Kaiku Entertainment

 
PEKKA RUUSKA CEO, A&R pekka@kent .fi / 0400 463 791  Pekka Ruuska toimi 13 vuotta Warner Musicin tuotantopäällikkönä, kunnes perusti Kaiku Entertainmentin vuonna 2007. Pitkällä urallaan Pekka on löytänyt muun muassa Maija Vilkkumaan , Samuli Putron , Juha Tapion ja Johanna Kurkelan .

PEKKA RUUSKA
CEO, A&R
pekka@kent.fi / 0400 463 791

Pekka Ruuska toimi 13 vuotta Warner Musicin tuotantopäällikkönä, kunnes perusti Kaiku Entertainmentin vuonna 2007. Pitkällä urallaan Pekka on löytänyt muun muassa Maija Vilkkumaan, Samuli Putron, Juha Tapion ja Johanna Kurkelan.

SUVI VAINIO-WIRMAN General Manager suvi@kent.fi   VANHEMPAINVAPAALLA   Suvi Vainio vastaa yhtiön arkeen liittyvistä asioista kuten laskutuksesta ja hallinnoinnista. Suvi tekee myös töitä luovalla puolella ja hänen viimeisimpiin menestyksiin kuuluvat Tippa T:n hitti Ei tippa tapa ja Laura Voutilaisen platinaa ja tuplaplatinaa striimanneet Miks ei ja Mä en kestä .

SUVI VAINIO-WIRMAN
General Manager
suvi@kent.fi

VANHEMPAINVAPAALLA

Suvi Vainio vastaa yhtiön arkeen liittyvistä asioista kuten laskutuksesta ja hallinnoinnista. Suvi tekee myös töitä luovalla puolella ja hänen viimeisimpiin menestyksiin kuuluvat Tippa T:n hitti Ei tippa tapa ja Laura Voutilaisen platinaa ja tuplaplatinaa striimanneet Miks ei ja Mä en kestä.

HEIKKI PUHAKAINEN A&R Coordinator (Kaiku Recordings), producer heikki@kent.fi / 045 137 3792  Heikki Puhkainen koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Heikki on soittanut koskettimia Jenni Vartiaisen , Elastisen ja Sunrise Avenuen taustayhtyeissä, Kaija Koon ja Palefacen äänitteillä sekä Bumtsibum - ja Idols -ohjelmissa.

HEIKKI PUHAKAINEN
A&R Coordinator (Kaiku Recordings), producer
heikki@kent.fi / 045 137 3792

Heikki Puhkainen koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Heikki on soittanut koskettimia Jenni Vartiaisen, Elastisen ja Sunrise Avenuen taustayhtyeissä, Kaija Koon ja Palefacen äänitteillä sekä Bumtsibum- ja Idols-ohjelmissa.

JIMI PÄÄKALLO A&R Coordinator, producer & topliner  jimi@kent.fi / 040 717 2504  Jimi Pääkallo koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Lisäksi hän on musiikintekijä ja tuottaja. Jimin viimeisimpiin projekteihin kuuluvat Spekti , Profeetat , Lord Est , Laura Voutilainen ja Lukas Leon.

JIMI PÄÄKALLO
A&R Coordinator, producer & topliner
jimi@kent.fi / 040 717 2504

Jimi Pääkallo koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Lisäksi hän on musiikintekijä ja tuottaja. Jimin viimeisimpiin projekteihin kuuluvat Spekti, Profeetat, Lord Est, Laura Voutilainen ja Lukas Leon.

JAANA IJÄS Promotion Manager jaana@kent.fi / 050 375 1801  Jaana Ijäs vastaa levy-yhtiön artistien  tiedottamisesta ja promootiosta.

JAANA IJÄS
Promotion Manager
jaana@kent.fi / 050 375 1801

Jaana Ijäs vastaa levy-yhtiön artistien tiedottamisesta ja promootiosta.

TIDO Producer tido@kent.fi  Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Tidon kädenjälkeä voi ihailla huippuartistien kuten ABREUn , Mikael Gabrielin , TIPAn ja Reino Nordinin tuoreimmilla hiteillä. Kolmasosan vuodestaan Tido kirjoittaa ja tuottaa musiikkia maailmalla. Hänellä on kustannussopimus myös Yhdysvalloissa Pulse Music Groupin kanssa.

TIDO
Producer
tido@kent.fi

Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Tidon kädenjälkeä voi ihailla huippuartistien kuten ABREUn, Mikael Gabrielin, TIPAn ja Reino Nordinin tuoreimmilla hiteillä. Kolmasosan vuodestaan Tido kirjoittaa ja tuottaa musiikkia maailmalla. Hänellä on kustannussopimus myös Yhdysvalloissa Pulse Music Groupin kanssa.

RAFAEL A&R manager (Kaiku Songs), producer rafael@kent.fi  Rafael toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä ja vastaa lisäksi muun muassa kustantamon ulkomaanviennistä ja tekijäsuhteista. Rafael on myös urbaania pop-musiikkia tekevä tuottaja-biisinkirjoittaja, joka on tehnyt biisejä mm. ABREUlle , Aleksanteri Hakaniemelle , Isac Elliotille , Lukas Leonille , Laura Voutilaiselle , Sini Sabotagelle ja Tippa-T:lle .

RAFAEL
A&R manager (Kaiku Songs), producer
rafael@kent.fi

Rafael toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä ja vastaa lisäksi muun muassa kustantamon ulkomaanviennistä ja tekijäsuhteista. Rafael on myös urbaania pop-musiikkia tekevä tuottaja-biisinkirjoittaja, joka on tehnyt biisejä mm. ABREUlle, Aleksanteri Hakaniemelle, Isac Elliotille, Lukas Leonille, Laura Voutilaiselle, Sini Sabotagelle ja Tippa-T:lle.

EETU TOIVANEN Digital Communications Trainee eetu@kent.fi / 050 346 8971  Eetu Toivanen vastaa Kaiku Entertainmentin sosiaalisesta mediasta ja sähköisestä viestinnästä sekä avustaa artistien promootiossa ja tiedottamisessa osana promotiimiä.

EETU TOIVANEN
Digital Communications Trainee
eetu@kent.fi / 050 346 8971

Eetu Toivanen vastaa Kaiku Entertainmentin sosiaalisesta mediasta ja sähköisestä viestinnästä sekä avustaa artistien promootiossa ja tiedottamisessa osana promotiimiä.

EMILIA ISSAKAINEN Assistant emilia@kent.fi  / 040 732 8229  Emilia Issakainen avustaa sekä levy-yhtiön että kustantamon puolella.

EMILIA ISSAKAINEN
Assistant
emilia@kent.fi / 040 732 8229

Emilia Issakainen avustaa sekä levy-yhtiön että kustantamon puolella.

TOM FRISK Senior advisor (Kaiku Songs) tom@kent.fi  Tom Frisk työskenteli ennen Kaiulle siirtymistään yli 16 vuotta Warner Chappelilla. Tom vastaa Kaiku Songsin luovasta toiminnasta, sen kasvattamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi Tom koordinoi biisien lisensointia ja viennin edistämistä.

TOM FRISK
Senior advisor (Kaiku Songs)
tom@kent.fi

Tom Frisk työskenteli ennen Kaiulle siirtymistään yli 16 vuotta Warner Chappelilla. Tom vastaa Kaiku Songsin luovasta toiminnasta, sen kasvattamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi Tom koordinoi biisien lisensointia ja viennin edistämistä.

NELLI UURTIMO Publishing Manager Domestic nelli@kent.fi  / 040 533 5490  Nelli Uurtimo toimii Kaiku Songs -kustantamon puolella kotimaisen tuotannon parissa.

NELLI UURTIMO
Publishing Manager Domestic
nelli@kent.fi / 040 533 5490

Nelli Uurtimo toimii Kaiku Songs -kustantamon puolella kotimaisen tuotannon parissa.

JUREK A&R, producer jurek@kent.fi  Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -palkinnon Emma Gaalassa vuonna 2018 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua , JVG:tä , Elastista , Jenni Vartiaista , SANNIa ja Johanna Kurkelaa .

JUREK
A&R, producer
jurek@kent.fi

Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -palkinnon Emma Gaalassa vuonna 2018 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua, JVG:tä, Elastista, Jenni Vartiaista, SANNIa ja Johanna Kurkelaa.

TITTA NEVALA Office Manager titta@kent.fi  / 050 572 0723  Titta Nevala hoitaa yhtiön taloutta, hallinnoi julkaisuprosesseja ja avustaa artistien promootiossa sekä tiedottamisessa osana promotiimiä.

TITTA NEVALA
Office Manager
titta@kent.fi / 050 572 0723

Titta Nevala hoitaa yhtiön taloutta, hallinnoi julkaisuprosesseja ja avustaa artistien promootiossa sekä tiedottamisessa osana promotiimiä.

Yhteys

KAIKU ENTERTAINMENT OY

Pohjoisranta 20 C 65
00170 Helsinki

050 477 2474

(Arkisin klo 9-17)