"Lätkäjätkä-Ville pussas mua" – Tuure Boeliukselta uusi single Lätkäjätkä-Ville

Tuure_Boelius_Latkajatka-Ville.jpg

Tuure Boelius julkaisi singlen Lätkäjätkä-Ville keskiviikkona 2.5.2018. Julkaisu edeltää jääkiekon MM-kisoja, ja samalla tarina on erittäin ajankohtainen. Lätkäjätkä-Villenostaa esille moniarvoisuuden kysymykset:

”Pintatasolla biisi kertoo kahden pojan välisestä rakkaudesta, jossa toisen ei ulkoisten paineiden alla ole helppo myöntää sitä mitä on. Syvällisemmällä tasolla biisillä rikotaan homosensuurin asettamia tabuja”, artisti avaa ja jatkaa: "Aiheen esille nostaminen on tärkeää ja tarpeellista yhä edelleen vuonna 2018, ja tää on mun tapa viedä asioita eteenpäin. Toivon että biisi edistää moniarvoisuuden hyväksymistä ja tarjoaa vertaistukea – ja saa hyvälle tuulelle ja tanssimaan."

Lätkäjätkä-Ville on artistin kolmas julkaisu ja jatkaa edellisten tavoin energisen tanssittavaa ja modernia linjaa. Artistin viimeisin single Oh boe julkaistiin viime marraskuussa ja esikoissingle Eikö sua hävetä kesäkuussa. Debyyttisinglen myötä artistin ura sai lentävän lähdön, kun Eikö sua hävetä komeili Spotifyn ykkössijalla jopa viikon verran. 

Kuuntele Lätkäjätkä-Ville tästä!

Seuraa: @tuureboelius
Lataa: waw / kuvat

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi

Keikat:
Kimmo Sundström
kimmo.sundstrom@warnermusic.com