Maija Vilkkumaalta julkaistiin uusi single Pikku Heidi

maija_pikku_heidi.jpg

Maija Vilkkumaa palaa rock-juurilleen tänään keskiviikkona 22.5. julkaistulla singlellään Pikku Heidi. Säkeistöjen kitara-riffittely ja upean nostattava kertosäe ovat juuri sitä taattua Maijaa, jota fanit rakastavat. Terävät sanoitukset todistavat Vilkkumaan olevan lyyrikkona omaa luokkaansa.

”Pikku Heidi on biisi kaikille hitaasti lämpiäville ja introverteille: niille, joille ajatus lähestyvistä illan juhlista aiheuttaa jännitystä, ahdistusta, leukaperien jäykkyyttä ja yhtäkkisen peruutuksen toivetta, mutta jotka alkuun päästyään eivät halua mennä enää koskaan nukkumaan”, fiilistelee Maija Vilkkumaa.

Maija Vilkkumaan säveltämän ja sanoittaman kappaleen on tuottanut Jyrki Tuovinen, jonka tuotantoa on kuultu muun muassa Apulannan ja Von Hertzen Brothersin levyillä.

Kuuntele uusi single tästä.

Kuvia: kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com