Juha Tapio uudesta albumistaan: "Muovin keskeltä kurkottaa ihmisen käsi"

Juha_Tapio_pienia_taikoja.jpg

Juha Tapio julkaisee tänään 15. helmikuuta erikoislevyn Pieniä Taikoja. Uusi albumi on erityisellä entisajan tyylillä toteutettu; orkesteri soitti ja lauloi, nauha pyöri, ja levytys oli valmis. Orgaanisella kosketuksella maustettu albumi koostuu ihmisen kokoisista lauluista, jotka ylistävät yhdessä musisoinnin riemua. Albumin on tuottanut Edu Kettunen

”Kuvailisin albumia yhdessä hienon bändini, rakkaiden ystävieni, kanssa tuotetuksi luomuviljelmäksi, jonka ajatus kiteytyy mielikuvaan siitä, kuinka muovin keskeltä kurkottaa ihmisen käsi”, kertoo Juha Tapio.

”Olen tehnyt 15 vuotta hittilevyjä putkeen ja nyt halusin tehdä jotain aivan muuta. Yhtäkään albumin lauluista ei lähtökohtaisesti tehty singleiksi tai radiohiteiksi, vaan tämän albumin ytimenä on musisoida vähin elein, mutta sitäkin suuremmalla tunteella”, fiilistelee Juha Tapio.

Juha Tapio julkaisi Kuka Näkee Sut -albumin 13. huhtikuussa 2018. Albumi kipusi reilun viikon jälkeen julkaisustaan Suomen virallisen listan ensimmäiselle sijalle, sekä albumin nimikkokappale Kuka Näkee Sut nousi kesäkuussa radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. 

Loppuunmyyty Pieniä taikoja -kiertue starttaa helmikuun lopulla 27.2. Iisalmesta.

Kuuntele uusi "Pieniä Taikoja" -albumi tästä.

Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi

Uniikilta tänään uusi single Eiks Nii feat. Antti Koivula

uniikki_eiksnii_cover_FINAL.jpg

Uniikki julkaisee tänään 15. helmikuuta kevättä kohti kurkottavan hilpeän kappaleen Eiks Nii, jolla on feattaamassa Antti Koivula

"Halusin vaihteeksi tehdä kevyemmän ja hauskan biisin, jonka kautta tuoda jengille hyvää fiilistä alkavaan kevääseen", kertoo Uniikki.

"Biisi syntyi ajatuksesta, kun välillä on vaan niitä päiviä kun tulee niin paljon pieniä vastoinkäymisiä, että se on jo lähes naurettavaa", kuvailee Uniikki, ja jatkaa: "Silti otan ne vastaan huumorilla. Olen päättänyt että juuri tänään mikään ei pilaa mun meininkiä, eiks niin."

"Koivula on myös Kaiun artisti ja ajattelin että nyt olisi hyvä mahdollisuus kokeilla yhteistyötä. Pidän todella paljon miehen uniikista äänestä, joka sopii myös tällaiseen urbaanimpaan soundiin erinomaisesti!"

Kappaleen tekijätiimiin lukeutuvat itse artistin lisäksi Jimi PääkalloSamuel KovankoEllinoora Tuuri ja Olli Äkräs.

Kuuntele uusi single tästä.

Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi

Juha Tapion Pieniä Taikoja -studiolive Nelosella tänään 14. helmikuuta

Juha Tapio_Pieniä Taikoja_Studiolive.jpg

Juha Tapio levytti Suomen vanhimmassa studiossa Finnvoxissa viime joulukuussa levyllisen lauluja entisajan malliin; orkesteri istahti studioon, soitti ja lauloi, nauha pyöri, ja levytys oli valmis. Näin tallennettiin ainutlaatuista herkkyyttä, luomutunnelmaa laidasta laitaan, loisteliasta musisointia ja tietenkin Juhan tarkasti piirrettyjä, ihmisenkokoisia lauluja. Levytyksen jälkeen muusikot soittivat samassa paikassa laulut vielä kerran tv-kameroiden edessä. 

Juha Tapion uusi Pieniä Taikoja -albumi julkaistaan 15. helmikuuta ja samanniminen loppuunmyyty 25 konserttipaikkaa käsittävä kiertue starttaa 27. helmikuuta Iisalmesta.

Pieniä Taikoja -studioliven ensiesitys Nelosella 14.2. klo 23.00.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi

Tuure Boeliuksen Vihaan Rakastaa Sua -musiikkivideo julkaistaan tänään

IMG_1964 2.jpg

Tuure Boeliuksen uudelle Vihaan Rakastaa Sua -singlelle julkaistaan tänään musiikkivideo. Näyttävä ja tunteikas video kuvastaa onnistuneesti tarinaa singlen takana. Vakavamielisestä aiheesta huolimatta ei videolta jää uupumaan säihkettä ja kimallusta.

"Mielestäni video onnistuu toimittamaan biisin kertoman tarinan ja sen sisältämä tunnelataus välittyy katsojalle asti. Vaikka teema onkin surumielinen, ei olla kuitenkaan unohdettu säihkettä, jota haluan aina mukaan kaikkeen mitä teen. Glitteriä nähdään siis paljon! Halusimme mukaan myös tanssia, koska se on minulle rakas harrastus ja nautin siitä suuresti", kuvailee Tuure Boelius.

"Kuvauksissa oli super hauskaa, ja todella pitkä päiväkään ei tuntunut missään, sillä meillä oli ihan huippu tiimi", hehkuttaa Tuure Boelius, ja jatkaa: "Erityiskiitokset kuvaaja Toni Karenille, joka loi tämän upean videon!"

Upean musiikkivideon ohjauksesta, käsikirjoituksesta, kuvauksesta ja leikkauksesta vastaa Toni Karén. Videon koreografina toimii Reija Wäre ja tuotannosta vastaa Oona Tuukkanen. Näyttävä meikki on Aarni Mikkolan käsialaa.

Tuure Boeliuksen 1. helmikuuta julkaistu Vihaan Rakastaa Sua -single debytoi suoraan Spotifyn TOP 50 -listan kolmannelle sijalle. Artistin singlejulkaisut Naiivi  ja Lätkäjätkä-Ville nousivat Spotifyn Suomen TOP 50 -listalla upeasti neljännelle sijalle ja ovat molemmat olleet radiosoitossa. Lätkäjätkä-Ville ja Eikö Sua Hävetä -singlet ovat ylittäneet Spotifyssa kultaan oikeuttavan 2 miljoonan striimin rajan.

Katso musiikkivideo tästä.
Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com
 

Tuure Boelius julkaisee tänään uuden tunteikkaan singlen Vihaan Rakastaa Sua

vihaanrakastaasuakansi


Tuure Boelius julkaisee tänään perjantaina 1. helmikuuta uuden vahvoja tunteita käsittelevän singlen Vihaan Rakastaa Sua. Kappaleen tekijätiimiin lukeutuvat itse artistin lisäksi Olli Äkräs ja Vilma Lähteenmäki.

"Vaikka olenkin ollut osana myös edeltävien biisieni tekoprosesseja, niin tällä kappaleella pääsin vihdoin itse oikeasti kirjoittamaan sanoituksia. Kirjoittajana kehittyminen on mulle todella tärkeää ja koen nyt päästessäni syvemmälle osaksi kappaleen luomista sen tekevän tästä mulle vielä entistäkin tärkeämmän ja henkilökohtaisemman biisin", kertoo Tuure Boelius.

"Vihaan Rakastaa Sua on tanssittava itkuvirsi - Rakkauslaulu siitä, miten parisuhteen jälkeen toinen jää vielä rakastamaan toista ja vihaa sitä tunnetta."

Artistin täysi-ikäistyttyä myös tuotannossa siirrytään askel kohti suuremmalle yleisölle suunnattua musiikkia.

"Tämä biisi on melko erilainen verrattuna aikaisempaan tuotantooni ja tällä siirrytäänkin lähemmäksi laajempaa yleisöä. Vaikka biisi voitaisiinkin luokitella valtavirtamusiikiksi ei siitä silti jää uupumaan Tuuremaista twistiä. En halua tehdä kappaleita jotka ovat kuin lämmintä lehmänmaitoa."

Tuure Boeliuksen edellinen singlejulkaisu Naiivi nousi Spotifyn Suomen TOP 50 -listalla upeasti neljännelle sijalle ja on ollut aktiivisessa radiosoitossa. Myös Lätkäjätkä-Ville nousi heti julkaisupäivänä Spotifyn Suomen Top 50 -listan sijalle 4 ja on striimannut kultaa. Single Eikö Sua Hävetä on ylittänyt Spotifyssa kultaan oikeuttavan 2 miljoonan striimin rajan.
 
Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa Tuurea: Facebook / Instagram


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Juha Tapio julkaisee tänään uuden singlen tulevalta albumiltaan

setekeehyvaa.jpg

Juha Tapion helmikuussa julkaistavalta Pieniä Taikoja -albumilta julkaistaan tänään 31. tammikuuta single Se tekee hyvää, jolla mukana feattaamassa Jukka Poika. Elämän pieniä ihmeitä ja ystävyyden riemuja tarjoileva laulu toimii erinomaisena johdantona tulevalle albumille. 
 
"Vaikka kappale on itsessään täysin omanlaisensa kokonaisuus albumin muuhun musiikilliseen linjaan verrattuna, kuvastaa se silti erittäin hyvin levyn henkeä ja koko tekoprosessia, joka pohjautuu musisoinnin riemuun ystävien kesken", kertoo Juha Tapio.

"Edellisillä singleilläni käsitellään isoja teemoja, ja halusinkin tässä laulussa keskittyä niihin elämän pieniin arkisiin häivähdyksiin, joista nämä isot asiat koostuvat", avaa artisti kappaleen sisällöstä ja jatkaa: "Oli järjettömän hauskaa päästä laulamaan tätä yhdessä Jukan kanssa ja uskon että se veljeys ja ilo myös välittyy kappaleella. Meille tämä ainakin teki hyvää!”
 
Juha Tapio julkaisi Kuka Näkee Sut -albumin 13. huhtikuussa 2018. Albumi kipusi reilun viikon jälkeen julkaisustaan Suomen virallisen listan ensimmäiselle sijalle, sekä albumin nimikkokappale Kuka Näkee Sut nousi kesäkuussa radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Uusi Pieniä Taikoja -albumi julkaistaan 15. helmikuuta ja samanniminen kiertue starttaa helmikuun lopulla 27.2. Iisalmesta.

Kuuntele Se tekee hyvää (feat. Jukka Poika) tästä!

Seuraa Juha Tapiota: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi

Sanoma ostaa osuuden Kaiku Entertainmentistä

Sanoma Media Finland ostaa osuuden musiikkiyhtiö Kaiku Entertainmentistä. Kaiku Entertainment liittyy osaksi Nelonen Mediaa, mutta säilyy omana itsenäisenä yhtiönään. Kauppa toteuttaa Sanoman kasvustrategiaa.  

”Vahvuuksiimme pohjaavat ja nykyiseen liiketoimintaamme kiinteästi kytkeytyvät yritysostot ovat tärkeä osa kasvustrategiaamme. Musiikki on meille luonteva alue laajentua entisestään: haluamme tarjota suomalaisille suurempia ja merkityksellisempiä viihdeilmiöitä”, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.

Musiikkiyhtiö Kaiku Entertainment koostuu Kaiku Recordings - ja Rähinä Records -levymerkeistä sekä Kaiku Songs -kustantamosta. Kaiku Entertainmentin liikevaihto oli viime vuonna noin miljoona euroa. Pekka Ruuska jatkaa yhtiön toimitusjohtajana, ja hänen lisäkseen myös muut nykyiset osakkaat yhtiön omistajina. 

Kaiku Entertainmentin artisteja ovat mm. Maija VilkkumaaJuha TapioElastinenLaura Voutilainen ja Tuure Boelius. Kaiun nuori Erika Sirola on mukana feattaamassa DJ Robin Schultzin tuoreella Speechless-hitillä, joka on noussut soitetuimpien listalle ympäri maailman. Tunnettuja Kaiun tuottaja-kirjoittajia ovat Jurek, Tido, Rafael ja Minna Koivisto.

”Olemme Kaiussa todella innoissamme ennen kaikkea artistiemme, nykyisten ja tulevien, puolesta. Tiedämme jo aiempien vuosien yhteistyöstä, että Sanomalla on töissä erittäin innostuneita ja musiikille omistautuneita ihmisiä. Se, että mediayhtiö ja musiikkiyhtiö ovat nyt samaa perhettä, luo ainutlaatuisen pohjan artistitarinoiden rakentamiselle ja tuo suomalaiselle musiikin rakastajalle vielä monta hienoa hetkeä”, kommentoi Pekka Ruuska. 

Kaiku Entertainmentistä tulee itsenäinen yksikkö Nelonen Median sisälle. Kaupan myötä Nelonen Media vahvistaa entisestään asemaansa Suomen suurimpana monikanavaisena viihdetalona. Kehittyvä ja monipuolinen viihdekattaus tarkoittaa jatkuvasti kiinnostavampia mahdollisuuksia koko toimialalle. 

”On hienoa, että Kaiku on nyt osa Nelonen Mediaa. Artistimme pääsevät varmasti aivan uudella tavalla hyötymään yhteistyöstä median ja tapahtumaliiketoiminnan kanssa. On kuitenkin tärkeää sanoa, että tämä kauppa ei mitenkään muuta suhtautumistamme muita levy-yhtiöitä kohtaan. Haluamme jatkossakin tehdä monipuolisesti yhteistyötä kaikkien kanssa, ja meille on entistä tärkeämpää saada aikaan kasvua koko Suomen musiikkiteollisuudelle”, kommentoi Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Kaiku Entertainment etsii digiviestinnän harjoittelijaa!

Oletko tubettaja, videoiden kuvaaja tai muuten vaan sosiaalisessa mediassa kuin kotonasi? Etsimme tuoretta ja railakasta otetta viestintäämme ja markkinointiimme. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, kunhan olet palavan innostunut siitä mitä teet. Mekin Kaiussa olemme.  Lähetä CV ja hakemuksesi 14.9. mennessä. Hakemukset ja tiedustelut Suvi Vainio ( suvi@kent.fi ) 

Oletko tubettaja, videoiden kuvaaja tai muuten vaan sosiaalisessa mediassa kuin kotonasi? Etsimme tuoretta ja railakasta otetta viestintäämme ja markkinointiimme.

Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, kunhan olet palavan innostunut siitä mitä teet. Mekin Kaiussa olemme. 

Lähetä CV ja hakemuksesi 14.9. mennessä.

Hakemukset ja tiedustelut Suvi Vainio (suvi@kent.fi

Laura Voutilainen julkaisi laulun kesähäihin

Laura_Voutilainen_Liljankukka.jpg

Laura Voutilainen julkaisi 21. kesäkuuta uuden singlen Liljankukka. Uusi laulu on oivallinen kappalevalinta esimerkiksi kesähäihin: laulun tarinassa muistellaan sydänystävien välisiä kokemuksia ja iloitaan onnen löytymisestä.
 
”On tosi kiva että kesän keikoille on tarjolla uutta musiikkia. Tämän biisin osoitan tulevilla keikoilla kaikille kesämorsiamille”, artisti pohtii ja jatkaa: ”Ja kaikille tärkeille ystäville ja ystävyksille: Liljankukkaa laulaessa tulee aina omat sydänystävät mieleen. Ilman heitä en jaksaisi! Kesällä lomaohjelmistoon täytyy varata aikaa ystäville. ”

Uuden singlen on tuottanut Juho Raja.
 
Voutilaisella on takanaan vauhdikas kevät Mamma Mia -musikaalin pääroolissa, ja samanaikaisesti on edistetty myös omaa artistiuraa. Helmikuussa julkaistiin artistin viimeisin single Laura hoitaa. Kesällä Voutilainen keikkailee ahkerasti, ja syksylle on luvassa uran tähän asti mittavin konserttisalikiertue.

Kuuntele single tästä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman
petri.ekman@centralline.fi

Spekti julkaisee jatko-osan viime kesän Juna-hitille

spekti_heimelennetaan_cover.jpg


Spekti julkaisee huikeaa suosiota saaneen Juna-hitin jälkeen uuden singlen Hei Me Lennetään feat. Tasis perjantaina 1.6.
 
Hei Me Lennetään on hyvän mielen bilebiisi, jossa hauskanpidon metaforana toimii tällä kertaa lentäminen”, Spekti kertoo ja jatkaa: ”Singlen nimi on viittaus takavuosien menestyskomediaan, joka on yksi omista lapsuuden suosikkileffoistani.”
 
Singlen ovat säveltäneet Jimi PääkalloSamuel Kovanko ja Dan Lindholm, ja sanoituksista vastaa artistin lisäksi Markku Wettenranta.
 
Singlestä julkaistaan ensi maanantaina 4.6. musiikkivideo, jolla tullaan tuttuun tapaan näkemään useita suomalaisia julkisuuden henkilöitä.
 
”Biisi ja video on alusta lähtien tehty jatkoksi viimekesän ykköshitille, Junalle. Mä rakastan rakentaa isoja kokonaisuuksia, jollaiseen biisi ja musiikkivideo liittyvät. Toivon, että mahdollisimman moni nauttii siitä ainutlaatuisesta maailmasta, minkä olemme näiden tuotantojen ympärille luoneet.”
 
Kuuntele tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram
Lataa: wav / tekijätiedot / promokuva / kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi
Loviisa Pihlakoski / Kaiku Entertainment
loviisa@kent.fi 

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi
 

Nelli Matulalta energinen rakkauslaulu "Et Oo Menos Minnekään"

nelli_etoomenos_cover_final_preview.jpeg

Nelli Matula julkaisi uuden singlen ”Et Oo Menos Minnekään” 30. toukokuuta. Biisi kuvaa rakastumisen ensihuumaa artistille omaleimaisella leikkimielisellä tavalla. 

"Tarina kertoo mulle ominaiseen humoristisen itseironiseen tyyliin siitä, millaista on, kun on oikein täysillä ihastunut toiseen”, kertoo Matula kappaleesta: ”Halusin leikitellä parisuhteen alkuvaiheen fiiliksillä. Sillä, kun ei oikein millään meinaisi saada toisen läsnäolosta tarpeekseen. Tekisi vain mieli linnoittautua yhteiseen piilopaikkaan kuhertelemaan, eikä päästää toista lähtemään töihin tai edes kauppaan. Kappale on samalla hauska ajatusleikki kaikesta, mitä oman ihastuksensa kanssa haluaisi tehdä. Vaikkei koko parisuhdetta olisi edes olemassa muutoin kuin omissa suloisissa päiväunelmissa. Kuten usein muissakin lauluissani ja teksteissäni, kertoja ei tässäkään ole passiivinen kohde, vaan on itse aktiivisesti ohjaksissa.” 

Kappale on tehty yhdessä huipputuottajien Minna Koiviston ja Tidon sekä laulaja-lauluntekijäVilma Alinan kanssa.

Artistin vuonna 2016 julkaistu “Lemmikki”-single on ylittänyt platinaan oikeuttavan 4 miljoonaa striimiä Spotifyssä. "Lemmikki"-musiikkivideo on saavuttanut huikeat 3,8 miljoonaa katselua Youtubessa.  Debyyttisingle “Kato Vaan” (2016), “Tyynysotaa” (2017) sekä artistin viimeisin singlejulkaisu “Tää Ei Oo Ohi” (2017) ovat kaikki striimanneet Spotifyssä kultaa.

Tällä hetkellä Nelli odottaa innolla kesän keikkoja ja valmistelee tulevaa albumiaan.

Kuuntele uusi single "Et Oo Menos Minnekään" täältä

Seuraa:

Nelli Matula Facebook
Nelli Matula Instagram
Nelli Matula Snapchat: Nellimatula

Lataa: wav / promokuva / kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi

Uniikki julkaisi tunteikkaan singlen Valitsen elämän (feat. Jannika B)

Uniikki_Valitsen_elämän_cover_preview.jpeg

Uniikki julkaisi koskettavan singlen Valitsen elämän (feat. Jannika B) keskiviikkona 30.5. Artistille erittäin henkilökohtaisella singlellä kuvaillaan masennusta ja taistelua mielenterveyshäiriöitä vastaan.

Mulla on diagnosoitu aikanaan sekä paniikkihäiriö että lievä masennus. Mun mielestä näitä asioita ei pidä hävetä vaan niistä pitäisi pystyä puhumaan avoimesti", Uniikki kertoo ja jatkaa: "Halusinkin tehdä biisin kaikille, jotka ovat näistä tiloista kärsineet ja osoittaa, että demoneista voi päästä yli, vaikka juuri tällä hetkellä tuntuisikin todella vaikealta."

Singlellä vierailee Jannika B, joka on myös rohkeasti puhunut vaikeista ajoistaan.

Halusin feattiin jonkun, joka pystyy tuntemaan asian omakseen ja tulkita sanoman sitä kautta”, Uniikki kuvailee.

Singlen on tuottanut Atso Soivio ja kirjoittamassa mukana on ollut artistin lisäksi Vilma Lähteenmäki.

Jos tämä biisi saisi jonkun toimimaan itsensä tai toisen hyväksi vastaavanlaisessa tilanteessa, on se täyttänyt tarkoituksensa.”

Kuuntele tästä!

Lataa: waw + tekijätiedot + kansikuva 

Seuraa: @daniuniikki

Lisätiedot ja haastattelut:
jaana@kent.fi

Keikat:
mika@fullsteam.fi

Jukka Poika julkaisi kesäisen tuplasinglen "Kurkota tähtiin"

JP-Kansi.jpg


Jukka Poika julkaisi perjantaina 25.5. tuplasinglen Kurkota tähtiin. Julkaisu sisältää singlet Kurkota tähtiin ja Sano se taas

"On hienoa saada julkaista kaksi uutta, aihepiiriltään toisiaan täydentävää kappaletta näin kesän kynnyksellä", iloitsee Jukka Poika julkaisusta, jonka voi nähdä olevan jatkoa Älä tyri nyt -kappaleelle.

Reggaen perinteitä edustaa elävä bändi, ja musiikki pursuaa soittamisen ja laulamisen iloa. Tuplasinglen sävellykset ja sanoitukset on tehnyt Jukka Poika ja tuotannosta vastaa Tommi Tikkanen
 

Seuraa: @jukkapoikaofficial / Facebook / Instagram
Lataa: waw / kansikuva / tekijätiedot
 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
loviisa@kent.fi

Keikat:
teija@jukkapoika.com
keikkaolli@gmail.com

Kaiku Entertainment Oy:n tietosuojaseloste

KAIKU_1200px_W1-1.jpg


Kaiku Entertainment Oy:n tietosuojaseloste

Asiakkaiden yksityisyys ja tietosuoja ovat Kaiku Entertainment Oy:lle erittäin tärkeässä asemassa ja sitoudumme suojaamaan henkilötietojen yksityisyyttä. Teemme säännöllistä työtä sekä tietosuojan että tietoturvan osalta ja tarvittaessa kehitämme toimintaamme parantamaan näitä osa-alueita.

Tietosuojasta sekä henkilötietojen käsittelystä kerromme internetsivuillamme sekä tarvittaessa toimitamme tiedot pyynnöstä rekisteröidylle. Henkilötietojen käsittely on määritelty ja dokumentoitu perusteellisesti. Tietosuojadokumentaatiota päivitämme tarvittaessa ja muutoksista ilmoitamme internetsivuillamme. Muutospäivämäärä on aina mainittu.

Henkilötietoja kerätään erilaisiin tarkoituksiin ja erityyppisiä tietosisältöjä käsitellään erilaisten käyttötarkoitusten mukaisesti. Tässä selosteessa kuvaamme tarkemmin Kaiku Entertainment Oy:n asiakasrekisterin tiedot sekä käyttötarkoitukset.

1. Rekisterin pitäjä

Kaiku Entertainment Oy

Y-tunnus: 21469019
Pohjoisranta 20 C 65, 00170 Helsinki
Puh. 0400 463791
Tietosuoja-asioissa yhteydenotot osoitteeseen suvi@kent.fi – Suvi Vainio

2. Rekisterin nimi

Kaiku Entertainment Oy:n sidosyhmärekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn määrittelyt

Olemme analysoineet, mitä henkilötietojen käsittely tarkoittaa sidosyhmärekisterimme osalta. Olemme muun muassa määritelleet, millaisia tietoja kerätään ja tallennetaan ja miten kauan tietoja säilytetään. Henkilötietoja ei käsitellä tai säilytetä tarpeettomasti ja kaikki tarpeettomat tiedot poistetaan. Henkilötietojen säilytysaikoja määriteltäessä on huomioitu muu lainsäädäntö ja sellaiset tekijät, jotka vaikuttavat henkilötietojen säilytysvelvollisuuteen.

Henkilötietojen käsittelijät on rajattu toimenkuvien mukaisesti ja tietoja käsittelee ainoastaan sellaiset henkilöt henkilökunnastamme, joiden työnkuva vaatii tietojen käsittelyä. Henkilötietojen käsittelyä järjestelmissä on rajattu erilaisten roolien avulla, jolloin käytössä on ainoastaan kulloinkin tarvittava henkilötieto.

Henkilötietojen käsittely tapahtuu laadittujen periaatteiden mukaisesti, joita ovat lainmukaisuus, kohtuullisuus ja läpinäkyvyys, käyttötarkoitussidonnaisuus, tietojen minimointi ja täsmällisyys sekä luottamuksellisuus. Periaatteet huomioidaan käytännön tasolla toiminnassamme ja olemme kouluttaneet henkilökuntamme toimimaan periaatteiden mukaisesti.

Manuaalisten, henkilötietoja sisältävien, asiakirjojen käsittelystä on annettu ohjeet henkilökunnalle ja henkilötietojen käsittely on pääsääntöisesti digitaalista.

Rekisterissä olevien tietojen käsittely ja säilytys perustuu joko sopimussuhteeseen yrityksemme kanssa, henkilöltä saatuun suostumukseen tai yrityksemme oikeutettuun etuun kerätä tietoa liiketoimintamme edellytyksen kannalta. 

Asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään oikeutetun edun perusteella. Uutiskirjeiden lähettämisen yhteydessä tapahtuvat henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, joka on annettu uutiskirjeen tilauksen yhteydessä

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Sidosyhmärekisterin henkilötietoja käsitellään vain tarpeeseen ja käyttö on ennalta määriteltyä. Rekisterin tietoja käytetään:

 • asiakas- tai tekijäsuhteen ylläpitoon

 • laskutukseen

 • rekisteröidyn oikeuksien toteuttamiseen

 • asiakaspalveluun ja viestintään

 • tapahtumien järjestämiseen

 • Kaiku Entertainment Oy:n palvelujen markkinointiin

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Mitä tietoja keräämme?

Keräämme seuraavia henkilötietoja:

 • Nimi

 • Sähköpostiosoite

 • Puhelinnumero

 • Osoite

 • Markkinointilupa- tai kielto

 • Tilaus- ja laskutustiedot

 • IP-osoite

 • Järjestelmien kirjautumistietoja, kuten tunnus ja salasana

 • Edellisten, yksilöityjen tietojen muutos- ja lokitiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta tarjouspyynnön lähettämisen tai tilauksen yhteydessä, sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Lokitietoja kertyy järjestelmistä tietojen päivitysten yhteydessä.

7. Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötietoja käsitellään Kaiku Entertainment Oy:n ulkopuolella vain sopimussuhteessa olevien yhteistyötahojen tai asiakkaiden toimesta. Sopimuksissa on erikseen huomioitu tietosuoja ja henkilötietojen käsittely.

Tietosuoja, tietoturva ja henkilötietojen käsittely huomioidaan alihankkijoiden, yhteistyötahojen sekä sopimuskumppaneidemme kanssa ja velvoitamme heidät kaikki täyttämään laatuvaatimuksemme.

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin muutoin, kuin lain vaatimusten mukaisesti, tai sellaisissa tilanteissa, joissa tietojen luovuttaminen on pakollista työnantaja-asiakkaan etujen ja oikeuksien toteuttamista varten.

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei siirtämiseen ole välitöntä tarvetta, esimerkiksi palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi. Tällöin rekisterinpitäjä huolehtii tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla ja varmistaa korkean tietosuojatason myös sopimuksin.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet ja tietoturva

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla sekä paperisena lukituissa kaapeissa. Laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Virustorjunta on käytössä ja poikkeamiin reagoidaan. Myös palomuurin havaitsemiin poikkeamiin reagoidaan.

Verkkosivustomme on rakennettu tietoturvalliseksi. Käytämme suojattua SSL-yhteyttä, palomuureja ja sivustoon kirjautuminen on salasanojen ja käyttäjätunnusten takana. Sivustolle suoritetaan säännölliset päivitykset, mikä vahvistaa sivuston tietoturvaa.

9. Henkilökunnan tietosuojaosaaminen

Henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti tietosuojan ja henkilötietojen käsittelyn osalta. Seuraamme aktiivisesti alan tietosuojakäytänteitä ja huolehdimme henkilökunnan tietosuojaosaamisen tasosta. Osaamisessa huomioidaan kunkin henkilön rooli ja mikäli toimenkuvaan kuuluu merkittävissä määrin henkilötietojen käsittely, osaamisen on oltava korkealla tasolla.

10. Asiakkaan oikeudet

Rekisteröity voi käyttää kaikkia tietosuoja-asetuksen mukaisia oikeuksiaan lähettämällä allekirjoitetun, kirjallisen pyynnön tai sähköpostin kohdassa 1 mainittuihin yhteystietoihin. Tietopyyntöihin reagoimme mahdollisimman pikaisesti ja jos jostain syystä emme pysty toteuttamaan pyyntöä kuukauden sisällä, ilmoitamme siitä välittömästi asianosaiselle.

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisia rekisteröidyn oikeuksia ovat:

 • Oikeus tietoihin

 • Oikeus tietojen oikaisemiseen

 • Oikeus tietojen poistamiseen

 • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

 • Käsittelyn vastustamisoikeus

 • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisessa huomioidaan Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset määritykset, velvoitteet ja rajoitukset.

11. Evästeet

Sivustoillamme ei ole evästeitä.

"Lätkäjätkä-Ville pussas mua" – Tuure Boeliukselta uusi single Lätkäjätkä-Ville

Tuure_Boelius_Latkajatka-Ville.jpg

Tuure Boelius julkaisi singlen Lätkäjätkä-Ville keskiviikkona 2.5.2018. Julkaisu edeltää jääkiekon MM-kisoja, ja samalla tarina on erittäin ajankohtainen. Lätkäjätkä-Villenostaa esille moniarvoisuuden kysymykset:

”Pintatasolla biisi kertoo kahden pojan välisestä rakkaudesta, jossa toisen ei ulkoisten paineiden alla ole helppo myöntää sitä mitä on. Syvällisemmällä tasolla biisillä rikotaan homosensuurin asettamia tabuja”, artisti avaa ja jatkaa: "Aiheen esille nostaminen on tärkeää ja tarpeellista yhä edelleen vuonna 2018, ja tää on mun tapa viedä asioita eteenpäin. Toivon että biisi edistää moniarvoisuuden hyväksymistä ja tarjoaa vertaistukea – ja saa hyvälle tuulelle ja tanssimaan."

Lätkäjätkä-Ville on artistin kolmas julkaisu ja jatkaa edellisten tavoin energisen tanssittavaa ja modernia linjaa. Artistin viimeisin single Oh boe julkaistiin viime marraskuussa ja esikoissingle Eikö sua hävetä kesäkuussa. Debyyttisinglen myötä artistin ura sai lentävän lähdön, kun Eikö sua hävetä komeili Spotifyn ykkössijalla jopa viikon verran. 

Kuuntele Lätkäjätkä-Ville tästä!

Seuraa: @tuureboelius
Lataa: waw / kuvat

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi

Keikat:
Kimmo Sundström
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

 

”Kaipaan elämässä jokaiselle tapahtumalle oman anthemin” – Oskari Ruohonen Bajamaja on kesäbiisi parhaimmillaan

Oskari_Ruohonen_Bajamaja.jpg

Turkulainen laulaja ja lauluntekijä Oskari Ruohonen julkaisi kolmannen singlensä Bajamaja 27. huhtikuuta. Bajamaja on tarina festariromanssista, odottamattomasta ihastuksesta, joka vie mennessään. Uusi single on loistava kesäbiisi urbaaneilla soundeilla.

Bajamaja on omistettu kaikille niille, joilla on viha-rakkaussuhde festareita kohtaan. Festariympäristö saattaa imaista pidättyvämmänkin ihmisen tunnelmaan. Jäljelle jää joko hyvät muistot tai jonkinlainen morkkis”, Oskari Ruohonen kuvailee.

Bajamaja vahvistaa entisestään Oskarin tarinaa self-made-muusikkona, ja sitä Oskari todella on: hän tekee itse paitsi biisinsä myös esittää keikatkin soolona soittaen eri soittimia ilman bändijäseniä. Artisti onkin vakuuttanut muusikonkyvyillään jo ensi singlen aikoihin Anssi Kelan ja huipputuottaja Jurekin.

Kaipaan elämässä jokaiselle tapahtumalle oman anthemin. Jos sitä ei ole jo tehty, se täytyy tehdä itse”, kertoo Oskari. ”Bajamajaa tehdessä palaset loksahtivat kohdalleen alusta asti kuin itsestään. Siinä yhdistyvät mun rakastamat pop-melodiat, kulmikkaat sanoitukset ja tuore soundi. Tuntuu hyvältä saada ihmisten kuuluville biisi, joka kertoo mun tyylistä kaiken oleellisen.”

Uuden singlen on säveltänyt artisti itse, ja tuotantotiimissä ovat mukana myös Santeri Ruohonen ja Jurek.

Seuraa somessa: @oskariruohonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi
0407248211

Juha Tapiolta uusi albumi Kuka näkee sut

Juha_tapio_Kuka_näkee_sut_albumi.jpg

Juha Tapio julkaisi kahden vuoden levytystauon jälkeen Kuka näkee sut -albumin 13.4.2018

Juha Tapio julkaisee uuden albumin Kuka näkee sut perjantaina 13. huhtikuuta 2018. Albumilta on etukäteen julkaistu singlet Sydän jota rakastan ja Kuka näkee sut. Kuka näkee sut on artistin 11. studioalbumi.

Albumi katkaisee artistin kahden ja puolen vuoden levytystauon. Taukoa on ollut ehkä vaikea huomata, koska edellisen albumin viisi radiosingleä ovat saumattomasti yhdistyneet Sydän jota rakastan -lauluun, joka julkaistiin vuodenvaihteessa tekemään latua uutuusalbumille. Single nousi välittömästi radioiden suosikiksi, ja keräsi julkaisuviikolla historialliset 200 soittokertaa.

Albumin nimisingle Kuka näkee sut julkaistiin 23. maaliskuuta. Laulu saattelee kuulijan albumilla kuultavien teemojen äärelle. Menestyslääkkeen resepti ja raaka-aineet ovat edelleen paikallaan. Levy sisältää tarttuvia, koskettavia lauluja meidän kaikkien elämästä, kuvia kassajonosta, kuvia nuoruuden englannintunnilta, kuvia rakastavaisten vaikeista kuin kauneimmistakin hetkistä.

Minulla on aina mielikuva siitä, miltä haluan levyn kuulostavan. Jokaisen levyn on tietenkin aina oltava edellistä parempi. Tätä albumia tehdessä tuli otettua iso harppaus sitä kohti, ja nyt on vahva tunne siitä, että onnistuttiin. Levy syntyi nopeasti, ja siinä on siksi jotain erityisen vahvaa ja vaistonvaraista”, Juha Tapio kuvailee albumiaan.

Uusi levy noudattaa Juha Tapion tyylille uskollisesti tiettyä ajasta vastavirtaan soutamista: taustalla on yhä elävä bändi ja lauluissa kuuluu ihmisten välinen svengi. Uudella levyllä pientä kirjoittaja-apuakin on käytetty. Niin supertuottaja Jurek, kuin lauluntekijät Maija Vilkkumaa ja Edu Kettunenkin ovat antaneet kokonaisuuteen osaamistaan. Levyn on tuttuun tapaan tuottanut Eppu Kosonen, tällä kertaa yhdessä Jukka Immosen kanssa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman
petri.ekman@centralline.fi

Juha Tapion single Kuka näkee sut julkaistaan 23.3.2018

Juha_Tapio_Kuka_näkee_sut_singlen_kansi.jpg

Juha Tapio julkaisee perjantaina 23.3.2018 uuden singlen Kuka näkee sut. Julkaisu edeltää huhtikuun 13. ilmestyvää samannimistä albumia.

Uusi laulu on jatkumoa vuodenvaihteessa julkaistulle singlelle Sydän jota rakastan. Juha Tapio vie kuulijan jälleen universaalien peruskysymysten äärelle:

”’Kuka näkee sut’ on monimerkityksinen laulu. Kysymys siitä, kuka näkee ja ottaa kiinni on läsnä jokaisen elämässä – pikkulapsesta lähtien. Jokainen haluaa tulla huomatuksi. Toisaalta laulussa on myös ikuisuuden tuntua ja jäähyväistunnelmaa: kuka muistaa sitten kun siirrymme täältä toiseen ulottuvuuteen?”

Kuka näkee sut on kirjoitettu yhteistyössä Jurekin kanssa. Lopputulos syntyi muutaman hurmioituneen tunnin aikana, ja tekohetkellä saavutettu vahva tunnelma kuuluu myös äänitteen lauluraidalla.

Tuotannosta vastaavat Eppu Kosonen ja Jukka Immonen.

Lataa: waw / tekijätiedot
Kuvia: promokuva / kansikuva
Seuraa: Facebook / Instagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman
petri.ekman@centralline.fi

Rähinä Records ja Kaiku Entertainment ovat yhdistäneet voimansa

KAIKU-Rähinä.jpg

Kaksi merkittävää riippumatonta levy-yhtiötä ovat yhdistäneet voimansa voidakseen palvella paremmin artistejaan ja heidän yleisöään. Rähinä ja Kaiku Entertainment ovat huomanneet olevansa yhdessä enemmän kuin osiensa summa.

Yhteistyön tiivistämiseen ei liity yrityskauppaa. Kyse on uusien levytysten osalta Rähinän toiminnan lisensoimisesta Kaiku Entertainmentille. Rähinä Records Oy säilyy yrityksenä entisillä omistajillaan, mutta kaikki uusi julkaisutoiminta on järjestelyssä siirretty Kaiku Entertainmentin hoidettavaksi. Yhteistyö muodostaa suomen indie-kentälle entisiä isomman ja vahvemman toimijan.

Rähinän perustajajäsen, artisti Elastinen eli Kimmo Laiho kertoo taustaa:

”Pekan kanssa historiamme ulottuu parinkymmenen vuoden taakse, Kapasiteettiyksikön ja Fintelligensin alkuaikoihin. Siitä asti olemme pitäneet yhteyttä ja keskustelleet ajoittain erilaisista yhteistyövaihtoehdoista. Nyt löysimme yhdessä mallin, jossa molempien yhtiöiden artistit ja tuottajat hyötyvät toisistaan. Meininki säilyy taatusti mutta taustalle saadaan lisää tekijöitä ja voimaa.”

Pekka Ruuska luonnehtii mennyttä ja tulevaa:

”Rähinän luotto Kaikuun tuntuu upealta. Olemme ottaneet haasteen vastaan nöyränä, mutta todella innoissamme. Biisintekijämme ja tuottajamme ovat tehneet Rähinä-artistien kanssa töitä tähänkin asti, mutta nyt toiminta saa aivan uuden vaihteen. Rähinä tulee säilymään brändinä ennallaan.”

Rähinä Recordsin artisteja ovat Elastinen, Nelli Matula, Brädi, Uniikki ja Spekti. Kaiku Recordingsin artisteja ovat Juha Tapio, Jukka Poika, Johanna Kurkela, Tuure Boelius, Lord Est ja Laura Voutilainen.

Lisätiedot:

Rähinä Records Oy / Anders Westerholm, anders@rahina.com
Kaiku Entertainment Oy / Pekka Ruuska, pekka@kent.fi

Laura Voutilaiselta uusi single "Laura hoitaa"

Laura Hoitaa -kansi.jpg

Laura Voutilainen julkaisee tänään perjantaina 16. helmikuuta uuden singlen Laura hoitaa.

Single käynnistää vauhdikkaan vuoden, johon tulee kuulumaan uuden musiikin lisäksi Mamma Mia -musikaalin päärooli ja konsertointia. Uudella kappaleella uppoudutaankin kiireisen naisen arkeen:

”Laura hoitaa on naseva kuvaus ihmisestä, joka on taipuvainen suorittamaan. Kiireen ja erilaisten odotusten tuomia paineita käydään läpi pilke silmäkulmassa”, Laura kuvailee. ”Biisin tahdissa kuka tahansa voi jorata vapautuneesti, jos haluaa päästellä höyryjä.”

Uusi single noudattaa Miks ei -albumilta tuttua musiikillista tyyliä, ja singlen on tuottanut Ilkka Wirtanen.

Kuuntele tästä.

Lataa: wawtekijätiedot
Kuvia: promokuvakansikuva
Seuraa: FacebookInstagram / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Loviisa Pihlakoski
loviisa@kent.fi

Keikkamyynti:
Petri Ekman
petri.ekman@centralline.fi