Kaiku Entertainment

 
 PEKKA RUUSKA CEO, A&R pekka@kent .fi / 0400 463 791  Pekka Ruuska toimi 13 vuotta Warner Musicin tuotantopäällikkönä, kunnes perusti Kaiku Entertainmentin vuonna 2007. Pitkällä urallaan Pekka on löytänyt muun muassa Maija Vilkkumaan , Samuli Putron ,  Juha Tapion  ja Johanna Kurkelan .

PEKKA RUUSKA
CEO, A&R
pekka@kent.fi / 0400 463 791

Pekka Ruuska toimi 13 vuotta Warner Musicin tuotantopäällikkönä, kunnes perusti Kaiku Entertainmentin vuonna 2007. Pitkällä urallaan Pekka on löytänyt muun muassa Maija Vilkkumaan, Samuli PutronJuha Tapion ja Johanna Kurkelan.

 SUVI VAINIO General manager suvi@kent.fi / 040 775 2250  Suvi Vainio  vastaa yhtiön arkeen liittyvistä asioista kuten laskutuksesta ja hallinnoinnista. Suvi tekee myös töitä luovalla puolella ja hänen viimeisimpiin menestyksiin kuuluvat Tippa T:n hitti Ei tippa tapa ja Laura Voutilaisen  platinaa striimannut Miks ei  -single.

SUVI VAINIO
General manager
suvi@kent.fi / 040 775 2250

Suvi Vainio vastaa yhtiön arkeen liittyvistä asioista kuten laskutuksesta ja hallinnoinnista. Suvi tekee myös töitä luovalla puolella ja hänen viimeisimpiin menestyksiin kuuluvat Tippa T:n hitti Ei tippa tapa ja Laura Voutilaisen platinaa striimannut Miks ei -single.

 HEIKKI PUHAKAINEN A&R Coordinator (Kaiku Recordings), producer heikki@kent.fi / 045 137 3792  Heikki Puhkainen koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Heikki on soittanut koskettimia Jenni Vartiaisen , Elastisen ja Sunrise Avenuen  taustayhtyeissä,  Kaija Koon ja Palefacen äänitteillä sekä  Bumtsibum - ja Idols -ohjelmissa.

HEIKKI PUHAKAINEN
A&R Coordinator (Kaiku Recordings), producer
heikki@kent.fi / 045 137 3792

Heikki Puhkainen koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Heikki on soittanut koskettimia Jenni Vartiaisen, Elastisen ja Sunrise Avenuen taustayhtyeissä, Kaija Koon ja Palefacen äänitteillä sekä Bumtsibum- ja Idols-ohjelmissa.

 JIMI PÄÄKALLO A&R Coordinator, producer & topliner  jimi@kent.fi  / 040 717 2504  Jimi Pääkallo  koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Lisäksi hän on musiikintekijä ja tuottaja. Jimin viimeisimpiin projekteihin kuuluvat  Robin , Spekti , Profeetat , Lord Est  ja Laura Voutilaine n.

JIMI PÄÄKALLO
A&R Coordinator, producer & topliner
 jimi@kent.fi / 040 717 2504

Jimi Pääkallo koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Lisäksi hän on musiikintekijä ja tuottaja. Jimin viimeisimpiin projekteihin kuuluvat Robin, Spekti, Profeetat, Lord Est ja Laura Voutilainen.

 JAANA IJÄS Tiedottaja jaana@kent.fi / 050 375 1801  Jaana Ijäs  vastaa levy-yhtiön artistien   tiedottamisesta ja promootiosta. 

JAANA IJÄS
Tiedottaja
jaana@kent.fi / 050 375 1801

Jaana Ijäs vastaa levy-yhtiön artistien tiedottamisesta ja promootiosta. 

 TIDO Producer tido@kent.fi  Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Kaiku Recordingsille KOI -dj-tuottajaduossa levyttävän Tidon kädenjälki kuuluu huippuartistien kuten Mikael Gabrielin , Tippa-T:n ja Iken tuoreimmissa hiteissä.

TIDO
Producer
tido@kent.fi

Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Kaiku Recordingsille KOI-dj-tuottajaduossa levyttävän Tidon kädenjälki kuuluu huippuartistien kuten Mikael Gabrielin, Tippa-T:n ja Iken tuoreimmissa hiteissä.

 RAFAEL A&R manager (Kaiku Songs), producer rafael@kent.fi  Rafael  toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä. Rafaelin työtehtäviin kuuluu tuoreiden kykyjen etsiminen, biisien välittäminen ja tekijäsuhteet. Rafael kirjoittaa itsekin, ja hänen viime aikaisia osumiaan ovat  Tippa-T  ja  Laura Voutilainen .

RAFAEL
A&R manager (Kaiku Songs), producer
rafael@kent.fi

Rafael toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä. Rafaelin työtehtäviin kuuluu tuoreiden kykyjen etsiminen, biisien välittäminen ja tekijäsuhteet. Rafael kirjoittaa itsekin, ja hänen viime aikaisia osumiaan ovat Tippa-T ja Laura Voutilainen.

 TOM FRISK Senior advisor (Kaiku Songs) tom@kent.fi  Tom Frisk työskenteli ennen Kaiulle siirtymistään yli 16 vuotta Warner Chappelilla. Tom vastaa Kaiku Songsin luovasta toiminnasta, sen kasvattamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi Tom koordinoi biisien lisensointia ja viennin edistämistä.

TOM FRISK
Senior advisor (Kaiku Songs)
tom@kent.fi

Tom Frisk työskenteli ennen Kaiulle siirtymistään yli 16 vuotta Warner Chappelilla. Tom vastaa Kaiku Songsin luovasta toiminnasta, sen kasvattamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi Tom koordinoi biisien lisensointia ja viennin edistämistä.

 JUREK A&R, producer jurek@kent.fi  Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -ehdokkuuden Emma Gaalassa 2015 ja 2016 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua , Lucasta , Jannaa , Tippa-T :tä ja Johanna Kurkelaa .

JUREK
A&R, producer
jurek@kent.fi

Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -ehdokkuuden Emma Gaalassa 2015 ja 2016 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua, Lucasta, Jannaa, Tippa-T:tä ja Johanna Kurkelaa.

Yhteys

KAIKU ENTERTAINMENT OY

Pohjoisranta 20 C 65
00170 Helsinki