Kaiku Entertainment

 
PEKKA RUUSKA CEO, A&R pekka@kent .fi / 0400 463 791  Pekka Ruuska toimi 13 vuotta Warner Musicin tuotantopäällikkönä, kunnes perusti Kaiku Entertainmentin vuonna 2007. Pitkällä urallaan Pekka on löytänyt muun muassa Maija Vilkkumaan , Samuli Putron , Juha Tapion ja Johanna Kurkelan .

PEKKA RUUSKA
CEO, A&R
pekka@kent.fi / 0400 463 791

Pekka Ruuska toimi 13 vuotta Warner Musicin tuotantopäällikkönä, kunnes perusti Kaiku Entertainmentin vuonna 2007. Pitkällä urallaan Pekka on löytänyt muun muassa Maija Vilkkumaan, Samuli Putron, Juha Tapion ja Johanna Kurkelan.

SUVI VAINIO General manager suvi@kent.fi  Suvi Vainio vastaa yhtiön arkeen liittyvistä asioista kuten laskutuksesta ja hallinnoinnista. Suvi tekee myös töitä luovalla puolella ja hänen viimeisimpiin menestyksiin kuuluvat Tippa T:n hitti Ei tippa tapa ja Laura Voutilaisen platinaa striimannut Miks ei -single.

SUVI VAINIO
General manager
suvi@kent.fi

Suvi Vainio vastaa yhtiön arkeen liittyvistä asioista kuten laskutuksesta ja hallinnoinnista. Suvi tekee myös töitä luovalla puolella ja hänen viimeisimpiin menestyksiin kuuluvat Tippa T:n hitti Ei tippa tapa ja Laura Voutilaisen platinaa striimannut Miks ei -single.

HEIKKI PUHAKAINEN A&R Coordinator (Kaiku Recordings), producer heikki@kent.fi / 045 137 3792  Heikki Puhkainen koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Heikki on soittanut koskettimia Jenni Vartiaisen , Elastisen ja Sunrise Avenuen taustayhtyeissä, Kaija Koon ja Palefacen äänitteillä sekä Bumtsibum - ja Idols -ohjelmissa.

HEIKKI PUHAKAINEN
A&R Coordinator (Kaiku Recordings), producer
heikki@kent.fi / 045 137 3792

Heikki Puhkainen koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Heikki on soittanut koskettimia Jenni Vartiaisen, Elastisen ja Sunrise Avenuen taustayhtyeissä, Kaija Koon ja Palefacen äänitteillä sekä Bumtsibum- ja Idols-ohjelmissa.

JIMI PÄÄKALLO A&R Coordinator, producer & topliner  jimi@kent.fi / 040 717 2504  Jimi Pääkallo koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Lisäksi hän on musiikintekijä ja tuottaja. Jimin viimeisimpiin projekteihin kuuluvat Robin , Spekti , Profeetat , Lord Est , Laura Voutilainen ja Lukas Leon.

JIMI PÄÄKALLO
A&R Coordinator, producer & topliner
jimi@kent.fi / 040 717 2504

Jimi Pääkallo koordinoi Kaiku Recordings -levy-yhtiön toimintaa. Lisäksi hän on musiikintekijä ja tuottaja. Jimin viimeisimpiin projekteihin kuuluvat Robin, Spekti, Profeetat, Lord Est, Laura Voutilainen ja Lukas Leon.

JAANA IJÄS Promotion Manager jaana@kent.fi / 050 375 1801  Jaana Ijäs vastaa levy-yhtiön artistien  tiedottamisesta ja promootiosta.

JAANA IJÄS
Promotion Manager
jaana@kent.fi / 050 375 1801

Jaana Ijäs vastaa levy-yhtiön artistien tiedottamisesta ja promootiosta.

TIDO Producer tido@kent.fi  Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Kaiku Recordingsille KOI -dj-tuottajaduossa levyttävän Tidon kädenjälki kuuluu huippuartistien kuten Mikael Gabrielin , Tippa-T:n ja Iken tuoreimmissa hiteissä.

TIDO
Producer
tido@kent.fi

Tido on urbaanin popmusiikin ja räpin suvereenisti hallitseva tuottaja-biisintekijä. Kaiku Recordingsille KOI-dj-tuottajaduossa levyttävän Tidon kädenjälki kuuluu huippuartistien kuten Mikael Gabrielin, Tippa-T:n ja Iken tuoreimmissa hiteissä.

RAFAEL A&R manager (Kaiku Songs), producer rafael@kent.fi  Rafael toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä ja vastaa lisäksi muun muassa kustantamon ulkomaanviennistä ja tekijäsuhteista. Rafael on myös urbaania pop-musiikkia tekevä tuottaja-biisinkirjoittaja, joka on tehnyt biisejä mm. ABREUlle , Aleksanteri Hakaniemelle , Isac Elliotille , Lukas Leonille , Laura Voutilaiselle , Sini Sabotagelle ja Tippa-T:lle .

RAFAEL
A&R manager (Kaiku Songs), producer
rafael@kent.fi

Rafael toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä ja vastaa lisäksi muun muassa kustantamon ulkomaanviennistä ja tekijäsuhteista. Rafael on myös urbaania pop-musiikkia tekevä tuottaja-biisinkirjoittaja, joka on tehnyt biisejä mm. ABREUlle, Aleksanteri Hakaniemelle, Isac Elliotille, Lukas Leonille, Laura Voutilaiselle, Sini Sabotagelle ja Tippa-T:lle.

EETU TOIVANEN Digital Communications Trainee eetu@kent.fi / 050 346 8971  Eetu Toivanen avustaa levy-yhtiön artistien tiedottamisessa ja sosiaalisen median promootiossa.

EETU TOIVANEN
Digital Communications Trainee
eetu@kent.fi / 050 346 8971

Eetu Toivanen avustaa levy-yhtiön artistien tiedottamisessa ja sosiaalisen median promootiossa.

TOM FRISK Senior advisor (Kaiku Songs) tom@kent.fi  Tom Frisk työskenteli ennen Kaiulle siirtymistään yli 16 vuotta Warner Chappelilla. Tom vastaa Kaiku Songsin luovasta toiminnasta, sen kasvattamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi Tom koordinoi biisien lisensointia ja viennin edistämistä.

TOM FRISK
Senior advisor (Kaiku Songs)
tom@kent.fi

Tom Frisk työskenteli ennen Kaiulle siirtymistään yli 16 vuotta Warner Chappelilla. Tom vastaa Kaiku Songsin luovasta toiminnasta, sen kasvattamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi Tom koordinoi biisien lisensointia ja viennin edistämistä.

NELLI UURTIMO Publishing Manager Domestic nelli@kent.fi  / 040 533 5490  Nelli Uurtimo toimii Kaiku Songs -kustantamon puolella kotimaisen tuotannon parissa.

NELLI UURTIMO
Publishing Manager Domestic
nelli@kent.fi / 040 533 5490

Nelli Uurtimo toimii Kaiku Songs -kustantamon puolella kotimaisen tuotannon parissa.

JUREK A&R, producer jurek@kent.fi  Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -ehdokkuuden Emma Gaalassa 2015 ja 2016 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua , Lucasta , Jannaa , Tippa-T:tä ja Johanna Kurkelaa .

JUREK
A&R, producer
jurek@kent.fi

Jurek on yksi maamme kysytyimpiä tuottajia. Vuoden tuottaja -ehdokkuuden Emma Gaalassa 2015 ja 2016 napannut tekijä on säveltänyt, sanoittanut ja/tai tuottanut muun muassa Antti Tuiskua, Lucasta, Jannaa, Tippa-T:tä ja Johanna Kurkelaa.

TITTA NEVALA Assistant titta@kent.fi  / 050 572 0723  Titta Nevala avustaa sekä levy-yhtiön että kustantamon puolella.

TITTA NEVALA
Assistant
titta@kent.fi / 050 572 0723

Titta Nevala avustaa sekä levy-yhtiön että kustantamon puolella.

Yhteys

KAIKU ENTERTAINMENT OY

Pohjoisranta 20 C 65
00170 Helsinki