Jukka Pojalta julkaistiin 26. heinäkuuta aurinkoinen single Papaija

Jukka_Poika_Papaija_Kansi.jpg

Jukka Poika julkaisi 26. heinäkuuta aurinkoisen singlen Papaija. Kesäistä romantiikkaa hehkuva kappale vie ajatukset laguunin turkoosiin veteen ja rantalomakohteessa nautittuun huurteiseen mojito-lasilliseen. ”Papaija kertoo kemiasta, keimailusta, flirtistä, hetkessä elämisestä ja tempautumisesta trooppisen lämmön vietäväksi”, selostaa Jukka Poika.

Papaija-kappaleen takaa löytyy sama tekijätiimi kuin varmasti lukemattomissa juhannusjuhlissa tänä kesänä soineen Souda Kesämies (feat. Elastinen) -singlenkin. Olli Äkrään kupliva tuotanto on häpeilemättömän pop, mutta asenteessa on yhä reggaen vastustamatonta letkeyttä. Yhdistelmästä syntyy kattaus, joka on yhtä aikaa tulinen ja makea kuin tuoreesta papaijasta valmistettu som tam -salaatti. Äkrään ja Jukka Pojan lisäksi kappaletta on ollut taikomassa eloon Juho Raja.

Kuuntele uusi single tästä.

Lataa: tekijätiedot
Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs 
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Teija Stormi
teija@jukkapoika.com