistin itsensä säveltämä, sanoittama ja myös tuottama. “Kaikessa kotikutoisuudessaan tämä biisi päätettiin julkaista alkuperäisessä muodossaan, niinkuin sen olin itse tuottanut ja työhuoneella ensi kertaa tallentanut. Fiilis taisi löytyä jonkinlaisesta piha-yhtyeiden, suomi bluegrassin ja laiturifolkin sympaattisuudesta”, Kalenius avaa biisin syntyä.

“Akustiset kitarat, huuliharppu, läskibasso ja sit vaan vedetään!”
 

Kuuntele: Spotify I iTunes

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Heini Salminen
heini@kent.fi
040 7029 165